We Can Be Heroes': Regisseur Rodriguez onthult waarom hij Sharkboy en Lavagirl herenigde

Inhoudsopgave:

We Can Be Heroes': Regisseur Rodriguez onthult waarom hij Sharkboy en Lavagirl herenigde
We Can Be Heroes': Regisseur Rodriguez onthult waarom hij Sharkboy en Lavagirl herenigde
Anonim

Netflix's nieuwste film We Can Be Heroes herenigt Sharkboy en Lavagirl na 15 jaar!

Filmmaker Robert Rodriguez heeft de tijd van zijn leven. Soms speelt hij gitaar voor Baby Yoda op sets van The Mandalorian, en op andere dagen brengt hij de droom van elk kind uit de jaren 2000 in vervulling door hun favoriete helden te herenigen!

We Can Be Heroes vertelt de avonturen van Guppy, de dochter van Sharkboy en Lavagirl, die de kracht heeft van een haai en de krachten van lava. De op zichzelf staande vervolgfilm volgt een team van volwassen superhelden, The Heroics. Nadat ze onverwachts zijn ontvoerd door buitenaardse indringers, worden hun kinderen gedwongen om op een reddingsmissie te gaan!

Waarom Robert Rodriguez Sharkboy en Lavagirl opnieuw heeft geïntroduceerd

De filmmaker deelde zijn redenen om de favoriete personages van fans terug te brengen in We Can Be Heroes, in een video gedeeld door Netflix. "Het zijn ongelooflijke dingen waarvan je denkt dat ze niet in het leven zullen gebeuren", zei Rodriguez.

"Dus, voor Sharkboy en Lavagirl had ik een soort idee dat ik ze graag op een bepaald moment in de film zou willen hebben."

"De superhelden die volwassenen waren, zouden een soort Avengers-team zijn, maar je hebt nog nooit gehoord van mensen als Blinding Fast of Miracle Guy," zei hij, verwijzend naar de personages van Boyd Holbrook, en Sung Kang.

"Sharkboy en Lavagirl waren legitieme superhelden die zijn gemaakt. Ze zijn een legitiem team dat mensen kennen in de popcultuur, zelfs als je de film nog nooit hebt gezien, heb je wel van ze gehoord!" voegde hij eraan toe.

"Mijn kinderen en ik zaten gewoon te brainstormen over de superkrachten die deze kleine kinderen zouden kunnen hebben. Ik wou dat een van hen de kracht van een haai zou hebben en een van hen de krachten van lava." de regisseur gedeeld.

Rodriguez voegde eraan toe dat hij er zeker van was dat "kinderen dat geweldig zouden vinden", omdat dat "geweldige krachten waren om te hebben". Hij deelde zijn hoop op de film en voegde eraan toe dat als het publiek dat van de film uit 2005 hield, naar We Can be Heroes zou kijken, ze enthousiast zouden zijn! Zo niet, dan was het sowieso een op zichzelf staande film.

"Het was echt later op de dag dat ik daarmee kwam", zei hij. Het blijkt dat het niet altijd zijn plan was om Sharkboy en Lavagirl tot leven te brengen!

Aanvankelijk hadden fans van de originele film hun zorgen geuit dat Sharkboy en Lavagirl een verzinsel van de hoofdpersoon waren. Ze waren ook boos dat de originele Sharkboy Taylor Lautner had besloten zijn rol niet opnieuw op te nemen.

Indrukwekkend, Rodriguez slaagde er toch in om de personages leven in te blazen, en creëerde een nieuwe film, met onderliggende thema's van nostalgie als ondersteuning.

"Er is een regel in de originele film die zei: 'Sommige dromen zijn zo krachtig dat ze werkelijkheid worden.'"

"Kinderen zijn zo dol op deze personages, ik dacht dat ze echt genoeg werden om in deze film te spelen." besloot hij, terwijl hij zijn reden deelde achter de beslissing om de superhelden bij elkaar te brengen.

Aanbevolen: