The Vampire Diaries': de regels van de 'Cure' uitgelegd

Inhoudsopgave:

The Vampire Diaries': de regels van de 'Cure' uitgelegd
The Vampire Diaries': de regels van de 'Cure' uitgelegd
Anonim

The Vampire Diaries is een van die tv-programma's met een achter-de-schermen-drama dat wedijvert met de verhalen die in elke aflevering worden verteld. Nina Dobrev en Ian Somerhalder hebben zelfs een date gehad, wat geweldig nieuws was voor fans van hun personages Elena Gilbert en Damon Salvatore, Nina Dobrev wilde als tiener niet getypecast worden, dus nam ze na seizoen zes afscheid van The Vampire Diaries. Gelukkig, hoewel ze werd gemist, zijn er genoeg interessante personages in de show die ze in staat waren om het gat op te vullen dat ze achterliet.

De show, die 8 seizoenen werd uitgezonden, heeft veel regels over het zijn van een vampier en het blijkt dat er ook iets is dat The Cure heet. Wat is het? Blijf lezen om alles te weten te komen over dit aspect van The Vampire Diaries.

Wat is de remedie?

Er zijn veel tv-series die TVD-fans kunnen bekijken, maar TVD is zo speciaal omdat het een magische, bovennatuurlijke wereld heeft gecreëerd die zo boeiend is.

The Cure zal iemand ervan weerhouden onsterfelijk te zijn, wat hem ook zal transformeren van een vampier in een mens.

Volgens Vampire Diaries Fandom kwam een heks genaamd Qetsivah met The Cure, en het idee is dat wanneer vampiers of andere wezens die onsterfelijk zijn de Cure krijgen, ze weer mens worden. Dit betekent natuurlijk dat ze kunnen sterven. Er zijn twee andere spreuken: de Immortality Reversal Spell (een "tweede genezing" genoemd) en een spreuk die bloed bevat van Elena Gilbert en Stefan Salvatore, de twee dubbelgangers. Wanneer een vampier dit bloed consumeert en ze ook in de ban zijn, zullen ze geen vampier meer zijn.

De verwarring

Veel fans van The Vampire Diaries denken dat The Cure nogal verwarrend is en dat de uitleg vrij regelmatig lijkt te veranderen.

Een fan deelde op Reddit: "We zijn het er allemaal over eens dat de remedie een puinhoop is. Het was verwarrend de eerste keer dat ze het introduceerden, en nu is het nog erger."

De fan legde uit dat in het begin iemand al zijn bloed moest laten leeglopen, maar dat leek te veranderen en de personages konden maar één spuit gebruiken. De fan legde uit: "Maar volgens deze logica kan één persoon met de remedie in het lichaam leiden tot meerdere doses. En zo niet, wat als die persoon veel bloed verliest? Betekent dit dat de remedie verloren is gegaan? " Er zijn geen gemakkelijke antwoorden op deze vragen.

Hoe zit het met Elena en Damon?

In het achtste seizoen van The Vampire Diaries begonnen fans een andere uitleg te zien van hoe The Cure werkt.

Volgens Fansided.com was Bonnie geïnteresseerd in Enzo met The Cure, waar Damon niet van hield. In de regels staat dat iemand zijn bloed moet laten leeglopen. Damon hield niet van het idee om zijn vriend Enzo leeg te zuigen, omdat hij hem zou moeten vermoorden.

Bonnie is op de een of andere manier in staat om één spuit van The Cure op Stefan te gebruiken, maar dat heeft geen zin, omdat, zoals de website uitlegt, Bonnie Elena niet leegzuigt. Toen The Cure voor het eerst op de show werd geïntroduceerd, was de verklaring dat iemand zijn bloed zou moeten leegmaken.

Nu Stefan The Cure had maar zijn bloed niet liet wegvloeien, zou hij heel snel heel oud worden. Zoals Fansided.com uitlegde: "In plaats daarvan is Stefan Salvatore nu sterfelijk. Dus, als slechts een enkele spuit gevuld met het medicijn nu werkt, wat houdt dan elke vampier in The Vampire Diaries tegen om het medicijn te nemen? Nou, iedereen behalve Caroline, die ervan houdt een vampier te zijn."

The Cure On 'The Originals'

The Cure maakt ook deel uit van de spin-off van The Vampire Diaries, The Originals.

In de seriefinale nam het personage Rebekah The Cure, en Julie Plec, de uitvoerend producent van de show, sprak met TV Line over hoe sommige fans niet helemaal zeker wisten wat er was gebeurd.

Plec zei: "Het is omdat [de remedie] in Damon is. Damon Salvatore moet oud worden en baby's en klein- en achterkleinkinderen krijgen met Elena Gilbert-Salvatore. Aan het einde van hun lange notebookleven, wanneer ze sterven naast elkaar als ze klaar zijn om te gaan, hij zal het medicijn aan Rebekah overhandigen. Wanneer je het medicijn uit een voormalige vampier ha alt die het medicijn heeft ingenomen, worden ze [snel] oud en sterven ze. Kortom, wanneer Damon's klaar om te gaan - dat is wanneer Elena klaar is om te gaan - dat is wanneer Rebekah de remedie zal krijgen."

Hoewel de regels van The Cure zeker verwarrend en moeilijk te begrijpen kunnen zijn, omdat het lijkt alsof ze werden gewijzigd naarmate de show vorderde, is het nog steeds een heel cool en interessant onderdeel van de show. Wat er ook gebeurt, het is niet gemakkelijk om een mens of een vampier te zijn in Mystic Falls.

Aanbevolen: