De nieuwe teaser van 'Justice League: Snyder Cut' benadrukt Jason Mamoa's Aquaman

De nieuwe teaser van 'Justice League: Snyder Cut' benadrukt Jason Mamoa's Aquaman
De nieuwe teaser van 'Justice League: Snyder Cut' benadrukt Jason Mamoa's Aquaman
Anonim

Zack Snyder's langverwachte versie van Justice League heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht. Na de trailer is er ook een nieuwe poster uitgebracht.

Alles blijft in lijn met de zwart-wit-esthetiek waarmee de promotiecampagne tot nu toe is gegaan. Deze keer werpen de nieuwe afbeeldingen licht op het karakter van Aquaman.

Deze nieuwe film laat zien hoe Batman een team samenstelt na de dood van Superman om de aarde te beschermen. Het team bestaat uit Cyborg, Wonder Woman, Flash en Batman.

De trailer toont enkele scènes waarin Aquaman wordt gevraagd om de drietand van zijn moeder op te tillen, en ook enkele andere achtergrondstemmen van andere helden. De trailer zelf gaf niet veel details, maar het is niet de inhoud waar mensen over praten.

In Joss Whedon's 2017-versie van de film was er weinig tot geen melding gemaakt van de achtergrondverhalen van enkele van de belangrijkste leden van Justice League - Cyborg, Flash en Aquaman waren allemaal meer tweedimensionale personages. De Snyder Cut lost dit probleem op door een wat dieper achtergrondverhaal van elk van deze superhelden te tonen.

Met de nieuwe Aquaman-soloposter die nu wordt gebruikt voor promoties, merkten fans al snel dat het verhaal van deze Justice League heel anders lijkt dan het eerder door Whedon uitgebrachte verhaal. Het is duidelijk dat Snyder een dieper achtergrondverhaal zal hebben voor de superheld in zijn versie van de film, iets waar fans erg enthousiast over zijn.

Ray Fisher's Cyborg is, volgens Snyder, het kloppende hart van de film, omdat het Victor Stone's pre-Cyborg leven laat zien en hoe hij technologisch verandert in de superheld.

Een ander groot verschil zal zijn in het laatste gevecht, waar Lex Luthor een grote rol zal spelen bij het helpen van Bruce Wayne om meer te weten te komen over de Mother Boxes. De dood van Steppenwolf zou het gevolg kunnen zijn van Wonder Woman die hem onthoofdde, wat het oorspronkelijk bedoelde einde was in Snyders versie van de film.

De Snyder Cut zal ook de aanwezigheid van Martian Manhunter omvatten, wiens karakter niet op een erg volwaardige manier zal worden uitgelegd, maar zal worden geïntroduceerd in het team.

Snyder onthulde in een interview in januari dat hij aanvankelijk begon te twijfelen of de studio's ooit contact met hem zouden opnemen voor het voltooien van zijn opname. Hij had een onvoltooide versie in zijn huis bewaard, met een origineel verhaal, enkele visuele effecten en ander materiaal met betrekking tot de film, allemaal klaar voor gebruik, maar een tijdje leek het erop dat zijn ideeën vergeten waren.

De regisseur zei: "Ik heb vrede gesloten met het feit dat dit de wereld was waarin ik me zou bevinden." Het bleek dat, toen de studio's contact opnamen met Snyder over wat hij dacht dat een andere film zou zijn, het de onvoltooide versie was die ze wilden uitbrengen.

“Het was een heel leuk en mooi moment dat ik deelde met mijn familie; het was echt een onmogelijke droom die uitkwam”, onthulde hij terwijl hij over de film sprak. Snyder was oorspronkelijk gecontracteerd om de officiële versie van Justice League te regisseren, maar hij moest halverwege de productie stoppen vanwege gezondheidsproblemen.

Fans over de hele wereld zijn verheugd om te zien hoe de Justice League wordt gesneden zoals het oorspronkelijk bedoeld was. De langverwachte, vier uur durende versie van de film wordt op 18 maart 2021 uitgebracht.

Aanbevolen: