Hoeveel wordt Jesse Williams betaald voor 'Grey's Anatomy'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel wordt Jesse Williams betaald voor 'Grey's Anatomy'?
Hoeveel wordt Jesse Williams betaald voor 'Grey's Anatomy'?
Anonim

17 seizoenen in, Grey's Anatomy heeft nog steeds de kracht om fans te choqueren en indruk te maken. Iedereen was enthousiast toen McDreamy terugkwam en kijkers waren geïnteresseerd om te zien hoe de serie omgaat met de Covid-19-pandemie.

Naast het hoofdpersonage Meredith Gray zijn er nog zoveel anderen die fans aanbidden, en een van hen is Jackson Avery. De knappe dokter, gespeeld door de 39-jarige acteur Jesse Williams, is superromantisch en ook nog eens geweldig in zijn werk. Hij is absoluut een vangst, en het blijkt dat Williams een van de rijkste acteurs in de show is.

Wat is het salaris van Jesse William op Grey's Anatomy? Laten we eens kijken.

Een enorm salaris

Ellen Pompeo verdient nu meer dan $20 miljoen per jaar en de actrice kreeg veel aandacht toen ze haar deal sloot.

Wat is de acteur die het geliefde personage Jackson Avery speelt aan het maken?

Jesse Williams verdient elke maand $ 521.000. Volgens The Daily Mail kwamen mensen erachter hoeveel geld hij verdiende tijdens zijn proces voor kinderbijslag in 2018. Hij en zijn ex-vrouw, Aryn Drake-Lee, delen twee kinderen: Sadie en Maceo.

Celebrity Net Worth zegt dat het jaarsalaris van Williams op $ 6,25 miljoen komt, wat absoluut superhoog is.

In 2019 tekende Williams een contract om Jackson Avery te blijven vertolken, en volgens Deadline was er wat onderhandeling omdat hij ook speelde in het Broadway-toneelstuk Take Me Out.

Jackson Avery is een geweldig karakter omdat hij stoer is, maar hij is gevoeliger van aard dan sommigen misschien denken. Hij wordt verliefd op April Kepner en ze maken een verwoestende reis als ze hun baby verliezen en zo veel beginnen te vechten dat ze niet bij elkaar kunnen blijven. Jackson groeide ook op in een rijke familie, aangezien Dr. Harper Avery zijn grootvader was, en natuurlijk is de Harper Avery-prijs een groot probleem in het ziekenhuis op de show. Zijn moeder, Catherine, is ook een gevestigde chirurg die het zo goed voor zichzelf heeft gedaan.

Jesse Williams' netto waarde

Jesse Williams heeft een nettowaarde van $ 12 miljoen. Volgens Celebrity Net Worth was hij zes jaar lang leraar op een middelbare school en trad vervolgens toe tot de wereld van Hollywood. De website merkt op dat Williams zijn ex-vrouw elke maand $ 100.000 aan kinderbijslag geeft.

Hoewel de acteur natuurlijk vooral bekend is door het spelen van Jackson Avery, heeft hij in de loop der jaren een aantal filmrollen gehad en deze hebben hem zeker wat geld opgeleverd.

In 2012 speelde hij Holden in The Cabin in the Woods, en zijn andere filmcredits omvatten The Butler uit 2013 en Jacob's Ladder uit 2019. Hij nam ook de rol van Joe op zich in de indrukwekkende Amazon TV-bewerking van Celeste Ng's roman Little Fires Everywhere.

Jackson Avery spelen

Jesse Williams begon Jackson Avery te spelen in 2009 en hij is zo'n belangrijk onderdeel van de show geweest.

In een interview met The Guardian vertelde Jesse Williams dat hij vroeger voetballer of advocaat wilde worden. Hij geeft om sociale rechtvaardigheid en daar is hij veel meer in geïnteresseerd dan als beroemd te worden beschouwd.

Zoals hij de publicatie vertelde: "Voor sommige mensen ben ik misschien een beroemdheid omdat ik fysiek aantrekkelijk ben. We zijn geprogrammeerd om te geloven dat iemand aantrekkelijk is omdat ze je hebben verteld dat blauwe ogen hot zijn." Hij zei dat hij niet "deelneemt" en hij vervolgde: "Ik probeer te doen wat ik kan met wat ik heb. En ik heb mijn [looks] – weet je, Europese schoonheidsnormen geven me toegang tot dingen.”

Het klinkt alsof Jesse Williams vriendschappen heeft gesloten op de set van Grey's Anatomy. Volgens Cheat Sheet is Williams bevriend met Sarah Drew, die April Kepner speelde, en het is zo lief om te horen wat hij over haar te zeggen heeft. Hij zei: Dat is mijn vriend. We praten absoluut en zien elkaar regelmatig, gelukkig, gemakkelijk. Ze is een geweldige, geweldige actrice die nu een film uit heeft. Ze produceerde het en ze speelt erin. Ze is een geweldig, geweldig persoon.”

Buzzfeed News meldde ook dat Williams het beroemd kan vinden met Ellen Pompeo. Hij zei dat het "echt cool" is en dat ze op familie-uitstapjes zijn gegaan.

Jesse Williams krijgt niet alleen een hoop geld betaald om te schitteren als Jackson Avery in Grey's Anatomy, maar hij is ook iemand die veel om andere mensen geeft. Hij kreeg een humanitaire prijs bij de BET Awards in 2016 en in zijn toespraak zei hij volgens Vogue.com: Deze prijs is niet voor mij, dit is voor de echte organisatoren in het hele land, de activisten, de civiele mensenrechtenadvocaten, de worstelende ouders, de families, de leraren, de studenten die zich realiseren dat een systeem dat is gebouwd om ons te verdelen, te verarmen en te vernietigen, niet stand kan houden als we dat doen.” Hij is een medelevend en inspirerend persoon en fans zullen zijn carrière nauwlettend in de gaten houden.

Aanbevolen: