Jason Momoa laat de eerste glimp van de controversiële 'Snyder Cut' uit 'Justice League' vallen

Inhoudsopgave:

Jason Momoa laat de eerste glimp van de controversiële 'Snyder Cut' uit 'Justice League' vallen
Jason Momoa laat de eerste glimp van de controversiële 'Snyder Cut' uit 'Justice League' vallen
Anonim

Jason Momoa is de laatste tijd erg uitgesproken over zijn politieke opvattingen en heeft fans betrokken bij veel teasers voor aankomende projecten die hij in de maak heeft.

Momoa is altijd gecrediteerd omdat hij trouw bleef aan zijn roots en altijd eerlijk sprak over zijn passies. Hij staat vast voor waar hij in gelooft, en zijn meest recente Instagram-post is daar een ander lichtend voorbeeld van. Er is geen betere persoon dan Jason Momoa voor deze klus… hij heeft zojuist de eerste sneak peek vrijgegeven van de zeer controversiële en langverwachte 'Snyders Cut' voor The Justice League.

Fans genieten ervan en zijn opgewonden om deze baanbrekende snit in handen te krijgen om te zien of het voldoet aan alle hype die het de afgelopen maanden heeft omringd.

Jack Snyder's Justice League

Toen de regisseur van DC's Justice League, Jack Snyder, werd geconfronteerd met het hartverscheurende nieuws dat zijn dochter was overleden, wendde hij zijn aandacht af van zijn film en terecht bracht tijd door met zijn familie in een poging om de tragedie waarmee ze werden geconfronteerd te boven te komen. Joss Whedon stapte in zijn schoenen en nam de rol van regisseur over, terwijl hij niet genoemd werd in de film.

Helaas werd het verloop van de film onder zijn leiding veranderd en werden de wijzigingen die hij aanbracht niet goed ontvangen. Hij dwong heropnames af, voegde humor toe en sneed aanzienlijk veel van het beeldmateriaal dat oorspronkelijk voor de film was gepland. Uiteindelijk crashte Justice League en brandde het af, met vreselijke recensies en slechte kassaresultaten.

Momoa sprak vervolgens luid over de mishandeling die hij op de set ontving, waarbij hij de 'onprofessionele' en 'beledigende' behandeling blootlegde waaraan hij werd onderworpen, onder leiding van Joss Whedon.

Fans hebben zich altijd afgevraagd hoe de film eruit zou hebben gezien, als Snyder zijn visie voor deze film volledig had kunnen uitvoeren… en ze staan op het punt erachter te komen.

Snyder heerst

Jason Momoa plaagde de Snyder Cut door de eerste blik op de trailer te onthullen, en fans worden wild van opwinding. Na alle golven van controverse rond Momoa en hoe hij zich voelde over de productie en het uiteindelijke resultaat van de originele film, was het zo passend dat de cirkel rond was en zo betekenisvol voor Momoa om de man te zijn die dit opwindende nieuws verbrak… 18 maart is de dag dat de wereld eindelijk zal zien wat Snyder van plan was om hen in de eerste plaats te laten zien.

Fans kunnen niet wachten op dit moment en tellen de dagen al af. Reacties op Momoa's opwindende teaservideo zijn onder meer; "siiiiiik", "zo hype," en "Het is al beter dan de originele film."

Een fan vatte het perfect samen toen hij zei; "Zo verdomd blij dat dit gebeurt, heb zoooo lang gewacht."

Aanbevolen: