Kate Mara praat over haar nieuwe serie 'Een leraar,' gericht op een roofzuchtige relatie

Inhoudsopgave:

Kate Mara praat over haar nieuwe serie 'Een leraar,' gericht op een roofzuchtige relatie
Kate Mara praat over haar nieuwe serie 'Een leraar,' gericht op een roofzuchtige relatie
Anonim

The House of Cards-actrice speelt hoofdrolspeler Claire, een lerares op een middelbare school in een buitenwijk van Texas. Mara speelt tegenover Love, Simon-hoofdrolspeler Nick Robinson, die senior Eric speelt. De serie zal op 10 november debuteren op FX op Hulu en is gemaakt door Hannah Fidell, met Mara ook als uitvoerend producent.

Kate Mara speelt in, produceert FX nieuw drama over leraar-leerlingrelatie

"Het gaat over de complexiteit en de gevolgen van een roofzuchtige relatie tussen leraar en leerling", vertelde Mara aan Jimmy Fallon in The Tonight Show.

“Jaren geleden vroeg Hannah Fidell, die het maakte, me om er deel van uit te maken en vroeg of ik als uitvoerend producent wilde optreden”, zei Mara.

De actrice was eerder producer van de film My Days of Mercy, waarin ze ook schittert naast Ellen Page, de ster van The Umbrella Academy. Mara zei dat ze "zo opgewonden" was om betrokken te zijn bij het creatieve proces voor A Teacher en dat de ervaring heel anders bleek te zijn dan haar andere hoofdrollen.

“In het begin was het een beetje surrealistisch omdat je als acteur niet, of ik zie meestal niet, weet je, elke opname en elke scène en alles, elke dag vanaf het begin, maar ik denk wel dat het me heeft geholpen, 'vervolgde ze.

“Het gaf me een dikkere huid,” voegde ze eraan toe.

Kate Mara was zwanger toen FX Greenlit 'A Teacher'

Mara onthulde ook dat FX groen licht gaf aan A Teacher toen ze hoogzwanger was, dus de productie werd uitgesteld tot nadat ze bevallen was van haar dochtertje. Ze is sinds 2017 getrouwd met Billy Elliot-ster Jamie Bell. De twee ontmoetten elkaar tijdens het werken aan de superheldenfilm Fantastic Four uit 2015.

“Ik was erg zwanger van haar toen mijn show nog in het beginstadium was,” vertelde ze Fallon.

“En Fx besloot toen ik acht maanden zwanger was dat ze ons groen licht zouden geven,” vervolgde ze.

Op de vraag hoe snel ze kon beginnen, onthulde Mara dat ze een kind verwachtte. FX was blij om te wachten, maar wilde doorgaan met het lezen van scheikunde om de acteur te casten die naast Mara zou gaan acteren.

“Ik probeerde haar te vermommen, ik droeg helemaal zwart,” zei Mara.

“En de meeste jongens deden net alsof ze mijn zwangere buik niet zagen, ze bleven gewoon heel aandachtig naar mijn ogen staren,” vervolgde ze.

A Teacher is vanaf 10 november te streamen op FX op Hulu

Aanbevolen: