MCU-ster Anthony Mackie speelt een Android in Netflix Sci-Fi-film 'Outside The Wire

Inhoudsopgave:

MCU-ster Anthony Mackie speelt een Android in Netflix Sci-Fi-film 'Outside The Wire
MCU-ster Anthony Mackie speelt een Android in Netflix Sci-Fi-film 'Outside The Wire
Anonim

Marvel Cinematic Universe acteur Anthony Mackie speelt de hoofdrol in Outside the Wire, een opkomende sci-fi thriller waarin hij een android speelt.

Anthony Mackie speelt een Android in 'Outside The Wire'

Van regisseur Mikael Håfström, ziet de film Mackie als Leo, een Android-officier die zal moeten samenwerken met dronepiloot Thomas Harp, gespeeld door Damson Idris. Samen zullen de twee een doemscenario moeten vinden in een dodelijk gemilitariseerde zone.

De film speelt zich af in de nabije toekomst en schittert ook met Micheal Kelly en Emily Beecham. Mackie, bekend van de rol van Sam Wilson/Falcon in de MCU, fungeert als producer.

In de trailer houdt Mackie's Leo zijn identiteit geheim voor degenen die met hem werken.

“Slechts twee mensen hier weten wie en wat ik ben,” vertelt hij aan Harp.

Anthony Mackie zal zijn rol als Sam Wilson opnieuw opnemen in Phase Four MCU-serie

Mackie, die ook te zien was in een aflevering van het laatste seizoen van Black Mirror, zal de volgende ster zijn in The Falcon and the Winter Soldier, onderdeel van de zogenaamde Phase Four van de MCU.

De MCU-serie vindt plaats na de ventilatieopeningen van Avengers: Endgame en zal in maart volgend jaar debuteren op Disney+. Zowel Mackie als Sebastian Stan zullen respectievelijk hun rol als Falcon en Bucky Barnes/Winter Soldier uit de MCU-films hernemen.

Van regisseur Kari Skogland richt de show zich op Sam Wilson nadat hij de Captain America-mantel heeft gekregen in de finale van Endgame. Het personage werkt samen met Stan's Barnes terwijl ze de wereld rondreizen om te vechten tegen een mysterieuze anarchistische groep die bekend staat als de Flag-Smashers.

Daniel Brühl en Emily VanCamp hernemen hun rollen als Helmut Zemo en Sharon Carter, het nichtje van Peggy Carter, voor het laatst gezien in de film Captain America: Civil War uit 2016.

De serie is er maar één in de gloednieuwe MCU-verhalen die in het nieuwe jaar door Disney+ zijn uitgebracht en die beginnen met WandaVision. De serie, die in januari 2021 in première gaat, draait om de relatie tussen Wanda Maximoff alias Scarlet Witch en Vision, gespeeld door Elizabeth Olsen en Paul Bettany.

De eerste film in de nieuwe fase van de MCU is de stand-alone Black Widow-film, met Scarlett Johansson en Florence Pugh in de hoofdrollen. De film speelt zich af na de gebeurtenissen in de Burgeroorlog, waarbij Natasha Romanoff wordt gedwongen haar verleden als spion onder ogen te zien. Tot de leden van de cast behoren ook Stranger Things-ster David Harbor en de favoriete hoofdrolspeler Rachel Weisz.

Outside the Wire gaat op 15 januari wereldwijd in première op Netflix

Aanbevolen: