Bebe Rexha reageert op nieuwe TikTok-trend die haar nummer 'Baby, I'm Jealous' gebruikt

Inhoudsopgave:

Bebe Rexha reageert op nieuwe TikTok-trend die haar nummer 'Baby, I'm Jealous' gebruikt
Bebe Rexha reageert op nieuwe TikTok-trend die haar nummer 'Baby, I'm Jealous' gebruikt
Anonim

Bebe Rexha twitterde wat liefde voor een TikTok-trend die de app overneemt met haar nummer Baby, I'm Jealous met Doja Cat. Ze geniet van een storm van tweets die haar aanstekelijke single een boost geven. De zangeres was duidelijk gevleid door de creatieve kijk op haar teksten en hoe ze een aantal professionele schoonheidslooks inspireerden.

'Jaloers' op haar rokerige oog

De video die Rexha deelde, bevatte TikTok-maker Xowie Jones die de lijn van Doja Cat lip-synchroniseert: "Die meid, kan die meid niet zijn / Baby, ik ben een slechte teef / Als hij bedriegt, zal hij prolly haal een meerval / laat hem dromen." Ze transformeert snel van haar blote gezicht met een onesie naar een volledige glamourlook. Haar metallic paarse oogschaduw en grijzige auberginelip gaven Rexha alle baddie-vibes die ze wilde dat haar lied uitstraalde.

De roodharige diva postte haar eigen dans op Baby, I'm Jealous with TikTok OG Charli D'Amelio om haar eigen trend voor het nummer te initiëren, maar fans namen het heft in eigen handen. Ze rockte echter de dans, en we moeten weten waar ze haar met juwelen getooide bralettetopje heeft gekocht. Haar lied is zowel eerlijk als poppy. Het behandelt een probleem waar veel relaties doorheen gaan zonder het deuntje melancholisch te maken.

Fans springen op de transformatietrend

Een andere TikTok-gebruiker nam haar eigen schot op de make-uptrend, bedekte de camera nadat Doja Cat zingt: "Can't be that chick", en verschijnt opnieuw met een op Halloween geïnspireerde look in een super schattig gestreept kostuum en zijde binden. Haar groene en paarse bob paste perfect bij haar ronde bril en donkere lipkleur. De blikken werden gediend en haar zelfvertrouwen straalde door het scherm.

De "bad btch"-trend is nog vroeg in zijn ronde, dus TikTok-liefhebbers moeten er zo snel mogelijk op springen voordat het oververzadigd raakt met video's. Rexha heeft het tot haar missie gemaakt om jonge vrouwen in staat te stellen comfortabel in hun vel te zitten, maar zich tot in de puntjes te kleden als ze daar zin in hebben. Vrouwen zijn echt niet te stoppen, met of zonder een opvallende rode lip die de woorden Baby, ik ben jaloers, uitspreekt.

Rexha's Twitter-volgers waren dolblij toen ze haar nummer omhoog zag schieten op het TikTok-algoritme. Een van hen merkte op: "Dat is eigenlijk verlicht. Grappig ook een gezegende dag Bebe rexha hou van je hun hou je hoofd omhoog en vergeet niet om positief te blijven. Vandaag is prachtig. tc hun."

Aanbevolen: