Netflix vergelijkt Selena's kapsel met 'Schitt's Creek'-personage Moira Rose

Inhoudsopgave:

Netflix vergelijkt Selena's kapsel met 'Schitt's Creek'-personage Moira Rose
Netflix vergelijkt Selena's kapsel met 'Schitt's Creek'-personage Moira Rose
Anonim

Netflix heeft gewezen op een hilarische connectie tussen de hoofdpersoon van Selena: The Series en Schitt's Creek-personage Moira Rose.

Moira, de hoofdpersoon van de Canadese komedie, wordt gespeeld door de legendarische Home Alone-actrice Catherine O'Hara. Het fictieve personage heeft fans verschillende oneliners en fantastische looks gegeven gedurende de zes seizoenen van de show. Kapsels, in het bijzonder.

Moira heeft in feite een oneindige verzameling bizarre pruiken. Twee van hen lijken griezelig veel op Selena's kapsel in de nieuwe show.

Moira en Selena van Netflix trekken hetzelfde kapsel aan… Soort van

Netflix heeft Selena's kapsel vergeleken met dat van Moira op Schitt's Creek in een tweet geplaatst op 8 december.

"kan het niet ongedaan maken", ondertitelde Netflix de foto's naast elkaar.

Moira's permanent, aardbeiblonde pruik en haar kortere zwarte, krullende pruik lijken hun metgezellen te hebben gevonden in de nieuwe muzikale show.

Fans vonden de vergelijking geweldig

Fans mengden zich in het gesprek en genoten van de vergelijking tussen de twee vrouwen.

"Moira had smaak, net als de kostuumafdeling van Selena: The Series. Haters to the left", tweette @kriswrotethis.

"Ik zou een groot bedrag betalen om Moira Bidi Bidi Bom Bom te horen zeggen", schreef @kev_green, in een knipoog naar Selena's hit. We vragen ons af of het personage uit Schitt's Creek de uitspraak zou verknoeien zoals ze deed met haar iconische levering van "baby" (bebe).

"Nu je het zegt, heette niet tenminste een van haar pruiken Selena?" @qwrrty schreef.

'Selena: The Series' is uitvoerend geproduceerd door Selena's zus Suzette

Het leven van de overleden Amerikaanse zangeres Selena Quintanilla wordt gevierd in de nieuwe serie, die op 4 december in première ging op de streamer. De geliefde Mexicaans-Amerikaanse artiest wordt gespeeld door actrice Christian Serratos, die een ongelooflijke gelijkenis vertoont met echte leven Selena.

Gecreëerd door Moisés Zamora, richt de serie zich op de opkomst van de Tejano-zangeres. De serie duikt ook diep in Selena's relatie met haar familie, die betrokken was bij haar carrière. Selena was de zangeres van band Selena and the Dinos, samen met zus Suzette en broer A. B.

In de serie speelt Noemi Gonzalez de rol van Selena's zus en drummer Suzette. Selena's oudste zus dient ook als uitvoerende producenten van de show. Naast Serratos en Gonzalez schitteren Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira en Seidy López als respectievelijk Selena's broer A. B, haar vader Abraham en moeder Marcella.

De serie is niet de eerste biografische bewerking van Selena's leven. Twee jaar nadat de zangeres werd vermoord door haar kledingboetiekmanager Yolanda Saldívar, bracht Warner Bros Selena uit. De biopic bevatte Jennifer Lopez in de titulaire rol.

Selena: The Series is te zien op Netflix

Aanbevolen: