Constantine 2' is in de maak: dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Constantine 2' is in de maak: dit is wat we weten
Constantine 2' is in de maak: dit is wat we weten
Anonim

Er gaan al jaren geruchten over een vervolg op Constantine, maar tot voor kort was er niet veel bevestigd.

Maar de afgelopen dagen ging een van de sterren van de film uit 2005, Peter Stormare, naar Instagram met de woorden: "Sequel In The Works."

Stormare speelde natuurlijk de beroemde Lucifer in de eerdere film, en hij werd vergezeld door Keanu Reeves die John Constantine speelde, de antiheld die terugvocht tegen de demonen die het menselijke rijk waren binnengedrongen. De acteur zei in zijn Instagram-post niet veel meer over het aanstaande vervolg, al kan worden aangenomen dat als het gebeurt, hij in de nieuwe film zal zijn.

Constantine was gebaseerd op de Hellraiser-serie van DC Comic en het gaf Keanu Reeves een van zijn best betalende filmrollen. Hoewel hij duidelijk anders was dan de John Constantine van de strips, omdat hij noch Brits noch blond was, sprak hij zichzelf goed vrij in de rol.

Buiten Neo en John Wick was John Constantine een van de meest interessante personages die Keanu Reeves heeft gespeeld, en hoewel de film geen klassieker is, heeft hij een cult-aanhang gekregen.

Nieuws over een vervolg is echter een verrassing. Hoewel de film in 2014 een televisieserie voortbracht, is het 15 jaar geleden dat we het personage van Constantine voor het laatst in filmvorm zagen. Er is nog geen officieel bericht over de film geweest, hoewel we, zoals Peter Stormare heeft gesuggereerd dat hij "in de maak" is, er geen twijfel over bestaan dat het niet te lang zal duren voordat we het vervolg op het scherm zullen zien.

Waar gaat Constantine 2 over?

We weten het niet. Aangezien de film nog maar net is aangekondigd, zij het onofficieel, zal het nog even duren voordat we veel meer weten. De originele film speelde Keanu Reeves als een demonenjager die letterlijk naar de hel en terug was geweest na een zelfmoordpoging, en het beschrijft zijn pogingen om zijn weg terug in Gods gunst te verdienen om te ontsnappen aan zijn veroordeling tot eeuwige verdoemenis.

Om God zijn hemelse waarde te laten zien, hielp Constantijn een politiedetective (Rachel Weisz) om te bewijzen dat de dood van haar zus geen zelfmoord was, terwijl ze ondertussen de hel in en uitging om de demonen te bestrijden die toegang probeerden te krijgen tot de menselijke wereld. In de film werd hij vergezeld door Chaz (Shia La Beouf), een moedige jonge sidekick die hem hielp de mensheid te redden van een naderende Apocalyps.

Vervolgt de film het origineel? Het is te vroeg om te zeggen, maar aangezien het lot van Constantijn niet werd beslist in de film van 2005, zou het kunnen zijn dat het vervolg de losse eindjes aan elkaar knoopt.

Wie wordt er in de nieuwe film?

We zijn er vrij zeker van dat Peter Stormare in het vervolg zal zijn, gezien zijn aankondiging op Instagram, en we vermoeden dat Keanu Reeves de rol van Constantine zal hernemen. Hij gaf toe dat dit iets zou zijn waarin hij geïnteresseerd zou zijn tijdens een interview met Variety in 2019. Hij zei in de podcast:

Wat betreft andere terugkerende personages, wie weet! Het personage van Shia La Beouf stierf aan het einde van de laatste film, hoewel hij wel terugkwam als een engel. Zal hij terugkeren? En zal Tilda Swinton terugkomen als de minder dan heilige Gabriël, de engel die heel anders was dan het hemelse wezen dat we uit de Bijbel kennen? Uw gok is net zo goed als de onze, maar hopelijk horen we snel meer.

Wie gaat de film regisseren?

Francis Lawrence regisseerde de film uit 2005, maar we weten niet of hij aan het voorgestelde vervolg zal werken. Het is iets waar hij zeker in geïnteresseerd zou zijn, zoals hij als zodanig zei in juli 2020 tijdens een gesprek met Slash Film. Over een gehoopt vervolg zei hij:

Tijdens het interview gaf hij ook toe dat een vervolg moeilijk te maken zou zijn, omdat hij niet langer de rechten op het personage had. Als Peter Stormare gelijk heeft en Constantine 2 nu gebeurt, kan alleen maar worden aangenomen dat iemand ergens de rechten op het personage van DC en Vertigo Comics heeft veiliggesteld. Wordt het Laurens? We weten het niet.

Wanneer wordt de film uitgebracht?

Omdat Constantine 2 nog niet officieel is aangekondigd, hebben we geen idee wanneer en of het ooit het daglicht zal zien. Tenzij Stormare zich echter laat inspireren door zijn Lucifer-personage en ons allemaal voor de gek houdt, kan worden aangenomen dat het vervolg er komt, dus we zouden meer moeten horen in 2021.

Eindelijk

Sorry voor het gebrek aan informatie, maar het is te hopen dat er op een later tijdstip meer bekend zal worden gemaakt.

In de tussentijd keert Keanu Reeves terug als Neo in Matrix 4, dus daar kun je naar uitkijken als je een fan bent van de acteur. En je kunt altijd terugkeren naar de oudere film als je een fix wilt krijgen van Constantine of de originele stripboeken waarin de legendarische demonenjager zijn eerste hel-verheffende verschijning maakte.

Aanbevolen: