This Is Us' loopt ten einde en de acteurs nemen emotioneel afscheid

Inhoudsopgave:

This Is Us' loopt ten einde en de acteurs nemen emotioneel afscheid
This Is Us' loopt ten einde en de acteurs nemen emotioneel afscheid
Anonim

This Is Us is misschien wel een van de grootste drama's op netwerktelevisie in lange tijd. De show vertelt het verhaal van de familie Pearson, te beginnen met de geboorte van de drie kinderen, Kevin, Kate en Randall, tot ouders Jack en Rebecca. Gedurende zes seizoenen heeft de show de harten van fans over de hele wereld gestolen en ze elke week aan het huilen gemaakt.

Een ding dat geweldig is aan de show, is dat de cast het allemaal geweldig lijkt te vinden. Ze hebben de laatste zes jaar van hun leven dag in dag uit samen doorgebracht met het filmen van de serie. Ze zijn allemaal een eigen gezin geworden sinds ze zoveel tijd samen hebben doorgebracht. Een deel van de cast heeft zelfs enkele afleveringen mogen regisseren en een paar van hen hebben ook geholpen bij het schrijven van enkele afleveringen. Nu de show ten einde loopt, laten we eens kijken naar wat de castleden hebben gezegd over het afscheid van deze prachtige serie.

7 Mandy Moore gaf het op tijdens het lezen van het voorlaatste afleveringscript

Terwijl ze met Jimmy Fallon in The Tonight Show verscheen, verklaarde Mandy Moore dat ze moest overgeven nadat ze het voorlaatste script van de serie had gelezen. "Misschien is dat gewoon omdat het voor mij heel dicht bij het bot zit, alsof dit mijn leven de afgelopen zes jaar is geweest en ik tegelijkertijd afscheid moet nemen van het personage en van mijn familie en vrienden op de set." Ze zei dat er veel in haar emoties verwikkeld was, en misschien was dat de reden dat ze moest overgeven na het lezen van het script.

6 Justin Hartley voelt zich 'rustig' met 'This Is Us'

Justin Hartley vertelde Newsweek dat hij nu "vrede heeft" met This Is Us na het filmen van zijn laatste scènes voor de serie. Hij zei ook dat omdat hij drie jaar geleden wist dat de show na seizoen zes zou eindigen, hij kon genieten van de tijd die hij had tijdens het werken aan de show. "Het is interessant, ik weet niet wat er met me aan de hand is, maar ik heb er vrede mee en ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest", zei hij. "Het was de beste baan die ik ooit heb gehad. De kansen die het me gaf, in de manier waarop het mijn leven veranderde, ik kon gewoon doorgaan. Ik bedoel, het veranderde alles, de manier waarop mensen me zien, er is alles dit spul."

5 Sterling K. Brown zei dat de herinneringen voor altijd zullen duren

De week voordat hij klaar was met filmen op This Is Us, ging Sterling K. Brown naar zijn Instagram-pagina en plaatste een video van hem waarin hij zei: "Het zijn zes geweldige jaren geweest. Sets worden afgebroken, maar de herinneringen zullen voor eeuwig meegaan." Hij plaatste eerder een video waarin hij vertelde hoe geweldig de show was met betrekking tot de kwaliteit van de serie. Zowel het schrijven als het acteren van de cast is iets waar Brown veel respect voor heeft. Hij verklaarde tijdens een optreden op Late Night with Seth Meyers dat het pilotscript van This Is Us "de beste netwerktelevisiepiloot was die ik ooit heb gelezen".

4 Chrissy Metz vraagt zich af wat er voor haar gaat gebeuren

Chrissy Metz zei tijdens een optreden op Late Night with Seth Meyers dat This Is Us haar "eerste echte baan" was en verklaarde dat niet alle acteerbanen zijn zoals die ze heeft op This Is Us, wat zo'n veelgeprezen en succesvolle serie. Ze vroeg zich toen af: "Wat moet ik nu in godsnaam doen?" Voor haar doorbraakrol op This Is Us deed ze alleen gastspots en voorafgaand aan haar carrière als actrice werkte ze met kinderen.

3 Susan Kelechi Watson was emotioneel tijdens het filmen van haar laatste scène

Susan Kelechi Watson zei dat ze "emotioneel" was toen ze haar laatste scène op This Is Us inpakten. Ze zei dat haar werd gevraagd om iets voor de archieven te zeggen over haar tijd op de show, direct nadat ze had ingepakt, en ze zei: "Het was echt ontroerend om te kunnen zeggen hoeveel ik iedereen waardeerde en hoeveel het een geschenk voor mij was om maak er deel van uit."

2 Milo Ventimiglia zei dat het einde "bitterzoet" is

Een paar maanden voor het filmen van This Is Us, verscheen Milo Ventimiglia op Late Night with Seth Meyers en werd hem gevraagd hoe hij het vond dat de show binnenkort zou eindigen. Hij zei: "Ik zie deze mensen misschien niet meer of elke dag of misschien in het voorbijgaan of sociale media, wat dan ook, dus het is bitterzoet." Hij voorspelde ook dat de crew en iedereen op de set "emotioneel zouden zijn en het moeilijk vinden om los te laten. Je bent al zoveel jaren in een show en ineens herinner je je dat eerste moment, en dan is het klaar."

1 John Huertas en Mandy Moore hebben elkaar een belofte gedaan

In een interview met E! Nieuws, John Huertas zei dat hij en Moore elkaar een belofte hadden gedaan toen de serie ten einde liep. "We hebben beloofd dat we in de toekomst zouden samenwerken." Hij ging verder met te zeggen dat "een deel van mijn beste werk in mijn carrière tegenover Mandy Moore was. Ze geeft altijd 100 procent. Zelfs als het om de camera's gaat, staan ze niet op haar." Wat een compliment!

Aanbevolen: