The Boys' Fans denken dat dit de opvolger is van Homelander

The Boys' Fans denken dat dit de opvolger is van Homelander
The Boys' Fans denken dat dit de opvolger is van Homelander
Anonim

Met fans die onlangs hebben vernomen dat 'The Boys' terug zal zijn voor een derde seizoen (het is nu in het tweede), wordt er volop gespeculeerd over wie en wat er daarna komt (en vragen over wat er achter de schermen gebeurt, te). Er is zelfs een spin-off in de maak, dus de verhaallijn is duidelijk nog lang niet ten einde, bevestigt Digital Spy.

En als fans zeggen dat ze een theorie hebben over wie de nieuwe Homelander zal zijn, speculeren ze niet dat Antony Starr in de show zal worden vervangen door een andere acteur.

Nee; fans voorspellen dat iemand de huidige Homelander moet neerhalen, en ze denken dat er zich al een verhaallijn ontwikkelt waarbij de vervanger met de hand is uitgekozen.

Fans van elk tv-programma en elke film gaan vaak naar Reddit om hun theorieën te bespreken. Eén fantheorie in het bijzonder groeide een beetje uit tot een discussie op de forums. Redditor Foodbagjr heeft de hele theorie in detail uiteengezet.

Fans weten al dat Becca en Homelander een kind hebben: Ryan. De Reddit-theorie is dat Vought de opvoeding van Ryan wil controleren, zodat hij op een dag zijn biologische vader kan omverwerpen en de controle over de Zeven kan terugkrijgen.

Het idee achter deze theorie, leggen fans uit, is dat Vought erkent dat ze een probleem hebben in Homelander. Als Ryan een normaal leven mag leiden (zoals Becca voor hem wil), dan zal hij op een dag een "echte" goede superheld willen zijn en bereid en in staat zijn om zijn vader te verslaan.

Zo zou hij Vought de controle over de superhelden herstellen en ze nog meer van de positieve publiciteit geven waar ze altijd naar op zoek waren. En natuurlijk kunnen ze zijn capaciteiten verzilveren zoals ze geneigd zijn te doen.

Een andere fan merkte op dat hoewel deze theorie een beetje logisch is, het redelijker is om aan te nemen dat Vought Ryan als een soort fail-safe wil houden voor het geval Homelander schurkenstaten wordt. Het idee is dat hij een back-upplan is, een noodgeval.

Er zijn ook andere redenen om Ryan buiten de schijnwerpers te houden. Alleen al zijn bestaan is een slechte PR voor Vought, aangezien het bewijst dat Homelander zich aan Becca heeft opgedrongen.

Maar het bedrijf weet nog steeds niet of Ryan krachten heeft, dus hem verborgen houden in een nepbuurt zorgt ervoor dat hij opgroeit in een soort normale omgeving, en als hij niet super is, hij kan volledig worden verlaten als een back-upplan.

Als het kind wel krachten heeft, kan het helpen om hem enigszins normaal op te laten groeien, de kans te verkleinen dat hij dezelfde sociopathische neigingen heeft als zijn vader.

De nieuwe Homelander-theorie is niet de enige wat-als-fans genieten; het tweede seizoen van de show gaf ook aanleiding tot tal van fantheorieën over de Homelander-Stormfront-verbinding.

Natuurlijk is er genoeg om over te speculeren, en fans kunnen niet wachten op de volgende versie van de serie, ongeacht wie de volgende Homelander wordt.

Aanbevolen: