Dit is waarom fans denken dat 'mam' moet worden geannuleerd

Dit is waarom fans denken dat 'mam' moet worden geannuleerd
Dit is waarom fans denken dat 'mam' moet worden geannuleerd
Anonim

De show 'Mom' begon al in 2013 met Anna Faris als hoofdact. Zij en Allison Janney deelden het scherm als een moeder-dochterduo en de sitcom zag veel succes. Dat is waarschijnlijk gedeeltelijk te wijten aan het feit dat Chuck Lorre achter de serie zat, maar de acteerprestaties van de cast waren natuurlijk ook een enorm voordeel!

Wat Anna betreft, ze was een soort gegeven voor de komische rol. De actrice heeft tenslotte een geschiedenis van het verdienen van rollen in films als 'Scary Movie', wat haar talent en haar plaats in de industrie echt verstevigde.

Maar het trieste feit is dat Anna onlangs 'Mam' heeft verlaten, waardoor fans twijfels hebben over de levensduur van de show. Door Anna's vertrek vinden fans dat de show gewoon moet worden geannuleerd. Maar waarom precies?

Ten eerste, zeggen fans op Quora, draait het hele uitgangspunt van de show om de relatie tussen de twee hoofdpersonen; Anna en haar moeder Allison op het scherm. Zonder Anna (Christy) zou de show een nieuwe naam moeten krijgen.

Maar fans klaagden ook dat het enige originele castlid dat nog over is, Janney is, en dat is nog een reden waarom het beter is om de show te schrappen in plaats van hem te laten evolueren. Terwijl fans beweren dat Janney een goede actrice is, zonder Anna, is er niet zoveel komische waarde. Allison, beweren fans, is niet zo hilarisch zonder haar vleugelvrouw.

En tot slot, zeggen fans, de show is tegenwoordig gewoon saai. 'Mam' lijkt geen materiaal meer te hebben, en een run van zeven jaar is genoeg voor de meeste sitcoms, toch?

Het vertrek van Anna Faris heeft de fans misschien ertoe aangezet dat de sitcom beter kan worden geannuleerd. En toch, de show is net zijn achtste seizoen ingegaan en er zijn nog geen geruchten geweest over het einde van de show. Critici geven over het algemeen gunstige recensies van de sitcom en fans hebben er over het algemeen van genoten.

Het is gewoon zonder Anna, er lijkt niet veel reden meer te zijn om door te gaan. Het is ook zeer onwaarschijnlijk dat ze terugkomt. Anna heeft genoeg andere dingen aan de hand, buiten acteren (en het opvoeden van haar zoon Jack met ex Chris Pratt).

Faris lanceerde een podcast, waarop ze onder meer Paris Hilton heeft geïnterviewd, en het project lijkt de actrice echt bezig te houden. In feite is het zo ongeveer alles waar ze over post op Instagram.

Voor fans die van de rol van Faris in 'Mom' hielden, is het triest om te horen dat ze de show voorgoed heeft verlaten. Maar het goede nieuws is dat fans Anna en tal van andere beroemdheden nog steeds kunnen inhalen op de podcast van de actrice, plus, wie weet wat ze hierna gaat doen.

Aanbevolen: