Hoeveel wordt Tom Selleck betaald voor 'Blue Bloods'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel wordt Tom Selleck betaald voor 'Blue Bloods'?
Hoeveel wordt Tom Selleck betaald voor 'Blue Bloods'?
Anonim

Het is voor iedereen ongelooflijk moeilijk om het als televisieacteur voor elkaar te krijgen, en degenen die in een enorme show kunnen landen en een ster kunnen worden, willen niets liever dan aan de top blijven en genieten van hun plek tussen de televisie elite. Sterren als Jennifer Aniston maakten naam op televisie met hitshows als Friends, en dankzij dit zijn ze de geschiedenis ingegaan als entertainmentlegendes.

Tijdens zijn geweldige carrière is Tom Selleck in meerdere hitshows geweest en heeft hij daarmee een aardige cent verdiend. Zijn succes zorgt ervoor dat fans zich afvragen hoeveel hij verdient om te schitteren in Blue Bloods.

Laten we eens kijken naar het succes van Selleck en zien hoeveel hij verdient om in de hitshow te schitteren.

Selleck heeft een legendarische carrière gehad

Als we terugkijken op de meest succesvolle televisieacteurs aller tijden, vooral in de moderne geschiedenis, is Tom Selleck een naam die er meteen uitspringt. De kans krijgen om in een hitshow te zijn is bijna onmogelijk, maar het meerdere keren laten gebeuren is een zeldzame prestatie die gevierd moet worden. Hierdoor is Selleck een televisielegende geworden.

Op het kleine scherm heeft de acteur credits die teruggaan tot 1969, en hij was in staat om gedurende de jaren '70 rollen te spelen. Alles veranderde in 1980 toen hij de hoofdrol kreeg in Magnum P. I., dat een van de grootste shows van de jaren 80 werd. Gedurende 162 afleveringen was Selleck alles en meer in de show, en het veranderde hem in een van de grootste sterren op televisie.

Tijdens de jaren 90 zou Selleck een terugkerende rol spelen in Friends, en hoewel hij er niet zo lang was als sommigen zouden denken, liet hij een blijvende indruk op de show achter dankzij het spelen van zo'n gedenkwaardig personage.

Selleck had op dat moment tevreden kunnen zijn met zijn carrière, maar in de jaren 2010 vond hij zijn weg naar een andere show die een enorme hit was bij fans.

Hij speelt sinds 2010 in 'Blue Bloods'

In 2010 begon Blue Bloods op televisie, en in plaats van gewoon weer een procedureel drama te zijn dat kwam en ging zonder veel geluid te maken, was de serie een groot succes voor alle betrokkenen.

Met Tom Selleck, Donnie Wahlberg en meer in de hoofdrol, was Blue Bloods voor veel fans de juiste show op het juiste moment, en het heeft geweldig werk geleverd om elk seizoen fris te blijven bij het publiek. Dit kan moeilijk zijn voor elke show, maar met deze serie ziet het er wekelijks gemakkelijk uit.

Zoals het er nu uitziet, heeft de show meer dan 230 afleveringen uitgezonden tijdens de 11 seizoenen op het kleine scherm, wat niets is om mee te spotten. Elke show zou geluk hebben met dit soort succes, en voor Selleck is het weer een hitshow die hij kan toevoegen aan wat een legendarische carrière is geweest.

Het spreekt vanzelf dat al het ongelooflijke succes dat Selleck op televisie heeft gevonden hem een enorm salaris heeft opgeleverd.

Hij maakt bank op de show

Volgens Celebrity Net Worth verdient Selleck, die momenteel $ 45 miljoen waard is, $ 200.000 per aflevering van de show. artiest te maken, en dit is te danken aan het feit dat de show al meer dan tien jaar een hit is en nog steeds legioenen fans heeft. Hoe geweldig dit ook is, het is nog niet eens de helft van wat hij verdiende voor zijn tijd op Magnum P. I.

Tijdens de jaren 80, toen Magnum P. I. was nog steeds een gloeiend hete show, Selleck trok maar liefst $ 500.000 voor elke aflevering. Om eerlijk te zijn, hij was in wezen de belangrijkste attractie van dit alles, en het netwerk zorgde ervoor dat hij dienovereenkomstig betaalde. Celebrity Net Worth schat dat $ 500.000 toen ongeveer $ 1,2 miljoen zou zijn, wat hem een van de best betaalde sterren op televisie zou maken.

Op een gegeven moment deden geruchten de ronde dat Selleck de show zou verlaten, maar dit bleek niet waar, zoals Snopes zei: "Verder was er geen aankondiging door een gerenommeerde groep dat Selleck Blue Bloods zou verlaten, en ook niet hij spreekt enige laatste woorden uit voordat hij voor altijd het podium verlaat. In het verleden hadden een aantal populaire blogs verhalen gepubliceerd over wanneer hij de serie zou kunnen verlaten. De meeste van die artikelen waren echter speculatie."

Blue Bloods was een groot succes voor Tom Selleck, en het is geweldig om te zien dat een televisielegende zoals hij nog steeds grote dingen doet op het kleine scherm.

Aanbevolen: