Spy Kids' ontmoet 'Sharkboy And Lavagirl' in 'We Are Heroes', de volgende Netflix-film

Inhoudsopgave:

Spy Kids' ontmoet 'Sharkboy And Lavagirl' in 'We Are Heroes', de volgende Netflix-film
Spy Kids' ontmoet 'Sharkboy And Lavagirl' in 'We Are Heroes', de volgende Netflix-film
Anonim

Herinner je je Sharkboy en Lavagirl nog? Nou, ze hebben nu een dochter. We proberen nog steeds te bedenken hoe dat mogelijk is, aangezien Lavagirl alles vernietigt waar ze haar handen op legt, maar het is toch gebeurd!

Taylor Dooley zal haar rol als Lavagirl opnieuw opnemen, maar Taylor Lautner, de originele Sharkboy, is vervangen door een niet nader genoemde acteur.

De film is een combinatie van Spy Kids en Sharkboy en Lavagirl

De fans van de populaire Twilight-acteur nemen het nieuws niet goed op, maar er is een hele sterrencast om hem te vervangen! Er zijn ook enkele opvallende overeenkomsten met de Spy Kids-films, wat niet als een verrassing komt aangezien beide films zijn geregisseerd door Robert Rodriguez.

Het op zichzelf staande vervolg volgt The Heroics, een team van superhelden die moeten worden gered door hun kinderen, nadat ze zijn ontvoerd door buitenaardse indringers. Hoewel er waarschijnlijk geen spionage of het gebruik van buitenaardse gadgets zal zijn, kunnen we verwachten dat deze nieuwe generatie helden het goed zal doen als ze het opnemen tegen de buitenaardse wezens.

De korte teaser heeft een aantal teleurstellende CGI-effecten die erop kunnen wijzen dat de film voor een bepaalde leeftijd is, en veel nadruk legt op Guppy, de dochter van Sharkboy en Lavagirl.

Fans vragen zich af of de coole maar niet wrede planeet Drool zal verschijnen of dat de film zich erop afspeelt.

Fans reageren op de teaser

Het is waar dat Sharboy en Lavagirl niet echt waren, maar een verzinsel van Max' verbeelding, de hoofdpersoon van The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3D. Het zorgt ervoor dat de fans van het origineel zich afvragen wat de film werkelijk betekent.

Andere fans vroegen zich af hoe de twee een kind kregen sinds Lavagirl "alles wat ze aanraakt" verbrandt.

Sommige gebruikers herkenden dat de trailer, in tegenstelling tot de poster, Sharkboy niet onthulde, wat hij bedoelt dat ofwel het personage de film niet heeft gehaald, of dat de volledige trailer teleurgestelde fans zal verrassen.

De cast bestaat onder andere uit Narcos-sterren Pedro Pascal en Boyd Holbrook, Priyanka Chopra, Christian Slater, Haley Reinhart en Vivian Lyra Blair.

De superheldenfilm wordt wereldwijd op nieuwjaarsdag uitgebracht via Netflix.

Aanbevolen: