8 keer dat Jessica Alba bewees dat ze een even goede zakenvrouw als actrice is

Inhoudsopgave:

8 keer dat Jessica Alba bewees dat ze een even goede zakenvrouw als actrice is
8 keer dat Jessica Alba bewees dat ze een even goede zakenvrouw als actrice is
Anonim

Door haar rollen in films als Fantastic Four en Awake wordt Jessica Alba beschouwd als een van de meest bekende actrices ter wereld. Ze heeft furore gemaakt in al haar acteerrollen. Alba wordt beschouwd als een inspiratie voor actrices en heeft veranderingen in Hollywood beïnvloed door haar focus op acteren.

Hoewel haar focus op acteren lag, heeft ze ook grote naam gemaakt als zakenvrouw. In het verleden vond ze sommige van haar rollen uitputtend en overwoog ze zelfs om haar acteercarrière volledig te stoppen. Momenteel heeft de 41-jarige actrice een verandering doorgevoerd als zakenvrouw in Hollywood en in de wereld als geheel. Dus waarom is Jessica Alba zo'n geweldige zakenvrouw? Laten we het uitzoeken!

8 Ze ondersteunt vrouwen in het bedrijfsleven

Lange tijd was er een ondervertegenwoordiging van vrouwen in leidinggevende functies als zakenvrouwen. Alba heeft het pad voor vrouwen geplaveid om niet alleen leiders in de zakenwereld te zijn, maar ook om dit op hun eigen voorwaarden te doen. Jessica Alba heeft geholpen bij het opstellen van een nieuwe reeks regels die vrouwelijke ondernemers in het gesprek lieten door de oprichting en opbouw van haar bedrijf: The Honest Company. Ze heeft haar bedrijf vanaf de grond opgebouwd zodat andere vrouwen dat ook kunnen.

7 Jessica Alba leert van mislukkingen

Succesvol zijn betekent niet dat je nooit fa alt of nooit een fout maakt. Jessica Alba heeft laten zien dat ze haar doelen kan heroriënteren als dingen niet gaan zoals gepland. Ze neemt mislukking met gratie en vat het op als een les. Dit draagt er direct toe bij dat ze haar focus heroriënteert nadat verschillende controverses over The Honest Company haar reputatie hadden aangetast. Ze wil de fouten als lessen nemen om haar bedrijf in de toekomst te verbeteren.

6 Ze stelt haar eigen doelen

Jessica Alba
Jessica Alba

Alba is nooit iemand geweest die zich liet voortduwen of belopen. In het verleden betekende dit dat ze de hoofden kon stoten met costars in de films waarin ze speelde. Nu betekent het dat ze een team inhuurt dat haar ideeën ondersteunt en haar helpt de doelen te bereiken die ze stelt. Ondanks dat anderen probeerden haar iets gemakkelijker te laten doen, wilde ze met The Honest Company naar de sterren schieten, en het succes van het bedrijf maakt haar blij dat ze dat deed.

5 Ze geeft prioriteit aan creativiteit

jessica alba eerlijk bedrijf
jessica alba eerlijk bedrijf

Alba werd beoordeeld in de Top 100 van meest creatieve mensen van Fast Company vanwege haar werk aan haar eigen bedrijf: The Honest Company. Haar creativiteit zie je terug in de advertenties voor The Honest Company en het brede assortiment dat ze aanbiedt. Ze ontdekte hoe ze zich kon richten op het specifieke publiek van milieubewuste kopers om haar bedrijf te laten groeien en de planeet te helpen redden.

4 Ze rolt met de stoten

Afbeelding
Afbeelding

Alba's ervaringen in Hollywood en in Silicon Valley laten zien hoe ze in staat is om met tegenslagen om te gaan en er bovenop te komen. In haar acteercarrière waren er verschillende rollen die haar tot het uiterste dreven en haar bijna duwden om de acteerscène volledig te verlaten. Ze heeft soortgelijke uitdagingen gehad bij The Honest Company. Ze heeft soortgelijke uitdagingen gehad. Volgens Fast Company heeft Alba slechte partners moeten dumpen omdat ze haar klein en dom deden voelen. Maar door de leiding te nemen en tegenslagen te overwinnen, hebben zij en haar bedrijf grote successen behaald.

3 Ze heeft een sterke vastberadenheid om te slagen

Of het nu op de set is of in de vergaderruimte, Jessica Alba komt altijd spelen. Al haar gewoonten en inzichten geven haar een sterke vastberadenheid om te slagen. Ze wordt ook gemotiveerd door haar familie en haar man die haar een stevig ondersteuningssysteem bieden. Met haar sterke supporters en algehele drive om te winnen, heeft Jessica Alba de Honest Company "een ander kind" genoemd en heeft ze een nettowaarde van $ 1 miljard voor het bedrijf verzameld. Het is duidelijk dat haar vastberadenheid loont.

2 Ze is zeer vindingrijk

Jessica Alba
Jessica Alba

Alba heeft keer op keer laten zien dat ze op alles kan worden voorbereid. Over de hele linie staat Alba altijd klaar voor wat er op haar pad komt, en ze weet waar ze middelen kan vinden om succes te behalen. Een goed voorbeeld is toen ze een interview bijwoonde van een Hot One, en ze was gekomen met verschillende remedies voor de pittigheid. Haar eigen bedrijf begon omdat ze moeite had om veilige producten voor haar kinderen te vinden. Omdat ze dit hulpmiddel niet kon vinden, heeft ze het gewoon gemaakt.

1 Jessica Alba heeft passie

Of het nu in een familiale omgeving is, op het scherm, of terwijl ze details uitwerkt voor een productrelease, Alba investeert helemaal in wat ze doet. The Honest Company, en al haar werk als zakenvrouw, is een soort passieproject voor Alba gebleken. Haar passie leidde ertoe dat ze werd opgenomen in Forbes Magazine, wat een enorme prestatie is voor elke zakenvrouw. Volgens Forbes kan ze alle producten van The Honest Company grondig uitleggen en afbouwen. Het gaat haar om de details en het harde werk dat nodig is om haar werk geweldig te maken. Dit alles in aanmerking genomen, maakt haar passie haar tot een formidabele ondernemer.

Aanbevolen: