Dit is het type show dat zal voortkomen uit Justice League Snyder Cut

Inhoudsopgave:

Dit is het type show dat zal voortkomen uit Justice League Snyder Cut
Dit is het type show dat zal voortkomen uit Justice League Snyder Cut
Anonim

Het nieuws waar Justice League-fans op hebben gewacht is eindelijk hier na jaren van wachten en het klinkt beter dan we ooit hadden kunnen bedenken. Volgens HBO MAX komt er 4 uur aan prikkelend nieuw Justice League-materiaal onze kant op.

Afbeelding
Afbeelding

Zack Snyder zal stevig aan het roer staan van dit epische nieuwe project dat ergens in 2021 zal verschijnen. Met geruchten die suggereren dat het project zal bestaan uit een 4-uur durende director's cut of zes tv-achtige "hoofdstukken". Het wordt echt niet veel beter dan dit.

De fanbeweging rondom ReleaseTheSnyderCut

Sinds de originele Justice League-film in 2017 werd uitgebracht, is er een groeiende consensus onder fans dat de originele film een opknapbeurt nodig heeft. De Justice League-film werd tenslotte gezien als een teleurstelling voor veel fans van de Justice League DC Comics en ontving gemiddelde recensies van zowel critici als fans.

Deze consensus bereikte een hoogtepunt toen een groeiende beweging van fans, gesteund door hun ReleaseTheSnyderCut op Twitter, had opgeroepen tot en zelfs een petitie had ingediend om de film opnieuw te maken met de visie van Zack Snyder. Het ging zelfs zo ver dat er een spandoek over Comic-Con vloog waarin werd opgeroepen om de film opnieuw uit te brengen.

Afbeelding
Afbeelding

De hashtag was zo krachtig en had zo'n impact dat zelfs sterren uit de film, zoals Gal Gadot en Ben Affleck, hun steun aan de campagne uitten op Twitter.

Deze campagne werd gezien als een krachtig voorbeeld van hoe fans hun stem kunnen laten horen en met succes kunnen bereiken wat ze van plan waren te bereiken en de geruchten rond dit project te laten verdwijnen, fans staan in voor een echte traktatie.

Wat kunnen we verwachten van het nieuwe project?

De originele film werd gezien als meer de visie van Joss Whedon dan die van Snyder en veel fans zien dit als de hoofdoorzaak van de matte Justice League-film. De campagne die dit moest verhelpen, zorgde ervoor dat Toby Emmerich, de voorzitter van Warner Bros, dit opmerkte door het momentum van de campagne.

Afbeelding
Afbeelding

Het blijkt dat de veel gefluisterde geruchten maandenlang geheim werden gehouden voordat Zack Snyder zelf bevestigde dat het project inderdaad plaatsvindt.

Tot nu toe zijn er heel weinig details onthuld over het nieuwe project van Snyder, afgezien van het feit dat het zal bestaan uit een director's cut van 4 uur of zal worden opgesplitst in zes "hoofdstukken", hoewel het hoe dan ook gebonden is episch zijn.

Het goede nieuws tot nu toe is dat Snyder werkt aan het opnieuw samenstellen van het grootste deel van de originele postproductieploeg om te scoren, knippen en nieuwe en oude visuele effecten af te werken en mogelijk de acteurs terug te halen om extra dialogen op te nemen.

Dit zou kunnen leiden tot een zeer spannende draai aan de originele Justice League en het zal zeker interessant zijn om te zien hoe Snyder dit project aanpakt.

Bronnen hebben gesuggereerd dat de productie rond de $ 20 miljoen zou kunnen liggen, waarbij sommigen zeiden dat het wel $ 30 miljoen zou kunnen zijn, wat suggereert dat Snyder probeert de film echt recht te doen en bereid is die extra mijl te gaan om fans te plezieren.

Volgens Zack Snyder: "Het zal een geheel nieuwe zaak zijn, en, vooral als we praten met degenen die de uitgebrachte film hebben gezien, een nieuwe ervaring los van die film."

Dit heeft veel twijfel weggenomen over de vraag of het nieuwe project slechts een snelle cashgrap zal zijn door HBO MAX met slechts minimale bewerkingen. Het zal in plaats daarvan iets compleet nieuws en nieuws zijn en een andere richting inslaan dan de originele Justice League.

Releasedatum en waar je het kunt bekijken

Zack Snyder's Justice League wordt uitgebracht op HBO MAX, de digitale streamingdienst van WarnerMedia die op 27th mei wordt gelanceerd en naar verwachting ergens in 2021 debuteert.

Deborah Snyder, de vrouw en collega van Zack Snyder zullen ook betrokken zijn bij het productieproces en prees de aanstaande streamingdienst:

“Met het nieuwe platform en de streamingdiensten kun je zoiets hebben. Je kunt zoiets niet theatraal uitbrengen, maar wel met een streamingdienst. Het is een kans die er twee jaar geleden niet was.”

Wat het project nog spannender maakt als dat op dit moment al mogelijk is. Nu Zack Snyder's Justice League wordt uitgebracht op een digitale streamingdienst, biedt het veel meer speelruimte dan een traditionele bioscooprelease. Dat geeft ons veel hoop in zowel Zack Snyder als HBO MAX.

Aanbevolen: