Fans reageren op Nicolas Cage's aankomende Netflix-serieteaser

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Nicolas Cage's aankomende Netflix-serieteaser
Fans reageren op Nicolas Cage's aankomende Netflix-serieteaser
Anonim

Netflix heeft fans ten minste één goed ding gegeven om naar uit te kijken in het nieuwe jaar, en het gaat om Nicolas Cage.

De Face/Off-ster, die recentelijk uitdagende rollen op zich heeft genomen in nicheculten zoals Mandy, wordt de ster van een nieuwe Netflix-show. History of Swear Words, die in januari in première gaat, zal de Oscarwinnaar zien als gastheer van een informatief programma dat de etymologie van krachttermen aanpakt.

Netflix kondigt 'History Of Swear Words' aan met speciale gastheer Nicolas Cage

"Nicholas [sic!] Cage host @NetflixIsAJoke's nieuwe serie History of Swear Words en, nou… dit zou je een goed idee moeten geven van wat je kunt verwachten", tweette Netflix op 9 december.

Geanticipeerd door een glorieuze teaser, zal History of Swear Words bestaan uit zes afleveringen van elk twintig minuten. Met de hulp van historici, popcultuurexperts en etymologen zal de acteur ook de geschiedenis onderzoeken van scheldwoorden waarover we hier niet kunnen schrijven.

Het programma zal gaststerren bevatten van Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Nikki Glaser, Patti Harrison, London Hughes, Jim Jefferies, Zainab Johnson, Nick Offerman, Sarah Silverman, Baron Vaughn, en Isiah Whitlock Jr.

Twitter heeft op Netflix gegraven voor de voornaam van Cage Typo

Na de aankondiging leken fans blij om meer te weten te komen over godslastering dankzij Cage.

“Het kan me niet schelen wat iemand zegt. Nicolas Cage zal altijd mijn nationale schat zijn', schreef @grammarknotsy, in een knipoog naar de actiefilm uit 2004 met in de hoofdrol Cage.

Fan @rosemarie313 noemde Cage ter plekke "de meest interessante man ter wereld".

"Vrouwen zijn daarvoor veel te snel bij elkaar ingetrokken", stuurde me, "@GenaLWatson was duidelijk dol op de grap die erop wees dat homoseksuele vrouwen te snel gaan samenwonen.

Maar de meeste Cage-superfans waren gewoon woedend dat Netflix de voornaam van de acteur niet correct kon spellen. Het is Nicolas, geen H, voor het geval je het je afvraagt.

“Bovendien heb je zijn naam verkeerd gespeld en ik kan een dergelijk gebrek aan respect voor Cage Senpai niet toestaan”, schreef Cage podcaster @cage_podcast.

“Alsjeblieft, Netflix, er is geen H in Nicolas!!!” @NicCagepedia schreef.

"Net"we-hied-hem-but-can't-spell-his-name"flix, " @Volta1228 bespotte Netflix.

History of Swear Words is Cage's laatste uitstapje naar televisie voordat hij in de laarzen van Joe Exotic stapt. Hij zal schitteren als de beroemde eigenaar van een wilde dierentuin voor de scripted aanpassing van de Netflix-documentaire Tiger King.

History of Swear Words is vanaf 5 januari te streamen op Netflix

Aanbevolen: