De bizarre reden waarom Nicolas Cage besloot bij zijn vrouw te blijven

Inhoudsopgave:

De bizarre reden waarom Nicolas Cage besloot bij zijn vrouw te blijven
De bizarre reden waarom Nicolas Cage besloot bij zijn vrouw te blijven
Anonim

Gedurende de lange carrière van Nicolas Cage speelde hij in zoveel blockbuster-films dat er geen twijfel over bestaat dat hij de filmgeschiedenis zal ingaan. Aan de andere kant van het spectrum speelde Cage ook in een lange lijst van low-budgetfilms die het best als vreemd kunnen worden omschreven. Terwijl sommige van de kleine films waarin hij speelde vergeetbaar waren, heeft Cage een aantal heerlijk vreemde low-budgetfilms koppen.

Net als de filmcarrière van Nicolas Cage, lijkt hij soms een typische filmster en dan zijn er verschillende verhalen over de acteur die hem afschilderen als heerlijk excentriek. Als je op zoek bent naar een voorbeeld van hoe Cage raar is op een echt hilarische manier, Nicolas vertelde een verslaggever dat hij zich realiseerde dat zijn huidige vrouw perfect voor hem was na een bizar besef.

Beroemde vrouwen

Aangezien filmsterren de neiging hebben om het grootste deel van hun tijd met andere beroemdheden door te brengen, is het logisch dat zovelen van hen uiteindelijk romantisch verbonden worden met beroemde mensen. Zo waren Cage en de zeer getalenteerde acteur Patricia Arquette van 1995 tot 2001 getrouwd. Volgens rapporten gingen de twee acteurs echter hun eigen weg na slechts negen maanden samen, hoewel het jaren duurde voordat ze juridisch uit elkaar gingen.

Het jaar nadat het huwelijk van Nicolas Cage en Patricia Arquette eindigde, trouwde hij met Lisa Marie Presley. Omdat het algemeen bekend is dat Cage een enorme Elvis-fan is, gingen veel waarnemers ervan uit dat hij met Lisa Marie trouwde, deels vanwege zijn aanbidding voor haar vader. Dat gezegd hebbende, het is volkomen oneerlijk voor iedereen om aan te nemen dat ze weten waarom Cage met Lisa Marie trouwde. Wat zijn motivatie ook was, Lisa Marie en Cage waren niet in staat om dingen te laten werken omdat ze na 107 dagen de scheiding aanvroegen.

Langste en kortste

Nadat Nicolas Cage was getrouwd met een paar beroemdheden, besloot hij schijnbaar dat het de beste keuze was om met anonieme mensen te daten. De derde vrouw van Cage was tenslotte een vrouw genaamd Alice Kim die hij ontmoette toen ze serveerster was en na ongeveer twee maanden daten, stelde hij de grote vraag. Hoewel Cage en Kim maar kort een relatie hadden voordat ze grote plannen voor hun toekomst maakten, duurde hun huwelijk relatief lang. In feite duurde het huwelijk van Cage met Kim ongeveer twaalf jaar, wat veel langer is dan zijn andere huwelijken. Bovendien beviel Kim van Cage's jongste kind, een zoon genaamd Kal-El.

Nadat Nicolas Cage en Alice Kim in 2016 waren gescheiden, zou hij in 2019 trouwen met een vrouw genaamd Erika Koike. voor een nietigverklaring na slechts vier dagen.

Volgens zijn advocaten waren er drie redenen waarom het huwelijk van Nicolas Cage met Erika Koike ongeldig was. Ten eerste was de beroemde acteur te dronken toen hij met Koike trouwde. Ten tweede heeft Koike niet "de volledige aard en omvang van haar relatie met een andere persoon aan [Cage] bekendgemaakt". Ten slotte beweerde Cage dat Koike hem bedroog door haar strafblad niet te onthullen. Uiteindelijk ging de nietigverklaring van Cage niet door, dus verhuisde hij snel om in plaats daarvan van haar te scheiden.

Een ongebruikelijke unie

Voor de meeste mensen waren het jaar 2020 en de eerste helft van 2021 behoorlijk frustrerend terwijl ze wachten tot de wereld weer normaal wordt. Nicolas Cage is natuurlijk geen doorsnee persoon, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat zijn leven in die periode een enorme vooruitgang heeft geboekt.

Tijdens de eerste maanden van 2020 werden Nicolas Cage en Riko Shibata voor het eerst samen op camera vastgelegd. Destijds was er weinig bekend over het paar, maar de wereld heeft sindsdien geleerd over de relatie van Cage en Shibata. Zo is bekend dat het gelukkige paar in januari van dit jaar een huwelijksvergunning heeft aangevraagd op Riko's 26e verjaardag, en in maart 2021 stapten Cage en Shibata in het huwelijksbootje.

Gezien het feit dat Nicolas Cage vijf keer is getrouwd, hebben sommige mensen aangenomen dat hij en Riko Shibata in de relatief nabije toekomst zullen scheiden. Toen hij echter in juli 2021 met Entertainment Tonight sprak, had Cage een vreemde reden om te geloven dat zijn huwelijk stand zou houden.

“We hebben elkaar ontmoet in Japan en ik vond haar prachtig toen ik haar ontmoette. We hadden veel gemeen. Ze houdt ook van dieren. Dus ik vroeg haar: 'Heb je huisdieren?' En ze zei: 'Ja, ik heb vliegende eekhoorns.' Ze had twee suikerzweefvliegtuigen… Ik dacht: 'Dat is het. Dit, dit zou kunnen werken.'” Natuurlijk is het gebruikelijk dat koppels een band opbouwen vanwege een wederzijdse liefde voor dieren. Er zijn echter niet veel mensen die kunnen zeggen dat vliegende eekhoorns als huisdier een cruciale rol speelden in hun beslissing om met iemand te trouwen.

Aanbevolen: