Zijn deze 'Walking Dead'-personages gerelateerd?

Inhoudsopgave:

Zijn deze 'Walking Dead'-personages gerelateerd?
Zijn deze 'Walking Dead'-personages gerelateerd?
Anonim

In de nieuwste Fear The Walking Dead noemde Althea (Maggie Grace) een unieke hobby waarover we eerder hebben gehoord, maar dan in AMC's paradepaardje. Zij en Dwight (Austin Amelio) verzamelen rijbewijzen als onderdeel van een spel om de tijd te doden wanneer ze begint te praten over haar vroege leven. Al vertelt haar metgezel dan dat zij en haar broer kentekenplaten uit verschillende staten verzamelden. De opmerking over haar leven vóór de apocalyps lijkt misschien irrelevant, maar oude TWD-fans weten dat een nog steeds levend personage meerdere keren over hetzelfde heeft gesproken.

Voor het geval je het niet volgt, zoals Althea, Aaron (Ross Marquand) verzamelt ook platen als hobby. Hij zou gebieden in de buurt van Alexandrië doorzoeken en naar huis terugkeren om zijn muur te versieren met nieuwe vondsten. Aaron jaagde voornamelijk op de onschadelijke snuisterijen als iets om te delen met zijn toenmalige vriend, Eric (Jordan Woods-Robinson), hoewel de laatste tijd niet meer. Het huis is de laatste tijd niet meer gezien, met de groep op de vlucht voor de Whisperers, maar het is vermoedelijk nog intact.

Afbeelding
Afbeelding

Het idee van zo'n dun ding dat personages uit twee verschillende shows met elkaar verbindt, lijkt in eerste instantie misschien belachelijk, als je bedenkt hoeveel gewone mensen borden verzamelen als een hobby. En dat zou kunnen betekenen dat hun gedeelde interesse gewoon toeval is. We moeten echter niet vergeten dat AMC bouwt aan een breed verbonden universum, wat blijkt uit de twee langstlopende shows die steeds meer personages delen. Er is dus een zeer duidelijke mogelijkheid dat Aaron en Al broer en zus zijn op basis van deze kleine aanwijzing.

Een ding dat het vermelden waard is, is dat Althea Dwight vertelt dat haar broer dood is. Ze geeft niet aan hoe het gebeurde of dat het plaatsvond vóór de apocalyps, hoewel ze er zeker van lijkt te zijn dat hij weg is, waardoor de Aaron-theorie nog minder waarschijnlijk is. Natuurlijk hebben we vreemdere dingen zien gebeuren in het Walking Dead-universum. Alleen deze afgelopen week vond er pas onlangs een reünie plaats die al jaren in de maak was. Dwight en Sherry (Christine Evangelista) zijn eindelijk herenigd op FTWD na een behoorlijke tijd uit elkaar. Ze werden gescheiden in seizoen 7 van The Walking Dead, waarbij de laatste zich na haar vertrek naar onbekende delen waagde. De reis van Dwight was enigszins vergelijkbaar, maar zijn pad versmolt veel eerder met dat van Morgan, waardoor we een duidelijker beeld kregen van de route die hij nam.

Zouden Althea en Aaron broer en zus kunnen zijn?

Afbeelding
Afbeelding

Wat dat voorbeeld bewijst, is dat, hoe onwaarschijnlijk ook, het ons niet zou verbazen te horen dat Aaron en Althea familie van elkaar zijn. Hun enige band met elkaar op dit moment is natuurlijk een gedeelde hobby, dat zou gemakkelijk de eerste van velen kunnen zijn die op FTWD worden geplaagd.

Ervan uitgaande dat de theorie klopt, is er één personage dat Al en Aaron bij elkaar kan brengen, Morgan (Lennie James). Hij kent ze allebei, en hij herinnert zich misschien dat zijn vriend uit Alexandrië ook kentekenplaten verzamelde. Als hij kan, is het gewoon een kwestie van Althea in de goede richting wijzen.

Of het nu in de kaarten zit of niet, FTWD's showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg zouden moeten overwegen om de Al-Aaron-verhaallijn een onderdeel van seizoen 7 te maken. Het zou dienen als een perfecte opzet om Althea op The Walking Dead te krijgen, en een cross-over tijdens het afscheidsseizoen van de show zal bijdragen aan de hype die al wordt aangewakkerd. De vraag is, kan zo'n gedurfde verhaallijn werken? En zou het succes ervan leiden tot een showbrede botsing tussen de twee series?

Aanbevolen: