Fans zijn geobsedeerd door deze ongebruikelijk feestelijke bewerking van 'The Witcher

Inhoudsopgave:

Fans zijn geobsedeerd door deze ongebruikelijk feestelijke bewerking van 'The Witcher
Fans zijn geobsedeerd door deze ongebruikelijk feestelijke bewerking van 'The Witcher
Anonim

Als je Ger alt, de hoofdpersoon gespeeld door een zilverharige Henry Cavill, vergelijkt met een fantasie Grinch-achtig figuur, werkt de clip verrassend goed.

Wat wil 'The Witcher'-hoofdpersoon Ger alt voor Kerstmis?

Het officiële Twitter-account van de Pools-Amerikaanse fantasyserie heeft vandaag (23 november) de feestelijke bewerking geplaatst.

Bewaar je sleeën voor een andere dag, voor nu is een tijd om gewoon te doden.

Dit is het seizoen van Witchmas, The Witcher Twitter ondertitelde de clip.

"Je kunt dit niet ontlopen alleen omdat je er doodsbang voor bent", zegt de wijze druïde Mousesack (Adam Levy) tegen Ger alt terwijl een feestelijk deuntje op de achtergrond speelt.

“Het komt eraan, Ger alt,” voegt hij eraan toe.

Naarmate de clip vordert, blijkt dat Ger alt deze kerst iets wil en dat het, nou ja, "vermoorden" is. Er volgt een montage van de meest gruwelijke moorden in de show.

Wat biedt de toekomst voor Ger alt, Ciri en Yennefer in seizoen twee van 'The Witcher'?

Een tweede seizoen van The Witcher gaat in 2021 in première op Netflix. Het streamingplatform heeft afbeeldingen van de hoofdrolspelers vrijgegeven in de komende aflevering, na het dramatische einde van het eerste seizoen.

Na de onthulling van hoe de protagonisten Ger alt en Ciri, gespeeld door Freya Allan, eruit zullen zien in het tweede hoofdstuk van The Witcher, gaf Netflix de fandom een aantal eerste beelden van een ander geliefd personage.

De Engelse actrice Anya Chalotra keert in seizoen twee terug als Yennefer van Vengerberg, de kwartelf-tovenares die ook de knipperlichtliefde is van Ger alt of Rivia.

Na de plotselinge verdwijning van het personage aan het einde van de Battle of Sodden Hill in de laatste aflevering, bleven fans zich afvragen wat haar lot was. Vrees niet, want Netflix stelde kijkers gerust met twee gloednieuwe foto's waarop een bange en gekneusde Yennefer te zien is, blijkbaar geketend.

"Ze gebruikte haar volledige macht / en het slagveld verbrandde / Toen verdween ze uit het zicht / Maar Yen zal terugkeren ", luidt een tweet op de officiële pagina van The Witcher, waardoor er weinig twijfel over bestaat of het personage een comeback zal maken.

Aanbevolen: