Hoeveel verdiende Paul Rudd om Ant-Man te spelen?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Paul Rudd om Ant-Man te spelen?
Hoeveel verdiende Paul Rudd om Ant-Man te spelen?
Anonim

Wanneer een enorme filmfranchise echt op gang komt, zullen ze op zoek gaan naar A-lijsttalent om hun line-up te versterken en de aandacht te trekken van fans die al een tijdje droomcastingrollen spelen. Zoals we hebben gezien met de MCU, DC en de Fast & Furious-films, is toptalent altijd op zoek naar geld, dus het wordt steeds gebruikelijker om grote namen in deze films te zien verschijnen.

De MCU maakte furore toen ze Paul Rudd als Ant-Man castten, en het is veilig om te zeggen dat de investering zijn vruchten afwierp. Ant-Man is geen populair personage, maar desondanks zijn zijn beide solofilms kaskrakers.

Laten we eens kijken hoeveel Marvel Paul Rudd heeft betaald om Ant-Man te spelen!

Hij verdiende $300.000 voor Ant-Man

Omdat hij niet een van de meer populaire helden bij Marvel is, was er enige aarzeling dat Ant-Man een solofilm naar de top van de kassa zou kunnen katapulteren. Dus de studio gaf Paul Rudd de opdracht om het personage te spelen in de hoop dat hij een charmante en sympathieke Scott Lang zou kunnen spelen.

Hoeveel verdiende Paul Rudd om Ant-Man te spelen? Nu, voor een filmster van zijn statuur lijkt dit een bescheiden bedrag. Dit was tenslotte een MCU-film die een zekere mate van succes gegarandeerd was en Rudd had legio fans die zeker geïnteresseerd zouden zijn om hem te bekijken.

Ondanks dit zou het loon van Rudd laag blijven, niet in tegenstelling tot andere Marvel-sterren die hun eerste solofilm binnengaan. Digital Spy is van mening dat Rudd deze kleine vergoeding had kunnen compenseren met de winst die de film opleverde. Volgens Box Office Mojo was de film in staat om de grens van $ 500 miljoen aan de kassa te overschrijden, wat betekent dat er een aantal solide winsten waren die Rudd's kant hadden kunnen veranderen.

Met het succes van Ant-Man die zijn riem belemmerde, zou Rudd ook in Captain America: Civil War verschijnen, wat hem een loonsverhoging had kunnen opleveren. Deze film overschreed de grens van $ 1 miljard, volgens Box Office Mojo, dus we moeten ons voorstellen dat hij het daar goed deed.

Uiteindelijk zou Rudd rollen blijven spelen in enorme MCU-films waarin zijn loon op dramatische wijze werd verhoogd.

Hij verdiende $ 41 miljoen Ant-Man and the Wasp and Endgame

Nu Rudd stevig verankerd was in het MCU met zowel een solofilm als een optreden in Captain America: Civil War, werd het tijd dat zijn salaris omhoog ging, terwijl ook de populariteit van zijn personage toenam.

Zoals fans te zien kregen, keerde Rudd terug naar actie als Ant-Man in de film Ant-Man and the Wasp, wat de eerste keer in de MCU-geschiedenis was dat een vrouwelijke held een titulair personage was. Dit was een gedenkwaardige gelegenheid voor de MCU, en het was ook een lichte reiniging van het gehemelte voor fans na de intensiteit van Infinity War. De tweede solofilm zou volgens Box Office Mojo meer dan $ 600 miljoen opleveren, wat opnieuw een succes voor het personage betekent.

Het jaar daarop zou Rudd een grote rol spelen in Avengers: Endgame, dat niets anders deed dan de kassarecords verpulveren en zo de meest winstgevende film in de geschiedenis werd. Natuurlijk was het tijd voor Rudd om geld te verdienen, en zijn gecombineerde salaris voor zowel Ant-Man and the Wasp als Avengers: Endgame was $ 41 miljoen.

Dit is een duizelingwekkende hoeveelheid geld om te verdienen voor elke acteur, en het laat zien wat een topfranchise kan doen voor iemands bankrekening. Het succes van deze films maakte Rudd een nog rijker man, en het vormde ook de basis voor een mogelijke voortzetting van het personage in toekomstige MCU-films.

Zijn MCU-toekomst

Na twee succesvolle solofilms en optredens in Captain America: Civil War en Avengers: Endgame, heeft Paul Rudd vrijwel niets meer te bereiken in de MCU. Het lijkt er echter op dat fans de kans krijgen om een derde solofilm voor Ant-Man te zien.

Volgens Deadline komt er een derde film voor Ant-Man and the Wasp, en ze zullen in de knoop raken met niemand minder dan Kang the Conqueror. Dit zal enorme gevolgen hebben voor de MCU, en het zal een zware test blijken te zijn voor onze favoriete kleine helden nu ze in een post-Thanos MCU wonen.

Natuurlijk zouden fans niets liever willen dan crossover-optredens in andere MCU-films, en de tijd zal leren of Ant-Man opnieuw zal vechten met personages als Doctor Strange en Spider-Man.

Alles komt naar voren voor Paul Rudd sinds hij bij de MCU is gekomen. Natuurlijk, hij is misschien klein begonnen, maar zijn salaris zou nog grotere hoogten bereiken dan Ant-Man kan wanneer hij in Giant-Man verandert.

Aanbevolen: