Welk castlid van 'Queer Eye' heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Queer Eye' heeft het hoogste vermogen?
Welk castlid van 'Queer Eye' heeft het hoogste vermogen?
Anonim

Als het gaat om reality-programmering, zijn er een aantal shows die ons toevallig altijd naar het hart trekken, en dat is precies wat Netflix's hitshow, 'Queer Oog', doet! De show kwam voor het eerst tot stand in 2018 met een geheel nieuwe cast, waaronder Bobby Berk, Karamo Brown, Antoni Porowski, Jonathan Van Ness en Tan France, die allemaal een integrale rol spelen bij het opnieuw vormgeven van de levens van degenen die meer ontberingen doorstaan dan verwacht.

De show is een fenomeen geworden, zo erg dat de show zelfs in een vete terechtkwam met andere realityshows! Hoewel de show misschien een donkere kant heeft, zoals Tan en Bobby zeggen, levert het altijd elke aflevering op. Met 5 seizoenen onder hun riem en heel veel roem en fortuin, zijn fans benieuwd wie het rijkste castlid is. Dus, wie spant de kroon als het gaat om munten op de bank bij de Fab 5? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 8 februari 2022: Het zesde seizoen van Queer Eye ging eind 2021 in première op Netflix en het hitrealityprogramma blijft even populair als altijd. En hoewel Bobby, Tan, Karamo, Jonathan en Antoni allemaal enorme beroemdheden zijn geworden sinds de show voor het eerst debuteerde in 2018, blijven ze allemaal toegewijd aan hun werk aan de show.

Hoewel Netflix nog een zevende seizoen van Queer Eye moet aankondigen, is het moeilijk te geloven dat de streamingdienst de show niet zal vernieuwen, gezien de populariteit ervan. Dat gezegd hebbende, zijn alle castleden begonnen zich te vertakken naar andere projecten (zoals de nieuwe Netflix-serie van JVN) en naarmate de cast steeds bekender en succesvoller wordt, kan het moeilijker zijn om ze allemaal bij elkaar te krijgen om meer queer te filmen. Oog.

Het rijkste castlid van 'Queer Eye'

Netflix introduceerde Queer Eye in 2017 bij fans en sindsdien hebben we niet meer achterom gekeken! De show is geïnspireerd op de originele serie, Q ueer Eye For The Straight Guy, die in 2003 werd uitgezonden en 4 seizoenen duurde. Het eerste programma had enkele bekende gezichten, waaronder Carson Kressley en Kyan Douglas, om er maar een paar te noemen, maar nu draait het allemaal om Tan, Karamo, Antoni, Bobby en natuurlijk JVN! Het hele plot blijft hetzelfde, maar de groep zoekt nu iedereen op die behoefte heeft aan een grote make-over van het leven in plaats van alleen maar voor heteromannen te gaan.

Jonathan Van Ness is de haar- en huidexpert, en een geweldige! Antoni komt binnen als de culinaire schat, en Karamo is de cultuurexpert die mensen weer op het goede spoor krijgt door een beetje liefdevolle zorg en de broodnodige rust en ontspanning. Die drie hebben het behoorlijk goed voor zichzelf gedaan, waarbij elk van hen een nettowaarde van tussen de $ 4 - $ 5 miljoen vergaarde, maar het zijn Tan France en Bobby Berk die de kroon op het werk nemen als het gaat om de rijkste leden van de cast !

Bobby Berk is $6 miljoen waard

Wile Antoni, JVN en Karamo hebben het allemaal goed voor zichzelf gedaan, Bobby merkt dat hij het nog beter doet! De ster, die werkt als interieurontwerper op Queer Eye, is maar liefst $ 6 miljoen waard, hetzelfde als zijn collega-co-ster, Tan France. Berk heeft een behoorlijk succesverhaal! Nadat hij in 2003 naar New York City was verhuisd met niets anders dan $ 100 op zak, slaagde Bobby erin zich een weg naar de top te banen nadat hij een baan had gevonden als creatief directeur van het luxe woninginrichtingsbedrijf Portico.

In 2006 lanceerde de ster later zijn online verhaal, Bobby Berk Home, en later creëerde hij Bobby Berk Interior + Design, dat is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle woonwinkels in de Verenigde Staten.

Tan France is $6 miljoen waard

Tan France is de mode-expert van 'Queer Eye' en jongen, hij weet waar hij het over heeft! De ster zit al geruime tijd in het vak en bewijst dat hij een modekracht is om rekening mee te houden. Van styling, enkele van de grootste namen in de branche tot een favoriet bij fans in de populaire Netflix-show, Frankrijk is erin geslaagd een indrukwekkend vermogen van $ 6 miljoen te verzamelen!

Naast zijn tijd aan Queer Eye, heeft Tan connecties met grote bedrijven zoals Zara, Shade Clothing en Selfridges, om er maar een paar te noemen. In 2011 startte Frankrijk zijn eigen kledinglijn voor dames, Kingdom & Slate, die het uitzonderlijk goed heeft gedaan. Alsof dat nog niet genoeg is, is Tan ook een partner in de Rachel Parcell-kledinglijn, wat bewijst dat hij echt alles kan!

Aanbevolen: