Christy Carlson Romano geeft toe dat ze niet kon opschieten met co-ster Shia LaBeouf tijdens het filmen van Disney's 'Even Stevens

Christy Carlson Romano geeft toe dat ze niet kon opschieten met co-ster Shia LaBeouf tijdens het filmen van Disney's 'Even Stevens
Christy Carlson Romano geeft toe dat ze niet kon opschieten met co-ster Shia LaBeouf tijdens het filmen van Disney's 'Even Stevens
Anonim

In de vroege jaren 2000 had Christy Carlson Romano haar doorbraakrol in de populaire Disney Channel-serie Even Stevens. De actrice speelde drie seizoenen naast Shia LaBeouf en in de originele film The Even Stevens Movie uit 2003. Ondanks dat ze goede herinneringen aan de show had, had Carlson Romano blijkbaar niet zo'n goede werkrelatie met haar co-ster.

In een nieuwe YouTube-video gaf de voormalige Disney-actrice toe dat er tijden waren dat ze niet altijd "opschieten" met LaBeouf.

"We hebben letterlijk, ik en Shia, de kleedkamer van David Hasselhoff in tweeën gedeeld, zodat we elk een kant hadden omdat ik denk dat het zo groot was," zei ze. "We hadden een perfecte hoeveelheid ruimte om gewoon thuisonderwijs te doen en zo op de set."

"Er is ook zoiets als, vaste politiek, hier is wat thee voor jullie", vervolgde ze. "Elke set heeft een aantal mensen die niet met elkaar overweg kunnen. Op mijn set was het van tijd tot tijd zoals ik en Shia, maar ik denk dat er ook andere mensen waren die het niet zo goed deden."

Ondanks dat legde Carlson Romano uit dat ze "een overweldigend positieve ervaring had met werken voor Disney Channel". Ze gaf in de video toe dat ze nog steeds praat met de leidinggevenden van Disney Channel en interesse heeft getoond om terug te keren voor een nieuwe show op het netwerk.

"Ik ben klaar om weer voor ze te werken, maar het moet een beetje op mijn voorwaarden zijn", legde ze uit. "Ze willen dat ik auditie doe voor dingen, en ik ben niet per se oud genoeg om de moeder van een 12-jarige te zijn. Ik begrijp dat helemaal, en ik heb erover gesproken met de casting en ik' Ik heb zoiets gehad van: 'Oké jongens, waar passen jullie me in? Waar kan ik weer deel uitmaken van de familie?'"

"In mijn gedachten heb ik een ziekelijke fantasie dat ze gewoon de deuren gaan openen en dat ze zullen zeggen: 'Ja, je kunt gewoon elke rol hebben die je wilt!'" ging ze verder. "Ik ben altijd de man van het bedrijf geweest, ik ben altijd bereid geweest om voor hen te werken, klaar om iets voor hen te promoten."

Naast haar baanbrekende rol in Even Stevens, speelde Carlson Romano in een aantal shows en films op het netwerk, waaronder Cadet Kelly (2002), Kim Possible: A Sitch in Time (2003), Kim Possible Movie: Dus het drama (2005) en de live-action Kim Possible-film in 2019.

De actrice presenteert momenteel haar eigen kookprogramma, getiteld Christy's Kitchen Throwback. Terwijl ze een smakelijk gerecht kookt, praat ze met voormalige Disney-medesterren en favoriete jeugdacteurs in een segment genaamd 'Throwback Throwdown'. De hele serie is te bekijken op YouTube.

Aanbevolen: