Ken Jeong en Robin Thicke liepen weg van 'The Masked Singer' toen Rudy Giuliani werd onthuld

Inhoudsopgave:

Ken Jeong en Robin Thicke liepen weg van 'The Masked Singer' toen Rudy Giuliani werd onthuld
Ken Jeong en Robin Thicke liepen weg van 'The Masked Singer' toen Rudy Giuliani werd onthuld
Anonim

We hebben de afgelopen seizoenen veel ups en downs gezien op 'The Masked Singer'. We hebben onthullingen gezien waar fans niet blij mee waren - hoewel we integendeel ook een aantal geweldige momenten zagen met wijlen Bog Saget en JoJo die haar carrière nieuw leven inblies in de show.

In dit geval waren de fans erg zuur en dat gold ook voor sommige van de celeb-juryleden, toen Rudy Giuliani werd onthuld als de Jack in the Box. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Wat gebeurde er tussen Ken Jeong en Rudy Giuliani op 'The Masked Singer'?

In het begin genoten Robin Thicke en Ken Jeong echt van Giuliani's optreden, dit was voordat hij werd onthuld als de Jack in the Box. De zaken zouden later verzuren, maar daar zullen we zo meer over hebben.

In werkelijkheid was het niet de eerste keer dat de show grenzen verlegde. Ze brachten in 2020 een andere controversiële politieke figuur naar voren, niemand minder dan Sarah Palin.

Terugkijkend op haar optreden, zou Palin samen met EW onthullen dat ze het fantastisch vond in de rol.

"Ik wist dat het zo verfrissend en zo bevrijdend zou zijn en nou ja, op een echt respectvolle manier, een soort wandelende middelvinger naar de haters in de wereld waar ik kon doen wat ik wilde doen en niet kan schelen wat iemand zei, want ze zouden het pas achteraf weten. Dus het is allemaal gelukt."

Palin zou verder toegeven dat ze in haar hele carrière nog nooit zo'n reactie heeft gekregen tijdens de realityshow: "Ik werk al zo'n 12 jaar met al deze intellectuele, politieke commentaren en dit alles - geen reactie zoals Ik heb van The Masked Singer', zei ze. "Het was zo positief. Het was zo bemoedigend. Ik vond het gewoon geweldig. Ik voel me echt gezegend dat jullie me zelfs vroegen of ik het wilde doen."

Nou, Giuliani leek te hebben genoten van zijn ervaring, maar het panel van beroemdheden was niet zo enthousiast.

Ken Jeong bleef stil tijdens de onthulling en verliet toen het podium met Robin Thicke

Iedereen was in shock tijdens de onthulling en niemand had voorspeld dat het Rudy Giuliani zou zijn. Nick Cannon verklaarde: "Wel, meneer Giuliani, met alle controverse die u momenteel omringt, denk ik dat het ons allemaal verbaast dat u hier bent op 'The Masked Singer'."

"Ik ook", reageerde Giuliani.

De politicus zou proberen het moment te verbloemen door te zeggen dat hij het voor zijn nieuwe kleindochter deed, om haar te laten zien dat je alles kunt doen. Hij zou ook zeggen dat hij het optreden op zich nam als een manier om plezier te hebben, iets wat hij niet deed.

"Ik wil (Grace) weten dat je alles moet proberen", voegde Giuliani eraan toe. "Zelfs dingen die totaal anders zijn dan jij en onwaarschijnlijk zijn. Ik kon niets bedenken dat meer op mij leek en onwaarschijnlijker dan dit. En ik geniet van de show. ik al jaren. En het leek gewoon alsof het leuk zou zijn, en ik krijg niet veel plezier."

McCarthy en Scherzinger bleven dansen tijdens de vervolgvoorstelling, maar Jeong had genoeg gezien en zei: "Ik ben klaar", terwijl hij van het podium liep. Het lijkt erop dat Robin Thicke ook is vertrokken, aangezien hij tijdens het laatste optreden niet naast de anderen in het schot was.

Het was een mooi moment en natuurlijk een moment waar de fans aan het woord waren.

Wat vonden de fans van Rudy Giuliani die op 'The Masked Singer' verscheen?

Fans waren het ermee eens, het was een zeer controversieel moment. En voor veel mensen ging Ken de situatie het beste aan. Fans erkenden ook dat het netwerk het moment niet op hun Twitter-tijdlijn of IG-account heeft geplaatst, wat veelzeggend is.

"Je kunt zien dat deze controversieel is als ze niets van de uitvoering of onthulling op hun Twitter-feed hebben geplaatst."

"Ken heeft het heel professioneel aangepakt."

"Ik zie dat de gastheren nog steeds superberoemde mensen raden, terwijl bijna iedereen die meedeed net zo beroemd was als jaren geleden lol."

"Ken en Robin waren niet verkeerd of onvolwassen voor wat ze deden. Ten eerste was Ken niet de enige die het podium afliep, hij en Robin gingen achter Ken aan (het was eruit geknipt). Ten tweede maakte Ken helemaal niets politieks, hij hoefde daar niet te staan voor de rest van Rudy's optreden."

Het was zeker een moment waarop iedereen aan het praten was.

Aanbevolen: