Star Wars': alles wat je moet weten over Ahsoka voor haar Disney+ Show

Inhoudsopgave:

Star Wars': alles wat je moet weten over Ahsoka voor haar Disney+ Show
Star Wars': alles wat je moet weten over Ahsoka voor haar Disney+ Show
Anonim

De grootste filmfranchises in de geschiedenis hebben allemaal hun zinnen gezet op het kleine scherm, en de afgelopen jaren hebben we een aantal enorme vorderingen gezien die deze verbazingwekkende universums aflevering voor aflevering hebben uitgebreid. Marvel, DC en Star Wars zijn allemaal naar televisie gemigreerd terwijl ze hun dominantie op het grote scherm behouden, waardoor fans meer inhoud krijgen dan ze aankunnen.

Dankzij het ongelooflijke succes van The Mandalorian gaat Disney all-in voor Star Wars op hun Disney+ platform. Onlangs werd aangekondigd dat het favoriete personage Ahsoka Tano haar eigen show krijgt, en er v alt nog veel te leren over het personage voordat mensen erin duiken.

Laten we een licht schijnen op Ahsoka en haar een beetje beter leren kennen!

Ze werd getraind door Anakin Skywalker

Ahsoka Tano
Ahsoka Tano

Een van de belangrijkste dingen om te weten over Ahsoka is haar achtergrondtraining in de weg van de Force. Tijdens de Clone Wars werd Ahsoka getraind door niemand minder dan Anakin Skywalker, wat betekent dat ze op de eerste rij zat om te zien hoe hij zich uiteindelijk naar de Dark Side wendde.

Ahsoka werd oorspronkelijk geïntroduceerd in de Clone War-serie en fans konden de jonge Padawan zien groeien onder de voogdij van Anakin. Interessant genoeg was het niemand minder dan Yoda die de twee aan elkaar koppelde, volgens Fandom, en deze training die Ahsoka zou krijgen zou een belangrijke rol spelen in haar ontwikkeling als Force-gebruiker.

Fans van The Clone Wars-serie kregen te zien hoe krachtig en getalenteerd Ahsoka zou worden naarmate ze ouder werd. Ze werd tenslotte getraind door iemand die zowel ongelooflijk krachtig als zeer onconventioneel was.

Tijdens haar tijd bij Anakin kon Ahsoka iets realiseren wat maar weinig anderen deden: de balans tussen goed en kwaad zit meestal in het grijs. Dit leidde tot een intern conflict, vooral toen de Padawan werd beschuldigd van misdaden en werd verbannen uit de Jedi Order, volgens Fandom.

Ze verliet uiteindelijk de Jedi Order

Ahsoka Tano
Ahsoka Tano

Zodra ze werd verbannen uit de Jedi-orde, zou Ahsoka de beslissing nemen om de Jedi helemaal te verlaten. Dit kwam als een behoorlijke schok van mensen, aangezien het niet bekend is dat Jedi hun geloof en hun praktijk opgeeft. Desalniettemin waagde de onafhankelijke Ahsoka zich de melkweg in en werd een verschoppeling die nog steeds krachtgevoelig was.

Volgens Nerdist zou Ahsoka jaren uit de buurt van conflicten blijven voordat hij terug werd gesleurd in de Seige of Mandalore met Bo-Katan, die optrad in het meest recente seizoen van The Mandalorian. Het doel was om de planeet te ontdoen van niemand minder dan Darth Maul, maar Order 66 werd uitgevaardigd en Ashoka had ongelooflijk veel geluk dat ze kon ontsnappen met haar leven nog intact.

Na te zijn ontsnapt, zou Ahsoka uiteindelijk de Rebel Alliance helpen, volgens Nerdist. Ze zou enige tijd als spion van de rebellen doorbrengen, hoewel ze gedurende deze tijd zo laag mogelijk probeerde te blijven. Het was tenslotte niet de bedoeling dat ze Order 66 zou overleven, en elke misstap zou haar alles kunnen kosten.

Over het algemeen zou Ahsoka niemand minder dan Darth Vader confronteren, en het was in deze tijd dat ze zijn ware identiteit leerde kennen. De twee zouden botsen en Ahsoka werd bijna uitgeschakeld door Vader, maar een redding op het laatste moment spaarde haar leven zodat ze verder kon leven.

Ze is op jacht naar Grand Admiral Thrawn

gegooid
gegooid

Zodra de Clone Wars-serie was afgelopen, zou het enige tijd duren voordat Ahsoka triomfantelijk zou terugkeren, en haar recente verschijning in The Mandalorian was enorm. Tijdens haar tijd in de show werkte ze samen met onze favoriete Mandalorian om een dorp te redden. De connectie tussen Ahsoka en Bo-Katan, die tot stand kwam in de Clone Wars, kwam tijdens de aflevering om de hoek kijken.

Toen het conflict voorbij was, kregen fans te horen wat Ahsoka van plan was, namelijk het lokaliseren van Grand Admiral Thrawn. Voor de onbekende is Thrawn een populair personage waarvan velen dachten dat het in de Rebels-serie was gevallen. Zijn overleving op de show heeft Ahsoka echter op een pad gestuurd om hem op te sporen.

Thrawn was ongelooflijk krachtig toen het rijk nog aan de macht was, en omdat hij in de melkweg is, kan hij proberen de troepen te verzamelen voor een comeback. Ahsoka weet maar al te goed waartoe hij in staat is, en we stellen ons voor dat haar show gericht is op haar reis om hem uiteindelijk ten val te brengen.

Vanwege de tijdlijn konden we Ahsoka zien verschijnen in andere projecten op het kleine scherm, wat fans zal plezieren. Ze kan altijd terugkomen in The Mandalorian, evenals in een paar andere shows.

Ahsoka is al jaren een populair personage en als haar show eenmaal begint, zal de mainstream eindelijk zien wat ze kan.

Aanbevolen: