Welk castlid van 'Buffy The Vampire Slayer' heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Buffy The Vampire Slayer' heeft het hoogste vermogen?
Welk castlid van 'Buffy The Vampire Slayer' heeft het hoogste vermogen?
Anonim

Het kleine scherm is een plek waar verschillende shows een groot publiek kunnen vinden. Zeker, veiligere aanbiedingen zoals Friends kunnen het goed doen, maar tegelijkertijd kunnen shows zoals Charmed hits worden, zolang ze maar elke aflevering hun A-game brengen.

Tijdens zijn tijd op televisie was Buffy the Vampire Slayer een enorme hit en de cast was briljant in elke aflevering. Deze artiesten hebben geld verdiend aan de show en veel fans zijn nieuwsgierig geworden naar welke ster het hoogste vermogen heeft.

Dus, welke Buffy-ster staat bovenaan de lijst met vermogenswaarden? Laten we eens kijken en zien.

'Buffy' was een succesvolle show

In 1997 maakte Buffy the Vampire Slayer zijn debuut op het kleine scherm, en het leek erop dat het deed wat de film deed en de zaken naar een hoger niveau zou tillen. In plaats van Kristy Swanson terug te brengen, vermengde Joss Whedon de zaken in wat een geniaal idee bleek te zijn.

Met Sarah Michelle Gellar als het titulaire personage, was Buffy the Vampire Slayer een ongelooflijk aanbod op het kleine scherm voor diegenen die op zoek waren naar een legitiem goede show. Deze serie wist precies wat het was en probeerde of hoefde niets anders te zijn. Hierdoor zou de show ook 7 seizoenen en meer dan 140 afleveringen floreren.

Toen hij sprak over de show en wat het heeft bereikt, zei Gellar: "Ik denk dat je als acteur altijd iets wilt creëren dat standhoudt, dat de tand des tijds doorstaat, dat een impact heeft … Dat hebben we gedaan dat met 'Buffy.'"

Onnodig te zeggen dat de belangrijkste artiesten die op Buffy the Vampire Slayer verschenen, serieus geld konden verdienen aan de show. Wat het rangschikken van hun vermogen betreft, is er een stevige concurrentie aan de top.

Sarah Michelle Gellar is $30 miljoen waard

Op nummer twee staat Buffy zelf, Sarah Michelle Gellar, die naar verluidt 30 miljoen dollar waard is. Gellar's carrière is een onderschatte, aangezien ze deel uitmaakte van meer succesvolle projecten dan sommige mensen zich misschien realiseren. Buffy is echter haar grootste project tot nu toe.

In plaats van te proberen afstand te nemen van haar grootste rol, heeft Gellar het feit geaccepteerd dat ze een iconisch personage op het kleine scherm speelde.

"Als je me een jaar na de show had gevraagd, had ik die 20-jarige, snobistische, 'ik sta bekend om meer dan dat' [houding] of wat dan ook gehad. Maar nu, realiseer ik me als een echte volwassene dat, omdat de show zo succesvol is, omdat ik zo trots ben op het onuitwisbare stempel dat we met die show hebben gemaakt en dat karakter, het me de vrijheid geeft om andere dingen te proberen, "zei ze.

Buiten haar indrukwekkende tijd bij Buffy was Gellar ook te zien in projecten als I Know What You Did Last Summer, Scream 2, Scooby-Doo, TMNT en Star Wars Rebels. Interessant genoeg was haar man, Freddie Prinze Jr., een hoofdrolspeler in Rebels, en het was cool voor fans om te horen dat ze weer samenwerkten.

Gellar heeft een fantastische carrière gehad en heeft het vermogen om het te bewijzen, maar haar $ 30 miljoen komt te kort in deze wedstrijd van vermogen.

Alyson Hannigan en Seth Green zijn $40 miljoen waard

Dus, welke artiest van Buffy zit aan de top? Welnu, er lijkt hier sprake te zijn van een gelijkspel in twee richtingen, aangezien zowel Alyson Hannigan als Seth Green elk naar schatting $ 40 miljoen waard zijn, volgens Celebrity Net Worth. Dit is meer dan genoeg om ze vandaag bovenaan de lijst te plaatsen.

Alyson Hannigan heeft geweldige dingen gedaan met Buffy, en haar carrière was ronduit indrukwekkend. Hannigan was ook briljant in de American Pie-franchise en op het kleine scherm deed ze fantastische dingen als onderdeel van How I Met Your Mother. Het gerucht ging dat Hannigan $ 225.000 verdiende per aflevering, per ScreenRant.

Seth Green heeft ondertussen ook een geweldige carrière gehad. Green heeft enorme projecten gedaan zoals de Austin Powers-franchise, evenals rollen in films als The Italian Job. Op het kleine scherm heeft Green een munt gemaakt van shows als Family Guy en Robot Chicke n. De carrière van de man is enorm onderschat.

Andere Buffy-sterren hebben het de afgelopen jaren ook financieel goed voor elkaar gehad. Celebrity Net Worth laat bijvoorbeeld zien dat David Boreanaz $ 20 miljoen waard is, en dat Michelle Trachtenberg bijna $ 10 miljoen waard is.

Buffy the Vampire Slayer is een legitieme klassieker, en het is verbazingwekkend om te zien dat de cast in de loop van de tijd geld heeft verdiend.

Aanbevolen: