De huisgenoten nemen (opnieuw) afscheid van New Orleans

Inhoudsopgave:

De huisgenoten nemen (opnieuw) afscheid van New Orleans
De huisgenoten nemen (opnieuw) afscheid van New Orleans
Anonim

Na een brunch die aflevering 7 van Real World Homecoming: New Orleans afsloot, keren de huisgenoten terug naar hun huis om muziek, dans en kleuren in overvloed te vinden. De producers bootsten hun Mardi Gras-ervaring 22 jaar eerder na en hoopten nostalgie op te roepen bij de huisgenoten tijdens hun laatste dagen. Terwijl de rest van de kamergenoten genieten van de festiviteiten, lijkt het erop dat Kelley's humeur laag is als ze langs de Mardi Gras-pret slentert en haar kamer binnenloopt, waar ze concludeert dat haar tijd in huis nabij is.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 8: 'Get to the Finish Line'

Kelley besluit vroeg te vertrekken

Na een gevecht met haar innerlijke gedachten, besluit Kelley dat het tijd is voor haar om te vertrekken, ondanks dat ze nog maar een paar dagen verwijderd is van het einde van de ervaring. Als de huisgenoten terugkeren van hun Mardi Gras-vieringen, voegt Kelley zich bij hen en deelt het nieuws.

Kelley Wolf Toen en Nu
Kelley Wolf Toen en Nu

"Ik heb slecht nieuws", begint ze, "ik ga naar huis." Ondanks protest van Julie verlaat Kelley de huisgenoten opgelucht om naar huis te gaan en verwelkomd te worden door haar familie. Danny, Jamie en Julie lijken moeite te hebben met het begrijpen van de beslissing die Kelley heeft genomen.

Melissa en Tokyo verzekeren Kelley echter dat haar vertrek geen uitleg behoeft, omdat ze de waanzin van deze ervaring begrijpen. Het lijkt er echter op dat Tokyo Kelley's vertrek ter harte neemt en begint te wankelen over zijn tijd in het huis en zijn relatie met zijn kamergenoten, waarbij hij de energie opmerkt die gedurende hun tijd in huis uit hem is getrokken.

Tokyo vindt zijn eigen weer

Een binnenkomend bericht vraagt de huisgenoten om "elkaar helemaal opnieuw te leren kennen". Julie ha alt een vissenkom tevoorschijn met vragen die de huisgenoten beantwoorden van 'wat is de meest recente vakantie waar je op bent geweest' tot 'wat doe je elke dag om 14:00 uur?'

Tokyo The Real World Homecoming: New Orleans
Tokyo The Real World Homecoming: New Orleans

De vragen worden dieper naarmate de vissenkom wordt ingegraven en leiden uiteindelijk tot de vraag: hoe heeft het ouderschap je kijk op het leven veranderd? Een merkbare stilte in de kamer overv alt de huisgenoten terwijl Tokyo lijkt te sluiten. Melissa, Julie en de andere huisgenoten merken de tastbare verschuiving in energie op.

Melissa en Danny The Real World Homecoming New Orleans
Melissa en Danny The Real World Homecoming New Orleans

Melissa en Julie gebruiken in de eerste plaats een deel van de tijd die overblijft om met Tokyo om de tafel te zitten en te proberen hem ertoe aan te zetten hen meer te bieden dan alleen informatie op het hoogste niveau. Hoewel Julie gesloten lijkt te zijn door Tokio, onthult een oprechte ontmoeting met Melissa dat hij niet bereid is hun relatie opzij te zetten zoals hij 22 jaar eerder had gedaan.

Melissa onthult dat de kunstmentor, Lionel, met wie ze contact had tijdens het originele seizoen van de cast, de kamergenoten heeft uitgenodigd om hem te helpen een muurschildering te maken die is gewijd aan de stad New Orleans, waarbij de impact die de kamergenoten erop hadden, wordt verweven. Tokyo in zijn element zien, brengt de glimlach bij hem en de huisgenoten naar boven, waardoor de energie weer wordt aangepast aan liefde en gelach.

De huisgenoten nemen afscheid van NOLA

Tijdens hun laatste dag in huis vieren de huisgenoten met champagne en brunch. Tokyo gaat rond de tafel en vraagt of elk van de kamergenoten hun jongere zelf deze ervaring zou laten meemaken als ze het opnieuw zouden kunnen doen.

De echte wereld New Orleans-cast
De echte wereld New Orleans-cast

Terwijl elk van de kamergenoten een volmondig ja zegt, is het Danny die aarzelt. Gezien de onrust die hij ervoer tijdens en na de show, zegt Danny dat hij zich meer op zijn gemak zou voelen om de show als zijn jongere zelf in een ander tijdperk te ervaren. De huisgenoten applaudisseren voor zijn kracht en juichen hem toe voor de opmerkelijke persoon die hij is geworden.

Matt vertelt de huisgenoten dat fans van de show hem in de loop der jaren hebben gevraagd hoe het met zijn medecastgenoten gaat. Op die momenten, onthult hij, voelde hij verdriet en spijt omdat hij geen antwoord had. Hij zegt dat hij nu extatisch is om die vragen met vertrouwen te kunnen beantwoorden.

Terwijl de huisgenoten nogmaals hun laatste afscheid van New Orleans zwaaien, vat Tokyo de ervaring van twee weken in één keer samen: "We zijn de vreemdste familie die ik ooit heb gekend", zegt hij, "Maar we werk."

Fans halen herinneringen op aan de tijd van de huisgenoten in de echte wereld

Na weer een wervelend seizoen zijn fans nog steeds smoorverliefd op de cast van de originele Real World: New Orleans. De reünie zorgde voor een hernieuwde waardering voor de mensen die ze 22 jaar eerder op hun tv-schermen zagen.

Het lijkt erop dat de blijvende impact die deze cast op de wereld had tot op de dag van vandaag sterk blijft. Hopelijk zullen de veranderingen die ze hebben aangebracht in zowel de reality-tv-wereld als daarbuiten blijven, en bieden ze een betere toekomst voor individuen die in hun voetsporen treden.

Bekijk alle 8 afleveringen van The Real World Homecoming: New Orleans, alleen op MTV.

Aanbevolen: