Kon Luke Perry goed opschieten met zijn '90210'-co-sterren?

Inhoudsopgave:

Kon Luke Perry goed opschieten met zijn '90210'-co-sterren?
Kon Luke Perry goed opschieten met zijn '90210'-co-sterren?
Anonim

Hoewel BH90210 het maar één seizoen haalde, kregen de sterren goed geld en genoten fans ervan om tijd door te brengen met deze lieve en populaire personages.

Toen Luke Perry in maart 2019 stierf, deelden veel beroemdheden hoe verdrietig ze waren, en vooral zijn castleden op Beverly Hills 90210 waren er kapot van. Hij was toen verloofd en liet zijn dochter Sophie en zijn zoon Jack achter.

Hoe goed kon Luke Perry opschieten met zijn co-sterren in het tienerdrama uit de jaren 90? Dylan McKay was altijd een van de meest herkenbare personages, omdat zijn knappe bad boy-status veel kijkers trok, dus laten we eens kijken naar de relaties van de acteur.

A Close Cast

Er vond wat drama plaats in BTS op 90210, maar buiten de camera waren Luke Perry en de cast van 90210 altijd vrienden. Volgens People.com zei een bron: Jaren konden voorbijgaan, en als ze elkaar zagen of met elkaar praatten, was het alsof er geen tijd was verstreken. Er was daar een liefde die nooit zou verdwijnen. Het zal nog steeds niet gebeuren.'

Na het tragische nieuws dat Perry is overleden, zei Jennie Garth: "Mijn hart is gebroken. Hij betekende zoveel voor zovelen. Zo'n heel speciaal persoon. Ik deel mijn diepe verdriet met zijn familie en iedereen die hem liefhad hem. Zo'n verschrikkelijk verlies.' Ian Ziering voelde hetzelfde en zei: "Lieve Luke, ik zal voor altijd koesteren in de liefdevolle herinneringen die we de afgelopen dertig jaar hebben gedeeld. Moge je reis voorwaarts worden verrijkt door de prachtige zielen die je zijn voorgegaan, net zoals je hier hebt gedaan, voor degenen die je achterlaat."

luke perry als dylan mckay op beverly hills 90210
luke perry als dylan mckay op beverly hills 90210

Het klinkt alsof Luke Perry in het bijzonder dicht bij Ian Ziering stond. Today.com meldde in maart 2019 dat de acteur die Steve Sanders speelde, zei over het overlijden van Perry: "Het is moeilijk. Hij was een goede vriend van mij."

Perry was ook goede maatjes met Jason Priestley, die Brandon Walsh speelde. CTV News meldde dat de 90210-reboot ervoor zou zorgen dat er over Perry zou worden gesproken. Priestley zei: "We willen ervoor zorgen dat we hem eren en het verlies van hem erkennen, maar doe het op een smaakvolle manier en zorg ervoor dat het niet uitbuitend is en ik hoop dat we daarin succesvol zijn geweest, want het is moeilijk om te navigeren die wateren."

Perry en Doherty's vriendschap

shannen doherty als brenda walsh en luke perry als dylan mckay op beverly hills 90210
shannen doherty als brenda walsh en luke perry als dylan mckay op beverly hills 90210

Aangezien Luke Perry bad boy Dylan McKay speelde en Shannen Doherty zijn liefdesbelang, Brenda Walsh, speelde, was het niet meer dan logisch dat de twee een band zouden opbouwen en contact zouden maken.

Tijdens een evenement in 2016 sprak Perry over Doherty en haar strijd tegen kanker. Hij zei dat hoewel mensen haar tijd op 90210 niet positief bekeken, hij voelde dat ze een belangrijk onderdeel van de serie was en dat hij het liefdesverhaal van Brenda en Dylan leuk vond. Het is cool om zijn mening te horen, want Dylan viel ook voor Brenda's vriend Kelly Taylor, gespeeld door Jennie Garth.

Perry zei: "Niemand van ons is hier vandaag zonder Shannen", zei Perry. “Ze heeft veel meegemaakt. Het gaat momenteel niet goed met haar, maar soms worden haar bijdragen geminimaliseerd. Ze is onder de bus gegooid. Ik ben ervan beschuldigd ermee te hebben gereden. Maar ze is een heel groot deel van het succes van deze show. Ze heeft me veel geleerd. Ik ben blij dat ze mijn scènepartner was. Ze was geweldig in wat ze deed in het personage met mij.”

Toen Perry voor zijn dood in het ziekenhuis lag, vertelde Doherty aan ET dat ze superemotioneel aan hem dacht. Ze zei: "Ik kan er hier niet over praten, want ik zal letterlijk beginnen te huilen, maar ik hou van hem en hij weet dat ik van hem hou. Het is Luke, en hij is mijn Dylan."

Prachtige eerbetuigingen

De cast van Beverly Hills 90210 zag er altijd uit alsof ze een geweldige tijd hadden om hun jongvolwassen personages uit te beelden, en ze waren zo close dat het lief is om te horen dat de cast net zoveel van elkaar houdt als hun personages.

De cast deelt altijd vriendelijke woorden en eerbetoon aan Luke Perry.

Perry's 90210 co-sterren deelden een mooi bericht op zijn 54ste verjaardag.

Volgens People plaatste Jennie Garth in oktober 2020 een foto met Perry en zei: "Voor altijd in mijn hart." Tori Spelling plaatste op haar Instagram-account en ondertitelde het met: "En, het voelt niet goed om niet te vermelden dat het vandaag de verjaardag van onze broer Luke is. Ik denk aan hem en mis hem. Maar dat is elke dag."

In een interview met Variety.com zei Doherty dat iedereen aan Perry dacht bij het filmen van de reboot. Ze zei: "We hebben allemaal momenten tijdens deze opnames, waar een van ons uit het niets emotioneel wordt, omdat er iets is dat iemand zegt dat ons aan Luke doet denken. Onze eerste aflevering, we eren hem zeker."

Niets verlicht de pijn van het verlies van een goede vriend en de cast van Beverly Hills 90210 rouwt al sinds zijn dood in het voorjaar van 2019 om Luke Perry. Het is heel ontroerend om te horen dat de cast zo dichtbij was en dat ze missen hem zo veel.

Aanbevolen: