Wat is er gebeurd met de MCU Show Marvel's Most Wanted?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de MCU Show Marvel's Most Wanted?
Wat is er gebeurd met de MCU Show Marvel's Most Wanted?
Anonim

Marvel is een merk dat vooral bekend staat om zijn werk op de pagina's en op het grote scherm, en deze erkenning komt na tientallen jaren werk. Dat gezegd hebbende, fans weten ook dat het merk ook geweldig tv-werk heeft gedaan. Marvel verhoogt niet alleen het spel met hun nieuwe shows, maar ze brengen ook hits van weleer terug.

Op ABC bouwde de MCU een solide line-up op, geleid door Agents of S. H. I. E. L. D. Gedurende deze tijd was de franchise bezig met het maken van een show genaamd Most Wanted, maar deze is nooit uitgezonden.

Laten we terugkijken en zien wat er met deze aangekondigde spin-off is gebeurd.

Marvel heeft een unieke tv-geschiedenis

Zeggen dat Marvel een interessante tijd op televisie heeft gehad, zou een groot understatement zijn. Het zou een aanzienlijke hoeveelheid tijd kosten om de hele geschiedenis door te nemen, maar zelfs als we naar het meest recente aanbod kijken, zullen enkele enorme hits en missers voor de enorme franchise worden onthuld.

Op ABC en op Netflix heeft Marvel shows aangeboden die nu met elkaar verbonden zijn binnen de MCU. Shows als Agents of S. H. I. E. L. D, Daredevil en Jessica Jones waren allemaal wilde successen. Hiertegenover staan echter onze shows zoals Inhumans en Iron Fist, die de meeste mensen liever helemaal vergeten.

Vorig jaar begon Disney+ met het uitzenden van originele Marvel-inhoud, en hun aanbod was voor het grootste deel goed. Mensen hebben genoten van shows zoals Loki en WandaVision, hoewel ze klachten hadden over andere projecten.

De ABC-shows lijken als canon te worden beschouwd, wat betekent dat Agents of S. H. I. E. L. D., een van Marvel's beste shows, heeft een diepere MCU-verbinding. Dit is geweldig voor fans, aangezien de show een enorme hit was. Tijdens de run op ABC was Agents of S. H. I. E. L. D zelfs succesvol genoeg om een voorgesteld spin-off-project te krijgen.

'Most Wanted' was een 'Agents Of S. H. I. E. L. D.' Spin-off

Jaren geleden werd aangekondigd dat Marvel's Most Wanted een gloednieuwe spin-offshow op ABC zou worden. Mensen waren al bekend geraakt met de personages op Agents of S. H. I. E. L. D, en die show zou een achterdeurpiloot gebruiken om de boel op gang te krijgen voor Most Wanted.

Volgens de logline van de show: "Twee ex-spionnen en ex-echtgenoten die op de vlucht zijn zonder vrienden, geen S. H. I. E. L. D. en een lange lijst van vijanden die een premie op hun hoofd willen claimen. Bobbi en Hunter vormen een ongemakkelijke alliantie met Dominic Fortune, een malafide avonturier met een schat aan middelen en nog meer tegenstanders, die ermee instemt hen te beschermen zolang ze hem helpen met zijn eigen agenda. Deze twee helden zullen iedereen in nood helpen, terwijl ze proberen de samenzwering te ontrafelen die hun eigen leven in gevaar heeft gebracht."

Zoals je je kunt voorstellen, was er veel hype voor Most Wanted om van de grond te komen. Het zou personages raken die mensen al leuk vonden, en het zou een geheel nieuwe rimpel toevoegen aan het kleine schermwerk dat Marvel aan het samenstellen was.

Helaas heeft dit project nooit een enkele aflevering uitgezonden.

Meest gezocht, nooit uitgezonden

Dus, waarom werd Most Wanted gesloopt voordat het ooit het daglicht zag? Helaas was deze show gewoon niet op hetzelfde niveau als wat eraan voorafging.

"Most Wanted voelde zich uiteindelijk aan het eind van de dag niet zo sterk als sommige van de andere piloten die we schoten. We hebben erover gepraat met Marvel en we kwamen allemaal tot een overeenkomst die we wilden zien Wat de volgende show is die we samen doen, is iets waarvan we allemaal denken dat het zo creatief mogelijk is", zei ABC-directeur Channing Dungey.

Voor degenen die hun hart en ziel in het project hebben gestoken, moest dit een zware pil zijn om te slikken. Hoewel het onredelijk is om te denken dat elk project een succes zal worden op het kleine scherm, is de wetenschap dat deze show niet eens goed genoeg was om een enkele aflevering uit te zenden behoorlijk brutaal nieuws, zelfs voor de meest ervaren veteranen.

Hoewel Most Wanted nooit op het kleine scherm verscheen, hebben Agents of S. H. I. E. L. D. bleef een populaire show op het netwerk. Fans waren behoorlijk teleurgesteld toen het officieel eindigde, maar de show was in ieder geval in de lucht.

Most Wanted had veel potentieel, maar uiteindelijk was het niet sterk genoeg om gemaakt te worden. Aangezien dit hetzelfde netwerk is dat Inhumans goed deed, kunnen we er misschien beter aan doen het nooit te hebben gezien.

Aanbevolen: