The Bachelorette': Chris S. uitgeschakeld na het crashen van Michelle Young's date

Inhoudsopgave:

The Bachelorette': Chris S. uitgeschakeld na het crashen van Michelle Young's date
The Bachelorette': Chris S. uitgeschakeld na het crashen van Michelle Young's date
Anonim

Spoiler Alert: Details met betrekking tot de aflevering van 'The Bachelorette' van 16 november 2021 worden hieronder besproken! zonder dat er iets dramatisch gebeurt! Terwijl de rozenceremonie uiteindelijk vlekkeloos verliep en zowel Leroy als Kacey diepbedroefd achterlieten, lijkt het alsof Michelle's een-op-een date werd gesaboteerd.

Nadat ze Nayte had gevraagd voor een romantische boottocht, verraste Michelle hem met een groepsafspraakje, maar niet met de andere mannen! Michelle's twee beste vrienden voegden zich bij het duo om Nayte te onderzoeken of hij een goede match zou zijn of niet. Na het stempel van goedkeuring te hebben gekregen, genoot het duo van een diner bij kaarslicht, tot Chris S.crashte het! Aangezien Chris Nayte al onder de bus had gegooid, zag dit er zeker niet goed uit voor hem.

Het lijkt erop dat Chris S. het stokje overneemt van Jamie Skaar als de slechterik van dit seizoen, maar zijn capriolen duurden niet lang! Terwijl hij kijkers, Michelle en Nayte verblufte met zijn onderbreking, verspilde Michelle geen tijd om Chris S. de deur te wijzen, en terecht. Hier is hoe het allemaal ging!

Chris S. "Waarschuwde" Michelle over Nayte

Vorige week nam Chris S. het over als de slechterik van het seizoen toen hij een schokkende aankondiging deed tijdens de cocktailparty voor de rozenceremonie over "enkele van de mannen", terwijl hij in werkelijkheid Nayte Olukoya bedoelde, voelde zich als als ze de concurrentie in de zak hadden. Chris nam Michelle apart om te vertellen hoe Nayte had gezegd dat ze een opmerking had gemaakt over hun status, en daarom heeft hij niet gestreden om haar aandacht.

Het was duidelijk dat Michelle niet hetzelfde voelde als Chris S.deed toen het ging om zijn zorgen over Nayte, maar dat weerhield de deelnemer van The Bachelorette er niet van om met Chris te praten. Na een explosieve convo was het duidelijk dat Nayte en Chris geen maatjes zouden zijn die vooruit zouden gaan, en we nemen het ze niet kwalijk.

Chris onderbrak Michelle's een-op-een date

Nou, tijdens de aflevering van vanavond lijkt het alsof Chris S. zich niet gewaardeerd voelt nadat hij blijkbaar op de vlucht is geslagen door Nayte te 'ontmaskeren'. Chris had het gevoel dat het een gemiste kans was en dat zijn vorige gesprek met Michelle "aan dovemansoren gericht was", zoals Chris het uitdrukte. Dit bracht hem ertoe zichzelf tijdens de groepsafspraak te isoleren met een zure houding waardoor hij geen één-op-één tijd met Michelle had.

Dus, wat vond Chris een geweldig idee? Om Nayte's een-op-een afspraakje met Michelle diezelfde avond te verpesten. Jakkes! Tijdens het romantische diner bij kaarslicht van Michelle en Nayte ging Chris S. naar hun tafel en schokte zowel Michelle als Nayte met zijn ongewenste aanwezigheid.

Nayte's reactie was vergelijkbaar met die van kijkers, en hoewel het duidelijk was dat Michelle niet opzij wilde gaan om met Chris te praten tijdens haar date, slaagde ze erin om gracieus en evenwichtig te blijven, terwijl ze hem een paar minuten van haar tijd. Chris vertelde hoe hij zich dwaas voelde omdat hij Michelle een waarschuwing gaf over Nayte, wat niet goed paste bij de hoofdrol van The Bachelorette.

Michelle Young stuurt Chris S. Packing

Michelle Young vertelde Chris dat ze het op prijs stelde dat hij voor haar zorgde, maar dat ze gewoon niet het gevoel had dat zijn "waarschuwing" helemaal gerechtvaardigd was. Young vertelde verder dat ze haar hart blijft volgen en dat ze op geen enkele manier een man nodig heeft om voor haar te spreken! Het gesprek eindigde zeker niet zoals Chris S. had gehoopt, aangezien Michelle hem naar huis had gestuurd met inpakken.

Fans waren opgetogen over Michelle's beslissing om Chris S. naar huis te sturen, aangezien zijn capriolen al veel te lang hadden geduurd. Hoewel ze één goede beslissing heeft genomen, lijkt het alsof de kijkers niet al te enthousiast waren over haar beslissing om Martin Gelbspan boven Kacey en Leroy te houden, maar we zullen zien waar dit allemaal heen gaat!

Aanbevolen: