Utopia' op Prime reageert op de goedkeuring van Stephen King voor de show

Inhoudsopgave:

Utopia' op Prime reageert op de goedkeuring van Stephen King voor de show
Utopia' op Prime reageert op de goedkeuring van Stephen King voor de show
Anonim

Gebaseerd op de gelijknamige Britse serie uit 2013, werd de Amerikaanse Utopia ontwikkeld door Gillian Flynn. De serie richt zich op een groep mensen die erin slagen een underground cult-graphic novel te vinden en daarin aanwijzingen moeten ontcijferen om de wereld te redden.

Flynn is een schrijver die vooral bekend is van de romans Gone Girl, Dark Places en Sharp Objects. Ze schreef ook het script voor de verfilming van Gone Girl in 2014 door David Fincher, en schreef de HBO-beperkte serie aangepast van Sharp Objects. Utopia zou oorspronkelijk worden geregisseerd door Fincher, maar de serie heeft vanwege een financieel geschil nooit de productiefase gehaald.

Stephen King is een fan van de Amerikaanse 'Utopia'

Stephen King
Stephen King

Legendarische horrorauteur King lijkt de serie te waarderen, die aanzienlijk minder bloederig en grafisch is dan het Britse origineel. In de Amerikaanse remake spelen onder meer John Cusack, Sasha Lane, Rainn Wilson, Ashleigh LaThrop, Dan Bird, Desmin Borges en Jessica Rothe.

“Ik ben dol op UTOPIA, op Amazon Prime. Misschien niet ieders kopje thee, gezien de tijd waarin we leven, maar het heeft de langzame opbouw tot volle kracht die ik associeer met romans die pagina's omslaan', schreef King op 24 oktober.

“Afschuwelijk, gewelddadig en af en toe lachwekkend grappig”, vervolgde de schrijver.

Utopia reageerde op deze zeer speciale goedkeuring op 25 oktober door te tweeten vanaf hun officiële account.

“dank u, dhr. koning. je angstaanjagende intelligentie is een inspiratie', luidt de tweet.

Cusack gaf ook commentaar op King's waardering in een tweet en schreef "Glad yr like".

“Ook vintage John Cusack,” antwoordde King.

Sommige fans zijn nog steeds verbitterd over de annulering van de originele Britse serie

Rose Leslie in een scène van de Britse Utopia uit 2013
Rose Leslie in een scène van de Britse Utopia uit 2013

Niet iedereen op Twitter is het echter met King eens. Terwijl sommige fans hangen bij de nieuwe show, gaven anderen de voorkeur aan de originele versie. Vooral sommigen zijn nog steeds teleurgesteld dat ze niet te zien krijgen hoe de Britse versie afloopt. De door Dennis Kelly ontwikkelde serie werd in oktober 2014 na twee seizoenen abrupt stopgezet. Britse Utopia speelde ook Rose Leslie, vooral bekend van de rol van Ygritte in het HBO-fantasiedrama Game of Thrones.

"Iemand anders die de remake van Prime Utopia kijkt? Tot nu toe is het ok, zeker niet zo goed als het origineel, " merkte een Twitter-gebruiker op.

"De Amazon Prime-veramerikaniseerde versie van Utopia is zo ongelooflijk teleurstellend", schreef een ander.

“Dus utopie. Doe jezelf een plezier en bekijk eerst de Britse versie. Tot nu toe is de Prime-iteratie lang niet zo vermakelijk ', adviseerde een fan van de originele show.

Aanbevolen: