Waarom heeft Demi Lovato hun hoofd echt geschoren?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Demi Lovato hun hoofd echt geschoren?
Waarom heeft Demi Lovato hun hoofd echt geschoren?
Anonim

Zoals iedereen die aandacht schenkt aan de media die zich richten op beroemdheden, al weet, zijn de krachten in Hollywood en de platenindustrie uiterst oppervlakkig. Bovendien is de waarheid van de zaak dat het grote publiek net zo wreed, zo niet erger kan zijn. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar in gedachten te houden dat miljoenen mensen door de jaren heen met veel plezier naar de show Fashion Police keken vanwege de vaak onnodig harde kritiek.

Behalve dat sterren worden beoordeeld op hun modekeuzes, kunnen mensen ook heel hard zijn als ze het hebben over kapsels van beroemdheden. De haarkeuzes van Debby Ryan zijn bijvoorbeeld in het verleden beoordeeld en ook de langere lokken van Justin Bieber zijn bespot. Helaas, toen Demi Lovato hun hoofd kaal schoor, spraken sommige mensen hun afkeuring uit, maar aan de andere kant omarmden de meeste van hun fans de nieuwe look. Het belangrijkste is dat Lovato van hun geschoren hoofd lijkt te houden en op basis van wat Demi heeft gezegd, was het verwijderen van al hun haar erg zinvol voor hen.

Demi Lovato is erg moedig geweest nadat ze opgroeide in een controlerende omgeving

Om ervoor te zorgen dat iedereen de ster van een Disney Channel-show of tv-film wordt, moeten ze zich aan een strikte reeks regels houden die iedereen die met House of Mouse werkt, moet volgen. Sinds Demi Lovato voor het eerst beroemd werd na de release van de Disney Channel Original Movie Camp Rock, brachten ze hun jeugd door met het passen van de Disney-koekjesvormer.

Als we naar het verleden kijken, is het heel duidelijk dat er veel voormalige Disney Channel-sterren zijn geweest die veel hebben geworsteld nadat ze het netwerk hadden verlaten. Aan de positieve kant is Demi Lovato nooit het soort ster geweest dat veel in de problemen komt met de wet, zoals sommige van hun voormalige Dinsey Channel-collega's hebben. Lovato heeft in het verleden echter geworsteld met hun geestelijke gezondheid, middelenmisbruik en een eetstoornis.

Sinds Demi Lovato al sinds hun jeugd beroemd is, weten ze duidelijk hoe hard de media en mensen op sociale media kunnen zijn. Om die reden zouden veel van de mensen die alles hebben meegemaakt waarmee Lovato te maken heeft gehad, hun best doen om hun problemen privé te houden. Gelukkig voor de rest van de wereld heeft Lovato keer op keer bewezen dat ze veel moediger zijn dan de meeste mensen.

In tegenstelling tot de meeste sterren die er alles aan doen om perfect te lijken, is Demi Lovato heel eerlijk geweest tegenover de wereld over alle problemen waarmee ze te maken hebben gehad. In een poging om andere mensen te helpen die met hetzelfde probleem te maken hebben gehad, is Lovato bijvoorbeeld heel open geweest over hun eetstoornis. Verder heeft Lovato er een gewoonte van gemaakt om foto's op sociale media te plaatsen die laten zien dat ze een echt mens is in plaats van de gephotoshopte foto's die andere sterren posten.

Waarom Demi Lovato hun hoofd schoor

Naast het praten over hun strijd in het openbaar, is Demi Lovato ook open geweest over hun reis om hun eigen gender en seksualiteit te begrijpen. Nadat Lovato bijvoorbeeld alleen in het openbaar met mannen was uitgegaan, onthulde hij dat ze genderfluïde zijn en zij / hen voornaamwoorden gebruiken. Bovendien beschreef Lovato zichzelf in juli 2020 als 'queer'. Later zou Lovato zeggen dat ze panseksueel en genderfluïdum zijn.

Net zoals ze in de loop der jaren steeds meer over hun geslacht en seksualiteit hebben onthuld, is het haar van Demi Lovato een beetje op reis gegaan. Na jarenlang lang haar te hebben gedragen, scheerde Lovato alleen de linkerkant van hun hoofd en knipte vervolgens al hun haar kort. Toen ze nog kort haar droegen, verscheen Lovato in The Drew Barrymore Show. Tijdens het resulterende interview legde Lovato uit hoe het voor hen bevrijdend was om hun lange haar af te knippen.

“Ik knipte mijn haar omdat ik mezelf gewoon wilde bevrijden van alle gender- en seksualiteitsnormen die mij als, je weet wel, christen in het zuiden werden opgelegd. Eh, en toen ik mijn haar knipte, voelde ik me zo bevrijd omdat ik me niet onderschreef aan een ideaal of een overtuiging die mij werd opgelegd om iets te zijn dat ik niet ben. En nu ik eigenaar ben van wie ik ben, voel ik me het gelukkigste dat ik ooit heb gevoeld.”

Toen, in december 2021, onthulde Lovato op sociale media dat ze hun hoofd hadden geschoren en een zeer korte buzzcut droegen. Toen ze de Instagram-video plaatsten die hun nieuwe look liet zien, maakte het bijschrift duidelijk dat het korter maken van hun haar Lovato hielp om zich nog vrijer te voelen, omdat het "freshstart" bevatte.

Aanbevolen: