Open de 'Static Shock'-film de deur voor 'Batman Beyond'?

Inhoudsopgave:

Open de 'Static Shock'-film de deur voor 'Batman Beyond'?
Open de 'Static Shock'-film de deur voor 'Batman Beyond'?
Anonim

De vreemdste aankondiging die uit DC Fandome kwam, moest de onthulling van statische schokken zijn. Tijdens het digitale evenement informeerde filmmaker Reginald Hudlin het publiek dat er een live-action film in ontwikkeling is. Hij gaf geen aanvullende details over de voortgang, maar het feit dat er een plaatsvindt is niettemin intrigerend.

Voor iedereen die niet bekend is met Static Shock, het verhaal van DC Comics draait om Virgil Hawkins, een tiener met op elektriciteit gebaseerde krachten uit Dakota City. Hawkins gebruikt, samen met de hulp van zijn vrienden, zijn gemuteerde vermogens om een misdaadbestrijder te worden in hun geboorteplaats, en leidt in het geheim een dubbelleven dat verborgen is voor zijn ouders.

Tijdens zijn tijd als superheld vormde Static allianties met mensen als Superman, The Teen Titans en, belangrijker nog, de opvolger van Batman, Terry McGinnis. De reden waarom de toekomstige beschermeling van Batman hier van belang is, is dat de aankomende Static Shock-film zou kunnen opgaan in een Batman Beyond-film.

Wat heeft Batman Beyond te maken met statische schokken?

Afbeelding
Afbeelding

Alvorens verder te gaan, v alt de opwinding rond Hudlin's Static Shock-film niet te ontkennen. Het laat het publiek kennismaken met een favoriet DC Comics-personage en een personage dat zal dienen als een positieve vorm van Afro-Amerikaanse representatie in de bioscoop, dus dit is een uitstekende tijd. Houd in gedachten dat de realiteit van Static Shock is - hoe succesvol ook - het zal geen geheel nieuw superheldenuniversum tot stand brengen. En aangezien dat de opties van WB beperkt tot bundeling in de DCEU, of als eenmalig, zal de functie van Hudlin waarschijnlijk op zichzelf staan in het huidige universum. De zilveren voering is dat Warner Bros. de statische postcredits-reeks kan gebruiken voor hun introductie van een andere tienerheld, Terry McGinnis.

Nu WB overschakelt van het volgen van veteraan-superhelden naar een jongere generatie, is het niet meer dan logisch dat ze meer dan één eerstejaarsheld aan de mix toevoegen. Static Shock zal vermoedelijk Gear introduceren, de technisch onderlegde beste vriend van Hawkins, maar zelfs zij twee samen zullen niet in staat zijn om een nieuw tijdperk van DC-superhelden alleen te leiden, en dat is waar McGinnis binnenkomt. Hij is Wayne's opvolger veertig jaren in de toekomst, die de vrede handhaaft in het totaal andere Gotham City, wat hem de ideale kandidaat maakt.

De enige grote hindernis die de avonturen van Virgil Hawkins met Terry McGinnis verbindt, is dat de inwoner van Dakota uit de tijd van Bruce Wayne komt, wat betekent dat elke interactie die ze hebben zou zijn tussen een oudere Static en de Terry McGinnis van de toekomst. Tenzij Hudlin echter meewerkt aan de plot van "Future Shock", dus Terry ontmoet een eerstejaarsversie van Hawkins in plaats van de ervaren versie.

Terry McGinnis is de toekomst van de DCEU

Afbeelding
Afbeelding

Desalniettemin, door Terry McGinnis toe te laten tot de kudde, maakt die route plaats voor twee nieuwe ontwikkelingen. Ten eerste kan Phil Lamarr zijn cartoonrol opnieuw opnemen, zij het als een iets oudere versie van Virgil Hawkins. Lamarr was de stem achter de geanimeerde versie uit de jaren 2000, en het is niet meer dan gepast dat hij de oudere Static portretteert. Zelfs als Lamarr er duidelijk anders uitziet dan de acteur die is geselecteerd om de jonge Virgil te spelen, kan hij in de schaduwrijke hoek van een kamer verschijnen terwijl de camera zijn eenzame silhouet laat zien. Op die manier kan Lamarr een cameo hebben en zal zijn aanwezigheid geen onnodige vragen oproepen over de castingbeslissingen. Lamarr maakte ook grapjes over het idee om Static opnieuw te spelen tijdens het DC Fandome-panel, wat suggereert dat VFX zou kunnen worden gebruikt om hem te verouderen voor de rol. Later deed hij een beroep op Scorcese om hem te helpen, natuurlijk voor de grap.

Ten tweede zou een film rond de opvolger van Batman een deel van de Bruce Wayne-vermoeidheid die we nu voelen verlichten. Hoewel elke iteratie van Wayne's Batman iets nieuws aan het personage heeft toegevoegd, hebben ze allemaal ongeveer hetzelfde gedaan. Van de strijd als miljardair-wees tot het worden van een misdaadbestrijder, en vervolgens een afsluitende superheldenhouding die hen bevestigt als de nieuwste burgerwacht van Gotham City, het is een vrij standaardformule, een die een opschudding verdient.

Wat Warner Bros. moet doen, is de hervertelling van Bruce Wayne's oorsprong weer schrappen en een nieuw hoofdstuk van het Batman-verhaal toevoegen. Onze stem is voor Terry McGinnis, vooral omdat hij de enige held is die de Wayne-mantel gedurende een lange periode heeft behouden. Je kunt stellen dat Robin en Nightwing net zo'n hoofdrol verdienen als de volgende Bat-vigilante, wat een juiste beoordeling is. Maar als WB het Batman-embleem wil blijven gebruiken, moeten ze een ander personage gebruiken dat dezelfde naamgenoot deelt. Dick Grayson past daar ook.

Zal er in de nabije toekomst een nieuw type Batman komen?

Afbeelding
Afbeelding

Fans moeten onthouden dat Ben Affleck blijft hangen om de Caped Crusader te spelen. Naar verluidt keert hij terug naar co-star in The Flash, vermoedelijk voor de laatste keer. De beslissing is waarschijnlijk te wijten aan de verhuizing naar Flashpoint-territorium, hoewel niemand het zeker weet. Hoe dan ook, Affleck zal uiteindelijk moeten aftreden.

Als de acteur eindelijk zijn kap ophangt, hebben we al een nieuwe Bruce Wayne/Batman in de vorm van Robert Pattinson, dus er zullen nog minder oproepen zijn voor een andere acteur om de rol op zich te nemen. En zoals we al eerder zeiden, Bruce Wayne wordt vermoeiend op het grote scherm. Daarom is de beste investering die WB kan doen, voort te bouwen op de Bat-erfenis door in plaats daarvan het publiek kennis te laten maken met de Terry McGinnis-versie. Hij is nog steeds Batman. Terry is gewoon een soort caped crusader die we nog niet in de bioscoop hebben gezien, iemand die de status quo vooruit kan veranderen.

Aanbevolen: