Is de naamloze Spider-Man-film gepland voor 2021 'Spider-Man Vs. Venijn'?

Inhoudsopgave:

Is de naamloze Spider-Man-film gepland voor 2021 'Spider-Man Vs. Venijn'?
Is de naamloze Spider-Man-film gepland voor 2021 'Spider-Man Vs. Venijn'?
Anonim

Naast de films die al gepland zijn voor release, hebben Sony en Marvel onlangs aangekondigd dat ze een Un titled Spider-Man-film voor 2021 zouden ontwikkelen. Wordt het Spider-Man Vs. Ve-g.webp

De aankondiging van weer een nieuwe Spider-Man-film is verrassend, maar welkom. Zoals IGN meldt, werken Sony/Marvel samen aan een titelloze film die gepland staat voor 8 oktober 2021. Geen van de studio's die het project aansturen heeft hierover gesproken, maar de releasedatum is nogal onthullend.

Kijkend naar het schema van geplande films, komt er één film uit precies een week voor het naamloze project, Venom 2. Het vervolg met Sony-helm is vooral belangrijk omdat de volgende Spider-Man-film een soort sidequel kan zijn.

Is de titelloze film 'Spider-Man versus Venom'?

Spider-Man vecht tegen Venom
Spider-Man vecht tegen Venom

De reden dat ze waarschijnlijk verbonden zijn, is dat Eddie Brock (Tom Hardy) hulp nodig heeft bij het omgaan met alle schurken die in Venom 2 zijn geïntroduceerd. Hij heeft niet alleen Carnage (Woody Harrelson) om mee te kampen, maar castingoproepen voor een acteur om Shriek te spelen bevestigen dat er meer superschurken op komst zijn. Er gaan ook geruchten dat Shriek naast haar nog meer bondgenoten uit de stripreeks Maximum Carnage heeft.

Met verschillende nieuwe bedreigingen in het verschiet, kan Eddie Brock ze niet allemaal in zijn eentje het hoofd bieden. Hij heeft op dit moment geen superkrachtige bondgenoten, waardoor hij benadeeld wordt. Natuurlijk, Spider-Man vragen om met hem mee te gaan, zou zelfs de weegschaal doen stijgen.

Als ons vermoeden over het Venom-vervolg klopt, kan Holland's Spider-Man een handje helpen tijdens het gevecht met Carnage (Woody Harrelson). De twee onwaarschijnlijke bondgenoten hebben een gemeenschappelijke vijand in Cletus Kasady, en dat zal hen op goede voet met elkaar brengen. Het is echter waarschijnlijk dat ze de rangen zullen doorbreken als het tijd is om Carnage te beoordelen.

Hoewel de Venom-symbioot zal voorstellen om Carnage heel te eten, heeft Spidey daar misschien een probleem mee. Hij is nu een Avenger en kan geen schurken laten doden, ongeacht hun acties. Daarom is het veel waarschijnlijker dat hij voorstelt om Kasady te arresteren.

Omdat de twee supermensen het niet eens zijn over iets heel belangrijks, is een vuistgevecht waarschijnlijk in de maak. Er zal geen tijd zijn om in het debat te duiken tijdens Venom 2, wat betekent dat het gevecht later zal plaatsvinden, waarschijnlijk in de Un titled Spider-Man-film.

Venom 2 bevestigt MCU-verbinding

Venom symbiont in Venom (2018)
Venom symbiont in Venom (2018)

Ongeacht of Spidey en Venom het al dan niet uitvechten in een nieuwe film, de Un titled Spider-Man-film zal ongetwijfeld op de een of andere manier de gebeurtenissen van Venom 2 raken. Het Spider-Verse en Marvel Cinematic Universe zijn nog steeds afzonderlijke entiteiten, maar nu Sony en Marvel de webslingerende held delen, zullen er meer verbindingen tot stand worden gebracht. Bewijs om deze claim te ondersteunen is te vinden op de setfoto's van Venom 2.

Een busbord gespot op de set van Venom 2 beweert dat Spider-Man vermist is, zoals gerapporteerd door Comicbook.com. De poster in kwestie verwijst naar Spider-Man alsof hij verdween na de gebeurtenissen van Spider-Man: Far From Home. Er is misschien meer aan het verhaal, hoewel het lijkt alsof het busbord een Far From Home Easter Egg is.

Desalniettemin, met de kans op een botsing tussen Venom en Spider-Man, kan men niet anders dan een paar andere mogelijkheden overwegen. Ten eerste zou Peter Parker (Tom Holland) mogelijk kunnen fuseren met de symbiont.

Terwijl de meeste versies van Spider-Man begonnen met Peter Parker die de symbiont erft voor Eddie Brock, is het tegenovergestelde gebeurd in het huidige filmische universum. Deze factor suggereert dat Parker's boog met het buitenaardse wezen is overgeslagen, maar het verschil betekent niet noodzakelijk dat de twee elkaar nooit zullen ontmoeten.

Spider-Man fuseert met de symbiont

Peter Parker verwijdert Venom-symbiont
Peter Parker verwijdert Venom-symbiont

In het scenario waarin Peter Parker samensmelt met de Venom-symbiont, kan hij mogelijk de gevaarlijke voortvluchtige worden die hij zou zijn. Parker heeft de gevoeligheden om in de meeste situaties het juiste te doen, maar de subtiele invloeden van de symbiont kunnen hem ertoe brengen zich buiten zijn karakter te gedragen.

Het gevaar in zo'n situatie is dat Parker zijn reputatie voor altijd kan bezoedelen. Hij bevindt zich momenteel in een gecompliceerde situatie nu hij als voortvluchtige is gebrandmerkt, maar er is nog steeds een kans dat zijn naam gezuiverd kan worden. Spider-Man kan die beschuldigingen gewoon niet versterken door te doden. Daarin ligt het probleem dat Parker de symbiont accepteert.

De naamloze Spider-Man-film zou 'Sinister Six' kunnen zijn

Spider-Man versus The Sinister Six
Spider-Man versus The Sinister Six

Afgezien van een Spider-Man Vs. Venom-film, de onlangs aangekondigde film, kan een heel andere richting uitgaan. Misschien wordt het een nieuwe aflevering die bijdraagt aan de verhaallijn van Sinister Six.

Spider-Man: Homecoming startte het superschurkenteam met Vulture (Michael Keaton) en Shocker (Bokeem Woodbine), Far From Home voegde Mysterio (Jake Gyllenhall) toe aan het team, en het volgende hoofdstuk zal vermoedelijk een ander lid van de Sinister Six naar de MCU. Let wel, de derde aflevering in de Homecoming-saga zal waarschijnlijk niet drie schurken tegelijk introduceren.

Redelijkerwijs zijn twee schurken in Homecoming 3 mogelijk. Maar de introductie van drie lijkt overdreven. Niemand zegt dat de producenten dat niet zullen doen, het is alleen onwaarschijnlijk dat dit gebeurt. Wat dat betekent is dat het laatste lid van het superschurkenteam waarschijnlijk wordt achtergehouden totdat de Sinister Six-speelfilm in de bioscoop debuteert.

Nu ik erover nadenk, Sony/Marvel die de naam van hun film uit 2021 geheim houdt, wijst op iets groots dat gebeurt. De twee studio's zouden de filmtitel niet verborgen houden als het geen big deal was, en die factor alleen is voldoende bewijs om te suggereren dat de film Sinister Six zou kunnen zijn.

Wat de Un titled Spider-Man-film ook blijkt te zijn, hij zal de komende maanden ongetwijfeld veel nieuwsgierigheid opwekken. Hopelijk zal Sony/Marvel echter de titel onthullen, zodat fans kunnen stoppen met speculeren over de kwestie.

Aanbevolen: