The Chappelle Show' start morgen met streamen op Netflix: wat te verwachten

The Chappelle Show' start morgen met streamen op Netflix: wat te verwachten
The Chappelle Show' start morgen met streamen op Netflix: wat te verwachten
Anonim

Een van de meest geliefde sketchcomedyshows van de vroege jaren 2000 is vanaf morgen beschikbaar op Netflix. De veelgeprezen komische sketchshow van Dave Chappelle, Chappelle's Show, zal een nieuw publiek vinden onder de miljoenen Netflix-abonnees.

Chappelle's Show was berucht in zijn tijd, maar werd ook geprezen om zijn behandeling van het onderwerp seksualiteit en het gebruik van raciale scheldwoorden. Chappelle voerde sketches uit die culturele onderwerpen als prostitutie, de entertainmentindustrie, wapengeweld en verslaving raakten.

Toen de show in 2003 voor het eerst werd uitgezonden op Comedy Central, werd het als schokkend beschouwd, maar de inhoud van het onderwerp is nog steeds relevant voor onze huidige tijd.

Fans van de show kunnen memorabele sketches zoals 'Charlie Murphy's True Hollywood Stories' en 'A Moment in The Life of Lil Jon' opnieuw bekijken.

"Charlie Murphy's True Hollywood Stories" waren komische sketches die de ontmoetingen met beroemdheden die Murphy in de jaren tachtig had, navertelden. De twee meest opvallende hervertellingen waren zijn ontmoetingen met de zangers Prince en Rick James, die beiden werden gespeeld door Chappelle.

Murphy is de inmiddels overleden broer van komiek Eddie Murphy, die zichzelf speelde in de sketches van 'Charlie Murphy's True Hollywood Stories' en ze samen met Chappelle schreef.

De show had ook veel opmerkelijke gaststerren, waaronder Bill Burr, Jamie Foxx, Rashida Jones en Snoop Dogg, om er maar een paar te noemen.

De show was misschien zijn tijd ver vooruit toen het in 2003 voor het eerst werd uitgezonden, maar het zou nu goed bij Netflix moeten passen, en het zal een nieuwe aanhang krijgen gezien het hot-button-onderwerp.

Aanbevolen: