TWD Neem een voorbeeld aan The Simpsons met hun donkerste aflevering ooit

Inhoudsopgave:

TWD Neem een voorbeeld aan The Simpsons met hun donkerste aflevering ooit
TWD Neem een voorbeeld aan The Simpsons met hun donkerste aflevering ooit
Anonim

Het is alweer een tijdje geleden dat Glenn (Steven Yeun) en Abraham (Michael Cudlitz) The Walking Dead verlieten, maar fans zijn al lang niet vergeten hoe de schrijvers van de show hen hebben vermoord.

Om snel de gebeurtenissen van "Last Day On Earth" samen te vatten, heeft Negan (Jeffrey Dean Morgan) Rick (Andrew Lincoln) en zijn hele bende opgesteld voor oriëntatie tijdens hun eerste ontmoeting. De leider van de Heiland legde verder uit dat hij, om een punt te bewijzen, een van hun hoofden wilde hebben. Negan koos er uiteindelijk twee, Glenn en Abraham.

Het intrigerende aspect van hun sterfscènes is dat het productieteam verschillende alternatieve scènes heeft opgenomen, allemaal om te voorkomen dat er spoilers uitlekken. Die alternatieve takes beeldden elk personage af dat naast Glenn en Abraham knielde terwijl hun schedels werden ingeslagen.

Het publiek zou zich afvragen waar de schrijvers van TWD op het idee kwamen om paparazzi op deze manier voor de gek te houden, en het antwoord zou op de meest onwaarschijnlijke plaatsen kunnen liggen.

The Simpsons hebben alternatieve scènes opgenomen voor de aflevering van Mr. Burns

The Simpsons: Who Shot Mr. Burns aflevering
The Simpsons: Who Shot Mr. Burns aflevering

Hoewel het filmen van alternatieve scènes gebruikelijk is in televisie- en filmproducties, zijn er niet veel gevallen waarin de schrijvers van de show opzettelijk probeerden fans te misleiden met meerdere eindes. Maar er is er een die meer opv alt dan andere: The Simpsons.

Voor degenen die het niet weten, The Simpsons eindigde het zesde seizoen met een cliffhanger, waardoor het publiek zich afvroeg wie Mr. Burns neerschoot. Het antwoord bleek Maggie Simpson te zijn - een personage dat niemand zag aankomen - maar de artiesten van de show maakten ook alternatieve opnames met iedereen die ervan verdacht werd meneer Burns te willen vermoorden.

Het grappige is dat, zelfs in 1995, televisieschrijvers manieren moesten bedenken om te voorkomen dat er spoilers uitlekken. Het misleiden van fans met commentaar en interviews deed het halve werk, maar blijkbaar was dat niet genoeg. De schrijvers van The Simpsons moesten nog een stap verder gaan.

Of er nu wel of geen verband is tussen The Simpsons en The Walking Dead, het is erg toevallig dat de schrijvers van beide shows vergelijkbare tactieken gebruikten om hun grootste geheimen verborgen te houden. Er zijn tal van alternatieven, waaronder de mogelijkheid om slechts één alternatieve scène te filmen. Maar in plaats daarvan nam het schrijvende team van Walking Dead een richtsnoer van The Simpsons en schoot een aantal van hen.

Alternatieve scène van de moord op Negan Maggie werd neergeschoten

The Walking Dead Seizoen 7 Negan maakt slachtoffers
The Walking Dead Seizoen 7 Negan maakt slachtoffers

Redelijkerwijs zou een enkele alternatieve take als een betere misleiding hebben gediend dan meerdere eindes. Omdat het personeel van The Walking Dead die route had genomen met hun Negan-scènes, zou iedereen die probeerde de echte conclusie te lekken uiteindelijk extreem dwaas zijn geweest.

Een anonieme bron heeft geprobeerd het einde te onthullen kort voor de première van seizoen 7. De bron uploadde een clip waarin Maggie (Lauren Cohan) wordt afgebeeld met haar hoofd ingeslagen in plaats van Glenn of Abraham. Het is nooit gebruikt, maar de overstap zou het verhaal behoorlijk drastisch hebben veranderd.

Hoe dan ook, de donkerste scène van The Walking Dead tot nu toe geeft ons nog steeds de indruk dat de schrijvers enkele ideeën van The Simpsons hebben geleend. Het kan wel of niet waar zijn, maar de tekenen zijn moeilijk te negeren.

Aanbevolen: