Miljoenen trouwen: zijn Gentille en Brian nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Miljoenen trouwen: zijn Gentille en Brian nog steeds samen?
Miljoenen trouwen: zijn Gentille en Brian nog steeds samen?
Anonim

Realityshows gericht op het vinden van liefde zijn al tientallen jaren populair en deze shows zorgen voor solide entertainment voor het publiek. Shows als The Bachelor en Love is Blind zijn enorme hits, en verbazingwekkend genoeg zijn er genoeg stellen die in staat zijn om dingen op de lange termijn te laten werken.

Marrying Millions bevatte paren met een enorme welvaartskloof, en de show produceerde tijdens de uitzending enkele succesverhalen. Gentille en Brian werden geïntroduceerd tijdens het eerste seizoen van de show, en ze vormden een werkelijk fascinerende combinatie.

Het is een tijdje geleden en fans willen weten of deze twee nog steeds samen zijn. We hebben alle details hieronder!

'Marrying Millions' was een wilde realityshow

Voor de onbekende, Marrying Millions is absoluut een van de meest interessante concepten op reality-tv. In plaats van te focussen op mensen die liefde probeerden te vinden, was deze show gericht op stellen die een enorm gat in rijkdom hadden.

Elk stel had een heel ander en uniek achtergrondverhaal, maar ze hadden allemaal één ding gemeen: de ene persoon was stinkend rijk en de andere niet.

Zoals je je kunt voorstellen, doken er voor elk paar een aantal problemen op. Persoonlijke problemen, familiale problemen en zelfs problemen binnen de vriendengroep van iemand anders lieten hun aanwezigheid voelen tijdens de uitzending van de show op televisie. Het was altijd interessant om te zien hoe verschillende mensen in de show op elk koppel reageerden.

Tijdens het eerste seizoen van de show maakte het publiek kennis met verschillende opmerkelijke koppels. Onder deze opmerkelijke koppels bevonden zich Brian en Gentille, een stel dat probeerde het goed te maken in Las Vegas.

Gentille en Brian waren samen in seizoen één

Brian en Gentille hadden enorm contrasterende levensstijlen die verder gingen dan geld. Gentille was een selfmade baller, terwijl Brian nog bij zijn ouders woonde. Dit was een geweldige draai aan de dingen, omdat andere koppels mannen hadden die de rijkdom bezaten. Ondanks hun meningsverschillen begonnen Brian en Gentille met wat leek op een verkochte romance.

Toen ze het had over elkaar leren kennen, opende Gentille wat haar tot iemand als Brian aantrok.

"Hij was gewoon erg humoristisch! Hij was erg eigenzinnig en maakte me veel aan het lachen toen ik hem ontmoette. Ik ben voor het grootste deel een heel serieus persoon, dus omdat hij een idioot was, maakte het me echt lichter omhoog, "zei ze.

Hoewel het paar iets geweldigs leek te hebben, lag het conflict om de hoek. Dit stak vooral de kop op toen Brian gedwongen werd om te gaan met Gentille's hoogveroordelende vriendengroep. Niet alleen dat, maar Brian, die onvermurwbaar was om snel in het huwelijksbootje te stappen, ontdekte dat hij eerder met rijke vrouwen was uitgegaan.

Volgens The Cinemaholic, "Maar net zoals Gentille's vrienden haar hadden gewaarschuwd, begonnen Brians ware bedoelingen achter de urgentie om met haar te trouwen naar de oppervlakte te komen. Gentille's vertrouwen in hem schudde nadat ze van haar naaste omgeving hoorde dat haar verloofde was eerder verloofd met een andere rijke vrouw. Ze vond het al moeilijk om te begrijpen dat Brian nog bij zijn ouders woonde."

Dat is veel voor iedereen om mee om te gaan, en het heeft zeker een rol gespeeld bij het vormgeven van de toekomst van hun relatie.

Zijn ze nog steeds samen?

Dus, waren Gentille en Brian in staat om de show in goede banen te leiden, ondanks alles wat naar voren was gebracht? Nee, dat waren ze niet.

In plaats van door het gangpad naar het altaar te lopen, besloot Gentille overal de stekker uit te trekken.

Toen ze met All About The Tea sprak, was Gentille open en eerlijk over haar gevoelens over Brian en zijn vermogen om kinderen te verwekken, iets dat opdook in de show.

"Hij kan nauwelijks functioneren in de samenleving of voor zichzelf zorgen. Ik moest dit gesprek hebben om het zeker te weten en de juiste beslissing te nemen om vooruitgang te boeken in het leven en onze relatie, "ze zei.

Het was een verrassende manier om het eerste seizoen van de show af te sluiten, maar je kunt maar beter geloven dat Brian terugkeerde in het tweede seizoen van de show.

Probeer Brian haar terug te krijgen, Gentille hoorde het gewoon niet. Ze dwarsboomde zijn pogingen om haar hart terug te winnen en besloot uiteindelijk om voor altijd uit elkaar te gaan met Brian.

Op het eerste gezicht hadden deze twee goede dingen voor hen, maar uiteindelijk waren ze geen goede match voor elkaar. Gentille was in staat om verder te gaan, terwijl Brian achterbleef terwijl hij probeerde de achterstand in te halen.

Aanbevolen: