Welk castlid van 'Workaholics' heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Workaholics' heeft het hoogste vermogen?
Welk castlid van 'Workaholics' heeft het hoogste vermogen?
Anonim

Je weg vinden in een drukke ruimte zoals het comedy-spel is moeilijk, maar af en toe kan een show doorbreken en zich richten op een specifiek publiek dat graag elke week afstemt. Shows zoals The Office and Friends hebben het er gemakkelijk uit laten zien, maar deze hilarische shows zijn de uitzondering en niet de norm.

Workaholics debuteerde in 2011 en werd al snel een hit voor Comedy Central. De drie hoofdrolspelers van de show waren allemaal briljant op hun eigen manier, en toen ze hun krachten bundelden, was er gewoon geen houden meer aan om uit te breken en geld te verdienen.

Laten we eens kijken welk castlid van Workaholics het hoogste vermogen heeft.

Adam DeVine staat bovenaan met $8 miljoen

Adam DeVine Workaholics
Adam DeVine Workaholics

De drie belangrijkste castleden van Workaholics brachten allemaal hun unieke soort humor in hun rollen, die allemaal bijdroegen aan het succes van de show. Hoe geweldig ze ook waren, slechts één van hen kan het hoogste vermogen hebben, en volgens Celebrity Net Worth is Adam DeVine nummer één met maar liefst $ 8 miljoen.

Voordat ze op Workaholics belandden, waren de jongens allemaal druk bezig met kleine projecten terwijl ze hun naam in de industrie opbouwden. Deze projecten omvatten korte speelfilms en zelfs een korte televisieserie, Crossbows & Moustaches. Uiteindelijk kwam Workaholics in 2011 op het kleine scherm en veranderde alles voor de artiesten.

DeVine heeft zijn filmografie kunnen opbouwen sinds het uitbreken, en hij heeft veel werk gekregen in televisie- en filmprojecten die allemaal hebben bijgedragen aan het vergroten van zijn mainstream aantrekkingskracht. DeVine bracht de zaken echt naar een ander niveau toen hij de rol van Bumper in de Pitch Perfect-franchise kreeg.

Sommige van zijn andere opmerkelijke werken zijn The Intern, Ice Age: Collision Course, Mike and Dave Need Wedding Dates, Why Him? en The Lego Batman Movie. Nog steeds niet onder de indruk? Hij was ook te zien in projecten als The Righteous Gemstones, Green Eggs and Ham en Teen Titans Go!. Ja, hij kan het allemaal.

DeVine's nettowaarde van $ 8 miljoen is indrukwekkend, en het is gewoon een schaduw hoger dan sommige van zijn andere Workaholics-castleden.

Anders Holm is de volgende met $7 miljoen

Anders Holm Workaholics
Anders Holm Workaholics

Net als Adam DeVine, had Anders Holm met hun comedygroep werk in kleinere dingen gedaan lang voordat Workaholics langskwam en een hit werd op Comedy Central. Toen de serie eenmaal een hit werd, was het slechts een kwestie van tijd voordat hij lucratieve rollen in andere projecten kon krijgen. Dit leidde ertoe dat hij een vermogen van $ 7 miljoen vergaarde.

Enkele van Holms meest opvallende televisieoptredens zijn Key & Peele, Modern Family, The Mindy Project, Arrested Development en America Dad!. Dit zijn meestal eenmalige of terugkerende rollen, en ze hebben hem allemaal bezig en actief gehouden op het kleine scherm. Hij heeft ook werk gekregen in Brooklyn Nine-Nine en Unbreakable Kimmy Schmidt.

Holm is niet zo actief geweest op het grote scherm, maar hij is nog steeds aan het landen. Hij verscheen in films als The Interview, The Intern, How to Be Single en Sausage Party. Hoewel hij wat stemwerk heeft gedaan, is hij er niet zo actief mee geweest als Adam DeVine.

Anders Holm en Adam DeVine klokken in op de topposities, maar de derde voorsprong van Workaholics doet het redelijk goed voor hemzelf.

Blake Anderson zit goed met $5 miljoen

Blake Anderson Workaholics
Blake Anderson Workaholics

Als het gaat om de cast van Workaholics, is Blake Anderson degene die mensen in een oogwenk kunnen herkennen. Zijn combinatie van haar en snor werd een iconische look die zelfs plaatsmaakte voor Halloween-kostuums. Dankzij zijn succes in de entertainmentindustrie heeft Anderson een vermogen van $ 5 miljoen vergaard.

Door zijn kenmerkende uiterlijk wordt Anderson gespot in elk project waaraan hij deelneemt. Sinds Workaholics is hij verschenen in andere succesvolle projecten, net als DeVine en Holm. Anderson heeft het veel drukker gehad met televisie dan met film, en trad op in projecten als Parks and Recreation, The Simpsons, The Big Bang Theory, Brooklyn Nine-Nine en Mixed-Ish.

Alle hoofdrollen van Workaholics gaan door op hun Hollywood-reis, en fans zouden niets liever willen dan te zien hoe ze allemaal een nieuwe show tot leven brengen op het kleine scherm. Ze werkten samen voor de film Game Over, Man!, en het zou leuk zijn om dat nog eens te zien gebeuren. Momenteel zijn ze allemaal co-host van de podcast This Is Important, dus zorg ervoor dat je het bekijkt als je hun soort humor mist.

Workaholics was een enorme hit voor Comedy Central die de sterren flink wat geld opleverde.

Aanbevolen: