Kim Kardashian blijft stil over de goedkeuring van Kanye, zelfs als Kourtney de duik neemt

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian blijft stil over de goedkeuring van Kanye, zelfs als Kourtney de duik neemt
Kim Kardashian blijft stil over de goedkeuring van Kanye, zelfs als Kourtney de duik neemt
Anonim

Er is een speciaal stereotype geassocieerd met families die presidentieel zijn, of zelfs een beetje politiek: de kandidaat houdt warme toespraken voor een liefhebbend publiek, kust een baby op het hoofd en wordt toegejuicht door een liefhebbende echtgenoot. Voor presidentiële hoopvolle Kanye West is zijn zogenaamde "aanbiddende vrouw" Kim Kardashian in feite MIA. En met goede reden.

Nadat Kanye naar Twitter ging met dreigementen met echtscheiding, is Kim niet bepaald de eerste in de rij om achter de rapper te staan terwijl hij voor het Witte Huis fotografeert. En die grote goedkeuring van Kardashian waar Kanye op hoopte? Twee weken verwijderd van de verkiezingen houdt Kim de lippen nog steeds stijf op elkaar. Nu lijkt het erop dat de politieke artiest vertrouwt op een onwaarschijnlijke figuur voor familiale steun.

Kourtney Goes West

Fans waren vrijdag geschokt toen Kanye's schoonzussen Kourtney Kardashian naar haar Instagram-verhalen gingen om foto's van zichzelf te delen die waren uitgedost in "stem op Kanye" swag. Mensen melden dat haar volgers de zet op zijn best 'onverantwoordelijk' vonden.

De media-persoonlijkheid weerhield haar er niet van om daar invloed uit te oefenen. Kourtney heeft ook een nieuwe Kanye-gerelateerde productpromotie uitgebracht op de officiële blog van Poosh lifestyle brand. Naast artikelen over thema's variërend van low-cal marges tot lichaamstrainingen in de zomer, publiceerde Kourtney's merk een lijst met de beste verkiezingsswag van 2020. Onder meer neutrale items zoals een t-shirt met de tekst 'voting is hot', noemde Kourtney de campagneuitrusting van Kanye, inclusief een hoodie met de tekst 'Kanye 2020'. Hoe is dat voor wat merchandise?

Kim zwijgt

Hoewel Kourtney zichtbaar haar inspanningen heeft gestoken in de campagne van haar zwager, is het radiostilte van Kim. De mediakoningin is opvallend afwezig geweest bij Kanye's presidentiële run, hoewel ze zich nog steeds niet expliciet heeft uitgesproken ter ondersteuning van een kandidaat.

Dit betekent echter niet dat Kim apolitiek is geweest. De reality-tv-ster heeft onlangs haar inspanningen gericht op basiszaken en lokale campagnes om gedetineerden te helpen, vooral op individueel niveau. De afgelopen maanden heeft Kim een jonge sekswerker uit Texas verdedigd. Ze heeft ook een prominente rol gespeeld in de strijd tegen de doodstraf, vooral in de gevallen van jonge zwarte mannen die zeer waarschijnlijk valselijk zijn beschuldigd van het plegen van misdaden die ze niet hebben begaan.

Zal ze zich uitspreken in het voordeel van Kanye? Op dit moment twijfelen we. Het is echter nog steeds niet te laat voor Kim om een andere, meer prominente kandidaat te steunen.

Aanbevolen: