Welk castlid van 'Gilmore Girls' heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Gilmore Girls' heeft het hoogste vermogen?
Welk castlid van 'Gilmore Girls' heeft het hoogste vermogen?
Anonim

Hoewel Gilmore Girls het grootste deel van de speelduur grappige en lieve verhalen vertelde over een moeder en dochter in een klein stadje, was het zevende seizoen teleurstellend. Fans hebben echt nostalgische gevoelens voor de serie sinds het in oktober 2020 zijn 20e verjaardag vierde, en het was leuk om te zien welke andere tv- en filmrollen de cast sindsdien heeft gespeeld.

Welk castlid op Gilmore Girls heeft het hoogste vermogen? Iedereen is succesvol geweest en fans hebben genoten van het zien van wat ze deden na de show, dus laten we eens kijken.

Melissa McCarthy's nettowaarde van $ 90 miljoen

Hoewel sommige liefdesverhalen over Gilmore Girls ongemakkelijk waren, is één ding zeker: de acteurs zijn geliefd geworden en hebben echt interessante carrières gehad.

In eerste instantie lijkt het misschien alsof Lauren Graham het hoogste vermogen heeft van de castleden op Gilmore Girls. Graham speelde tenslotte Lorelai, een van de hoofdpersonen, en speelde ook zes seizoenen in het tv-programma Parenthood. Ze heeft ook een vrij lange filmcarrière achter de rug.

melissa mccarthy als sookie st. james in the gilmore girls a year in the life netflix revival
melissa mccarthy als sookie st. james in the gilmore girls a year in the life netflix revival

Er is echter nog een castlid dat het meeste geld op de bank heeft, en dat is de actrice die de BFF van Lorelai speelde, Sookie St. James.

Melissa McCarthy's vermogen is $ 90 miljoen. Volgens Celebrity Net Worth kostte het haar ongeveer twee decennia om naam te maken, maar toen ze dat eenmaal deed, deed ze het natuurlijk zo goed. De website merkt op dat McCarthy speelde in de sitcom Mike en Molly, die wat geld opbracht.

Van september 2019 tot september 2020 kreeg McCarthy ongeveer $ 25 miljoen van al haar verschillende rollen. Van juli 2016 tot juli 2017 ontving ze $ 18 miljoen, en in 2020 kreeg ze $ 12 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Hoe zit het met Rory's liefdesbelangen? Celebrity Net Worth schat het vermogen van Jared Padalecki op $ 12 miljoen en meldt dat hij $ 125.000 verdiende voor elke aflevering van Supernatural. Milo Ventimiglia heeft ook $12 miljoen, en Matt Czuchry heeft iets minder met $3 miljoen.

Nettowaarde van de andere castleden

Hoewel de andere acteurs van de geliefde show Gilmore Girls niet zo veel geld hebben als Melissa McCarthy, hebben ze het zeker heel goed voor zichzelf gedaan.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Lauren Graham $ 15 miljoen, en toen ze speelde in Parenthood, verdiende ze $ 175.000 voor elke aflevering. Het is interessant om te horen dat Scott Patterson, die Lorelai's lieve zielsverwant Luke Danes speelde, ook een nettowaarde van $ 15 miljoen heeft.

Alexis Bledel als Rory Gilmore en Liza Weil als Paris Geller op Gilmore Girls
Alexis Bledel als Rory Gilmore en Liza Weil als Paris Geller op Gilmore Girls

De website schat het vermogen van Liza Weil op een indrukwekkende $3 miljoen. Naast het spelen van Paris Geller op Gilmore Girls, werkte ze een aantal jaren aan de juridische thriller How To Get Away With Murder.

Alexis Bledel heeft een nettowaarde van $ 6 miljoen, en Celebrity Net Worth merkt op dat het "gecombineerd" is met Mad Men-acteur, Vincent Kartheiser, die haar echtgenoot is.

Kelly Bishop, die Rory's grootmoeder Emily speelde, heeft $4 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

De 'Een jaar in het leven'-revival

Het lijkt erop dat de acteurs ook netjes werden betaald voor A Year In The Life: Graham en Bledel kregen $ 3 miljoen, volgens Cheat Sheet. Dit salaris heeft zeker bijgedragen aan het hoge vermogen dat de cast heeft.

Volgens Variety kregen Lauren Graham en Alexis Bledel $ 750.000 betaald voor elke aflevering van de opwekking, en dat was hoger dan andere acteurs in de categorie tv-drama's. Mark Harmon verdiende daarentegen $ 525.000 voor elke aflevering van NCIS en veel sterren van Game Of Thrones kregen een salaris van $ 500.000 voor elke aflevering.

Niet iedereen was helemaal wild van de revival en sommige fans vonden dat Rory te veel fouten had gemaakt in haar carrière. In een interview met Vogue sprak maker Amy Sherman-Palladino daarover en zei: Ik denk dat het heel echt is. Ik heb nu veel 30-jarige mensen in mijn leven die nog steeds niet weten wat hun leven is. zijn.

Dertigers zijn tegenwoordig een beetje jonger dan vroeger. Ze vervolgde dat 30-plussers na wat problemen weer naar huis verhuizen.

Sherman-Palladino zei ook: "we dachten dat het heel interessant zou zijn, vooral omdat Rory iemand was die alles had gepland en een carrière in de journalistiek had gekozen in een tijd waarin de journalistiek onder vuur ligt."

Wat vond Alexis Bledel van Rory's plaats in de opwekking? Volgens Elite Daily zei Bledel dat het "moeilijk te verteren" was. Ze legde uit: "Het was zeker niet het einde dat ik verwachtte. Ik vertelde Amy dat ik hoopte dat Rory op een hoog niveau zou eindigen. Na al haar harde werk wilde ik haar zien slagen en bloeien."

Melissa McCarthy bracht haar perfecte komische timing en fysieke komedie naar haar rol als Sookie St. James op Gilmore Girls. Met een nettowaarde van $ 90 miljoen heeft de actrice het geweldig gedaan en fans hebben haar graag gevolgd, omdat ze in de loop der jaren in zoveel grote komedies heeft gespeeld.

Aanbevolen: