Refugee Horror 'His House'-regisseur breekt een van zijn donkerste scènes af

Inhoudsopgave:

Refugee Horror 'His House'-regisseur breekt een van zijn donkerste scènes af
Refugee Horror 'His House'-regisseur breekt een van zijn donkerste scènes af
Anonim

Van regisseur Remi Weekes, de film bevat Lovecraft Country-ster Wunmi Mosaku en Sand Castle-acteur Ṣọpẹ́ Dìrísù als een vluchtelingenpaar dat ontsnapt uit het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan en verhuist naar een Engelse stad. Omdat de twee het moeilijk vinden om zich aan te passen aan een vervreemdend nieuw normaal, zullen ze ontdekken dat er iets veel dreigender op de loer ligt in het donker van hun huis.

'His House'-sterren breken de vluchtscène af

Weekes, Mosaku en Dìrísù braken de scène uit waarin Rial en Bol Zuid-Soedan ontvluchten in een clip die is uitgebracht door Netflix.

“In deze scène zien we waar ze vandaan komen en waarom ze moesten vluchten, we zien de verschrikkingen van de oorlog”, zegt Mosaku.

"Ik wilde niet dat de scènes uitbuiting zouden voelen, en daarom wilde ik deze scènes heel graag met respect en ook met nederigheid behandelen", onthulde Weekes.

De regisseur schoot de scène waarin Rial haar schuilplaats verlaat na een bloedbad op haar school in slechts één take.

"Dus de choreografie van de camera helpt het verhaal te vertellen in plaats van de montage", zei hij.

"Ik wilde er zeker van zijn dat we deze scènes altijd in het perspectief van de twee personages zagen," voegde hij eraan toe.

Bol gaat de klas binnen om Rial te helpen ontsnappen met hem. De camera volgt hen en toont de lichamen van degenen die zijn omgekomen bij de aanval en de verlatenheid en vernietiging rond de twee hoofdrolspelers.

“Deze scène gaat echt over het tonen van de gruwel die ze doormaken,” zei Dìrísù.

"Na te hebben gezien wat Rial heeft gezien, al haar studenten, al die vrouwen die waren afgeslacht, was dat hartverscheurend", voegde Mosaku eraan toe.

Remi Weekes filmde scènes in één take

Weekes legde vervolgens uit dat het opnemen van scènes in één take betekende dat de crew de hele reeks moest bekijken en dat het intens was.

“Dus in elke camerahoek gingen we door de hele scène”, zei de regisseur.

“In tegenstelling tot sommige momenten in de film waar de crew alleen shot-by-shot fragmenten zag, zag de crew de hele sequentie, en het was een heel moeilijke sequentie voor iedereen om naar te kijken,” zei hij ook.

Een van de meest gruwelijke momenten in de reeks is wanneer Bol en Rial zich op een dak verbergen en een brandende man voorbijloopt en plotseling op de grond v alt.

“Dit is zoiets als de grootste stunt in de film,” legde Weekes uit.

“Het was zijn eerste keer dat hij een vuurstunt deed, en hij was zo nerveus, en hij kreeg het in één keer”, zei Mosaku.

His House wordt gestreamd op Netflix

Aanbevolen: