Mandy Moore maakt 'This Is Us'-fans enthousiast met foto's van achter de schermen

Inhoudsopgave:

Mandy Moore maakt 'This Is Us'-fans enthousiast met foto's van achter de schermen
Mandy Moore maakt 'This Is Us'-fans enthousiast met foto's van achter de schermen
Anonim

Fans zijn meer dan tevreden, want de dingen lijken weer normaal te worden, in ieder geval op bepaalde Hollywood-sets.

Populaire drama 'This Is Us' is onlangs opnieuw begonnen met filmen en fans zijn behoorlijk geschrokken als Mandy Moore in het echt zwanger is.

De actrice zei dat ze het de hoofden van de show had verteld, zelfs voor sommige van haar eigen familieleden;

"Ik heb het Dan verteld voordat ik het aan het grootste deel van mijn familie vertelde, alleen omdat ik wilde dat hij ter voorbereiding op het schrijven van het seizoen wist wat hij kon verwachten", zei Moore, 36, op een virtueel panel vrijdag, via "Amusement vanavond." "Gek genoeg was ik zenuwachtig. Ik weet niet waarom, want ik ken jou, Dan. Maar het was de mooiste uitwisseling en conversatie."

Gelukkig verandert er volgens Fogelman's woorden met Today niet veel;

“Vanuit mijn perspectief was ik gewoon blij voor Mandy. En dus, ja, we hebben ons plan niet echt aangepast. We gaan gewoon door met Mandy tot het einde van de dag", zei hij in het panel. "Van de vele uitdagingen van dit productieseizoen is dat niet zo'n grote. We zijn zo ver vooruit in scripts dat we dingen kunnen compenseren als dat nodig is."

Dat gezegd hebbende, fans kunnen gepompt worden, aangezien de show bezig is met filmen. Meer toegevoegd aan de opwinding met een foto op de set.

Snelle selfies

Onlangs gepost op IG, deelden Milo en Mandy een zeldzame foto, waardoor iedereen enthousiast werd voor het seizoen;

milo en mandy
milo en mandy

Volgens Milo Ventimiglia van Us Magazine neemt iedereen zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen, gezien de zwangerschap van Moore;

“Mandy en ik waren op een paar centimeter afstand op zaterdag om een paar scènes samen te doen. Ze wordt regelmatig getest [en] ik word regelmatig getest vanwege de ernst van COVID en wetende dat Mandy zwanger is. We hebben 150 zielen in onze bemanning en niemand wil ze in gevaar brengen. Ik vertrouw Mandy en hoe zij haar leven leidt buiten haar werk om, en ik denk dat Mandy mij vertrouwt voor hoe ik mijn leven leid buiten haar werk. Daar zijn we ons altijd van bewust.”

Voor nu kunnen we niet wachten op de start van het nieuwe seizoen, waarvan we zeker weten dat het gevuld zal zijn met nieuwe wendingen.

Bronnen – Us Weekly, Today & IG

Aanbevolen: