Werkt Troye Sivan aan nieuwe muziek?

Inhoudsopgave:

Werkt Troye Sivan aan nieuwe muziek?
Werkt Troye Sivan aan nieuwe muziek?
Anonim

Singer, songwriter en YouTube-sensatie Troye Sivan is een icoon geworden voor zijn fans vanwege zijn onverschrokken zwoele en goed geregisseerde muziekvideo's en zijn verliefde teksten. De Australische popster heeft samengewerkt met andere diva's en sterren zoals Charli XCX, Kasey Musgraves en Ariana Grande.

Sivan is wat mensen in de industrie een 'drievoudige bedreiging' noemen, hij is een zanger, songwriter en een getalenteerde acteur. Op het podium speelde hij Oliver Twist in Oliver en speelde hij de jongen in Waiting For Godot, een klassiek toneelstuk van de legendarische Ierse toneelschrijver Samuell Beckett. Hij speelde ook de jonge versie van Wolverine in X Men: Origins (2009) en speelde in alle 3 Spud-films, een populaire Zuid-Afrikaanse serie gebaseerd op romans met dezelfde naam. Ondanks de pandemie in 2020 slaagde Sivan erin door te gaan met opnemen en samenwerken met artiesten, ondanks dat hij niet in staat was om te touren. Hij deed zelfs zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat hij dat deed met werkloze freelance artiesten die getroffen waren door de pandemie. Dit komt allemaal bovenop zijn gevestigde status als LGBTQ-icoon.

Met de release van een nieuwe single, "Angel Baby", willen fans graag weten wat Troye Sivan nog meer in de maak heeft.

10 Toen de laatste EP van Troye Sivan uitkwam

Sivan heeft 2 studio-albums en 5 EP's uitgebracht sinds hij zijn talent in 2007 aan de wereld bracht. Zijn meest recente EP was In A Dream, uitgebracht in augustus 2020. De EP belandde uiteindelijk op nummer 3 op de Australische muziek hitlijsten en 70e in de Verenigde Staten.

9 Zijn nummer 'Angel Baby' is gedropt in september 2021

Fans wachtten vol verwachting toen Sivan in augustus 2021 een nieuwe single aankondigde tot het nummer op 10 september uitkwam. De videoclip voor de single zou in oktober 2021 worden uitgebracht, tot nu toe heeft deze alleen al 2,5 miljoen hits op YouTube.

8 Troye Sivan heeft ook een akoestische versie uitgebracht

Een tweede versie van "Angel Baby", werd uitgebracht in november 2021. Zelfs als Sivan niet aan een nieuwe EP of album werkt, is hij duidelijk hard aan het werk om nieuwe muziek te maken. De muziekvideo's van Sivan zijn meestal wat dramatischer en zijn geluid benadrukt meestal meer EDM- en dansstijlen, zelfs voor nummers die zo plechtig zijn als 'Angel Baby'. In de akoestische video zien we echter een bescheiden, ingetogen Sivan die het nummer alleen maar zingt in een onversierde opnamestudio.

7 Troye Sivan heeft tijd gehad om meer muziek te maken

Het is waarschijnlijk vanzelfsprekend, maar dankzij de lockdowns, isolatie en sociale afstand als gevolg van de pandemie van 2020 had Sivan voldoende tijd om aan nieuwe muziek te werken. Hij zette die tijd aan het werk en bracht zijn EP uit in 2020 en keert nu terug naar zijn fans met "Angel Baby". Je vraagt je af wat Sivan in die tijd nog meer heeft bedacht.

6 "Angel Baby" veroorzaakte wat problemen in Miami

In een bizarre gang van zaken werd een Sivan-concert dat enkele grote bedrijfssponsors had, stilgelegd in Miami, Florida. Op 20 november 2021 speelde Sivan voor een van de eerste keren sinds de pandemie "Angel Baby" voor een live publiek, maar blijkbaar ontving de stad meerdere klachten over geluidsoverlast en stopte het optreden midden in het lied van Sivan. Savan lijkt het uitgelachen te hebben toen hij tweette over de absurde situatie.

5 Troye Sivan is zeker weer aan het acteren

Volgens IMDb acteert Sivan ook weer, en hoewel dit afbreuk kan doen aan zijn tijd om muziek te schrijven, kunnen fans uitkijken naar zijn nieuwe film Three Months, gepland voor release in 2022. Sivan is ook gecast in The Weekend's nieuwe HBO-dramaserie, The Idol, waarin ook de talenten van Anne Heche en Melanie Liburd te zien zullen zijn.

4 Troye Sivan hoeft niet per se nieuwe muziek uit te brengen

Hoewel fans misschien uitkijken naar zijn volgende album of EP, hoeft Sivan niet per se meer op te nemen. Zijn nalatenschap lijkt redelijk veilig, vooral sinds Rolling Stone Sivan als een van de beste Australische artiesten aller tijden noemde, samen met Peter Garret van Midnight Oil en Angus Young van AC/DC.

3 Troye Sivan's netto waarde

Het lijkt een drievoudige bedreiging te zijn, een LGBTQA-pictogram en YouTube-sensatie loont. Op 26-jarige leeftijd heeft Troye Sivan een nettowaarde van $ 10 miljoen, wat neerkomt op iets meer dan 14 miljoen in Australische valuta.

2 Troye Sivan heeft nog geen nieuwe tour aangekondigd

Naast zijn artistieke muziekvideo's en albums, zijn Sivans shows en tours ook ongelooflijk populair, wat bijdraagt aan het bizarre karakter van het fiasco in Miami. Zijn laatste tour, The Bloom Tour, eindigde in 2019 en Sivan heeft geen hints achtergelaten wanneer hij weer zal touren.

1 Tot slot

Ja, fans kunnen gerust zijn, wetende dat Troye Sivan nog steeds aan nieuwe muziek werkt dankzij de release van "Angel Baby" en de akoestische versie. Sivan heeft momenteel meer dan 18 miljoen maandelijkse streamers op Spotify, bijna 10 miljoen YouTube-abonnees. Of fans al dan niet een nieuwe tour en album krijgen, v alt nog te bezien, maar tot die tijd kunnen fans achterover leunen en genieten van de angstaanjagende oprechte melodie die "Angel Baby" is.

Aanbevolen: