Fans geloven dat Britney Spears zojuist de aankomende Netflix-documentaire heeft geplaagd

Inhoudsopgave:

Fans geloven dat Britney Spears zojuist de aankomende Netflix-documentaire heeft geplaagd
Fans geloven dat Britney Spears zojuist de aankomende Netflix-documentaire heeft geplaagd
Anonim

Dingen lijken nooit kalm en vrij te stromen als het gaat om het leven van Britney Spears Met de ene saga na de andere die zich voor onze ogen ontvouwt, lijkt het de vrouw die ooit stond zo trots aan de top van haar spel, strompelt en prutst nu om haar weg te vinden te midden van de chaos die haar leven heeft overgenomen.

Met zoveel onzekerheid over haar veiligheid en welzijn, en het weinig of geen vertrouwen dat fans hebben in het feit dat zij daadwerkelijk degene is die berichten op haar eigen sociale-mediakanalen plaatst, is haar situatie gecompliceerd geworden.

Op zoek naar duidelijkheid te midden van de verwarring, wordt Britney's meest recente Instagram-bericht door fans onderzocht op dezelfde manier als al haar andere berichten, en fans denken dat ze zinspeelt op de aanstaande Netflix-documentaire over haar leven.

Zou ze ons kunnen vertellen wat we zo graag willen weten?

Britney probeert iets te onthullen

Fans zijn ervan overtuigd dat Britney Spears hen iets probeert te onthullen in haar vreemd geschreven Instagram-bericht. Om te beginnen plaatste ze nog een herhaalde foto die fans enorm irriteerde. Deze foto is zo vaak hergebruikt en gerecycled dat ze er echt "overheen" zijn en geen interesse hebben om deze afbeelding nog een keer te bekijken. Een fan was zo geïrriteerd dat hij schreef; "Als ik nog een foto van deze dag moet zien, ga ik in opstand." Het is duidelijk dat er geen geheimen in deze foto schuilgaan, anders zouden ze allang ontdekt zijn.

Door hun focus te verleggen naar haar bijschrift, lijken fans het erover eens te zijn dat Spears hen probeert te vertellen over de documentaire die op Netflix zal worden uitgebracht. Haar bijschrift luidt; "Nog een opname van de shoot die ik deed voor Just A Touch Of Rose ??!!! Red is nog steeds in beweging … komt binnenkort naar theaters bij jou in de buurt …. GRAAG??? !!!!!"

De opmerkingen van fans begonnen al snel te suggereren dat dit een project was dat altijd bedoeld was om op Netflix te worden uitgezonden en dat dit de documentaire is die zou onthullen waar al het 'rode roos'-praatje over gaat.

Niet Theater… Dus… Netflix?

De theatercommentaar leek degene te zijn die de meeste mensen uitkiezen en hooguit probeerden, waardoor fans aannamen dat dit directe berichten waren om te suggereren dat Netflix meer details over Britney's leven zou uitzenden. In reactie op haar bijschrift schreef een fan; "je hebt gelijk…omdat het naar Netflix komt ❤️ love you Brit?," terwijl een ander zei; "Kan niet wachten om het te zien op Netflix ?," en "Koningin van een hint naar de geruchten over een nieuwe documentaire!!"

Als je er niet van overtuigd bent dat dit is wat haar cryptische boodschap eigenlijk onthult, legt een fan het uit op een manier die voor iedereen heel moeilijk te argumenteren is. Ze gaven de afbraak van Britney's verborgen berichten aan als zijnde; "Rood (Netflix) is nog steeds in beweging… Binnenkort in theaters bij jou in de buurt.(nieuwe documentaire)."

Aanbevolen: