Zijn Jude Law en Emma Thompson gerelateerd?

Inhoudsopgave:

Zijn Jude Law en Emma Thompson gerelateerd?
Zijn Jude Law en Emma Thompson gerelateerd?
Anonim

Jude Law en Emma Thompson zijn twee van de meest succesvolle Britse acteurs van dit moment. Na zijn baanbrekende optreden in het misdaaddrama The Talented Mr. Ripley uit de jaren 90, heeft Law twee Oscar-nominaties gescoord. Meer recentelijk was hij ook de jongere versie van Albus Perkamentus in de Harry Potter prequel-franchise Fantastic Beasts. Aan de andere kant is Thompson een tweevoudig Oscar-winnaar waarvan bekend is dat hij zich met allerlei genres bezighoudt, van een periodestuk als Sense and Sensibility tot meer recentelijk, het spelen van een walgelijke schurk in Disney's live-actionversie van Cruella.

Inderdaad, het is veilig om te zeggen dat fans zowel Law als Thompson de komende jaren zullen zien. Interessant genoeg zijn sommige fans deze acteurs misschien ook met elkaar gaan associëren. Het blijkt dat er mensen zijn die ervan overtuigd zijn dat Law en Thompson verwant zijn.

Emma Thompson en Jude Law delen een 'Harry Potter'-connectie

Law is misschien wel de grootste ster van het Harry Potter-universum op dit moment, maar oude fans van de franchises herinneren zich misschien een tijd waarin Thompson speelde in de Harry Potter-films. In deze films speelde Thompson professor Sybill Patricia Trelawney, een halfbloed die waarzeggerij doceerde op Hogwarts.

Dat gezegd hebbende, Thompson was op dat moment ook bezig met haar Nanny McPhee-films dat de actrice niet echt lang op de set van Harry Potter kon blijven. Gelukkig verliep de productie efficiënt en hoefde Thompson maar twee dagen te blijven.

"Ze waren erg snel", merkte de actrice op. "Ik moest gewoon een beetje met een toverstok zwaaien en een beetje 'ooooo-ing' over dode mensen, want ze moesten natuurlijk gewoon absoluut iedereen erin passen."

Verscheidene gastacteurs maakten hun opwachting in de Harry Potter-films en Thompson was zeker enthousiast om veel van hen in te halen."Het was ongelooflijk om iedereen te zien en gewoon een beetje snel hallo en tot ziens te zeggen," merkte ze zelfs op. Tegelijkertijd is Thompson ook ongelooflijk trots op het feit dat haar familie ook mocht deelnemen aan de Harry Potter-ervaring, aangezien ze ook in de films van de franchise verschenen.

“Absoluut iedereen in het eigen vermogen heeft erin gezeten. Met inbegrip van mijn hele familie, praktisch ', onthulde de Oscar-winnaar. “Mijn zus is net klaar. Ik weet niet wat de naam van haar personage is; ze heeft een belangrijke rol in deze laatste.” Het bleek dat Thompson het had over haar zus Sophie die werd gecast om Mafalda Hopkirk te spelen, de handhaver van Proper Use of Magic. Van haar casting kon de actrice niet enthousiaster en nieuwsgieriger zijn.

“Ik heb een foto van haar waarop Daniel haar ergens mee naar toe sleept … dus ik weet niet wat [ze aan het doen zijn]; Ik heb het nog niet gezien.”

Ondertussen sloot Law zich, net als Thompson, later in zijn carrière ook aan bij de Harry Potter-franchise. De Oscar-genomineerde deed mee aan de Fantastic Beasts-films nadat hij een voormalige paus speelde in The New Pope van HBO. Rond deze tijd was Law ook erg bekend met het materiaal, aangezien Harry Potter behoorlijk populair was onder zijn kleintjes.

“Ik kende de boeken en de Harry Potter-films vrij goed, mijn kinderen groeiden ermee op, dus ik groeide op als een begeleidende volwassene,” legde Law uit. "En ik had de eerste [Fantastic Beasts]-film gezien en ervan genoten." En het blijkt dat de acteur ook vroeg werd getikt voor de rol.

“Toen had ik het geluk en de kans om bij J. K. Rowling kort nadat we eraan begonnen te werken”, onthulde de acteur. "Ze gaf me een heel goed beeld van de levensreis van Albus en wie hij was en wat er in zijn hoofd, zijn hart en zijn wereld gebeurde voor dit specifieke verhaal."

Ondertussen geloofde David Yates, die alle films in de Fantastic Beasts-franchise heeft geregisseerd, ook dat er niemand anders was dan Law die een jongere Albus Perkamentus zou moeten spelen.

“Jude Law is een fenomenaal getalenteerde acteur wiens werk ik al lang bewonder, en ik kijk ernaar uit om eindelijk de kans te krijgen om met hem samen te werken”, merkte hij op. “Ik weet dat hij alle onverwachte facetten van Albus Perkamentus als J. K. Rowling onthult deze heel andere tijd in zijn leven.”

Zijn Jude Law en Emma Thompson verwant?

Emma Thompson in een still uit de Harry Potter-franchise en Jude Law in een still uit de Fantastic Beasts-franchise
Emma Thompson in een still uit de Harry Potter-franchise en Jude Law in een still uit de Fantastic Beasts-franchise

Het simpele antwoord is nee, er is gewoon geen manier dat Thompson en Law familie van elkaar zijn. Dat gezegd hebbende, is het gemakkelijk te begrijpen waarom sommige fans denken dat deze twee Britse acteurs familie zijn. Fans met adelaarsogen hebben misschien opgemerkt dat de moeder van Thompson Phyllida Law heet. En zo is het gemakkelijk om aan te nemen dat Thompson en Law misschien verwant zijn aan haar moeders kant. Het blijkt echter dat de moeder van de actrice en Law lang niet in de buurt van familieleden zijn.

En hoewel de twee misschien geen bloedverwanten zijn, zou het toch leuk zijn als Thompson en Law het scherm minstens één keer samen zouden delen. Misschien zou Thompson een cameo kunnen maken in toekomstige Fantastic Beasts-films. Met de onzekere toekomst van de franchise kan dat echter meer wishful thinking zijn.

Aanbevolen: