Alles wat we weten over Disney Plus' 'X-Men 97

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Disney Plus' 'X-Men 97
Alles wat we weten over Disney Plus' 'X-Men 97
Anonim

Marvel voert de leiding in het stripboek-mediaspel en ze blijven hun bereik uitbreiden met elk nieuw project. Ongeacht het medium of het personage, Marvel lijkt een talent te hebben voor het produceren van kwaliteitscontent waar fans meer van willen.

Disney Plus en Marvel hebben goed samengewerkt en er is aangekondigd dat X-Mern '97 in de toekomst op de streamingdienst zal verschijnen. De X-Men-films waren hits en we weten dat gemuteerde verhaallijnen kunnen worden aangepast voor de grotere MCU, maar deze geanimeerde show wordt een beest op zich.

Er is weinig bekend over de animatieserie X-Men '97, maar hieronder hebben we enkele belangrijke details.

Disney Plus is de thuisbasis van de beste Marvel-inhoud

Het team van Marvel en Disney is door de jaren heen geweldig om te zien samenwerken. Net zoals Disney's samenwerking met Pixar, was hun samenwerking met Marvel lucratief en heeft het plaatsgemaakt voor een aantal werkelijk geweldige projecten op het grote scherm. De afgelopen twee jaar hebben we echter besteed aan het brengen van geweldige inhoud naar Disney Plus.

De focus op het brengen van Marvel-content naar Disney+ begon vorig jaar toen WandaVision het langverwachte debuut maakte op het streamingplatform. Van daaruit werden andere grote shows zoals The Falcon and the Winter Soldier, Loki en Hawkeye allemaal toegevoegd aan Disney Plus. Onnodig te zeggen dat Marvel-fans goed aten in 2021.

2022 is al met een knal begonnen, aangezien Moon Knight onlangs nieuwe afleveringen heeft afgeleverd. De rest van het jaar komt er meer originele Marvel-content naar Disney Plus, en fans zijn klaar om te zien hoe het de franchise een nieuw tijdperk in duwt.

Enige tijd geleden kondigden Disney en Marvel een enorme reeks projecten aan die de komende jaren op Disney Plus zouden verschijnen. Een van de interessantste aangekondigde projecten was een animatieserie die zich zou richten op 's werelds beroemdste mutanten.

'X-Men 97' is een aankomend project

X-Men '97 is een van de belangrijkste aankondigingen die fans enige tijd geleden omver blazen. Veel mensen waren terecht verbluft bij de aankondiging, omdat velen verwachtten dat er echte X-Men-films zouden worden aangekondigd.

Volgens Marvel, "Disney+ Day 2021 is hier, en het komt in een hogere versnelling met gloednieuwe aankondigingen die uit het Marvel Cinematic Universe komen met wat er gaat komen van de streamingdienst. Tijdens Marvel Studios' 2021 Disney+ Day Special - die momenteel exclusief op Disney+ wordt gestreamd - er werd aangekondigd dat X-MEN '97 in 2023 zal verschijnen."

Houd er rekening mee dat deze aankondiging in dezelfde tijd werd gedaan als andere grote Marvel-projecten, en toch, dit is degene waar mensen echt niet over konden stoppen. Het was geheel onverwacht en oudere fans voelden allerlei soorten nostalgie.

Het is een tijdje geleden sinds de aankondiging werd gedaan, en mensen hebben nog steeds veel vragen over het project. Gelukkig hebben we enkele belangrijke details die fans nog enthousiaster moeten maken.

De belangrijkste details

Dus, wanneer ter wereld vindt de serie eigenlijk plaats, en waar gaat het over? Gelukkig zijn die details tot op zekere hoogte bekend en fans van X-Men: The Animated Series zullen enthousiast zijn om te horen dat deze show verder gaat waar de andere was gebleven.

Volgens Inverse, "X-Men: The Animated Series eindigde beroemd met een beetje een cliffhanger, waarbij Professor X de ruimte in werd genomen door keizerin Lilandra van het Shi'Ar-rijk. De keizerin wilde professor X helpen herstellen van enkele dodelijke wonden die hij opliep tijdens een eerdere confrontatie. De laatste momenten van de serie zagen de overgebleven X-Men naar de lucht kijken, zich afvragend wanneer - en of - ze hun leider weer zouden zien."

Veel mensen waren compleet verrast door deze aankondiging, omdat ze dachten dat deze serie deze herhaling van de helden mogelijk in een nieuwe richting zou sturen en zich misschien in een geheel nieuw tijdperk zou afspelen. In plaats daarvan gaat het gewoon verder waar de klassieker ophield, wat de schrijvers veel geeft om mee te werken.

In het grotere geheel van dingen in de MCU weten we dat er mutanten komen spelen, dus natuurlijk zullen er vragen zijn over de plaats van deze show met betrekking tot de rest van de grotere franchise. Meer dan waarschijnlijk zal dit gewoon plaatsvinden op een alternatieve tijdlijn.

Fans moeten nog steeds wachten tot deze show naar Disney Plus komt, maar je kunt maar beter geloven dat het door miljoenen zal worden verslonden na de release.

Aanbevolen: