Wat fans kunnen verwachten van 'Killing Eve' seizoen 4

Inhoudsopgave:

Wat fans kunnen verwachten van 'Killing Eve' seizoen 4
Wat fans kunnen verwachten van 'Killing Eve' seizoen 4
Anonim

Er zijn enkele tv-series waar vrienden altijd over praten en zeggen dat mensen gewoon moeten gaan zitten kijken. Het vermoorden van Eve is er zeker een van. Dit tv-drama boordevol actie heeft veel lof gekregen en fans van Sandra Oh moeten afstemmen om deze getalenteerde actrice in een andere geweldige rol te zien.

Er zijn enkele interessante fantheorieën over Killing Eve en nu het derde seizoen is afgelopen, zijn fans nog nieuwsgieriger naar wat ze kunnen verwachten van de nieuwe.

Laten we eens kijken naar alles wat we weten over seizoen vier van deze ongelooflijke show.

Villanelle en Eve

Fans van Phoebe Waller-Bridge wilden afstemmen op Killing Eve, aangezien zij de hoofdschrijver was in het eerste seizoen, en mensen die Fleabag hadden gezien, waren geïnteresseerd om te zien wat ze in dit genre kon doen.

Fans kunnen verwachten dat hoofdpersonages Eve en Villanelle terug zijn voor het vierde seizoen van de show. Volgens BT.com zullen Sandra Oh en Jodie Comer zeker terugkeren.

De website vermeldt dat de hoofdschrijver van dit nieuwe seizoen Laura Neal zal zijn, samen met Kayleigh Llewellyn, die zei: "Op Killing Eve doen we een schrijverskamer. Jullie werken allemaal om een hoger doel te dienen, en dat vereist veel compromissen en teamwork. Ik vind het heerlijk om schrijverskamers te maken, maar mensen doen ze normaal gesproken eerst en doen dan hun eigen dingen."

Fans zullen zich herinneren dat in de finale van seizoen drie, Eve en Villanelle herenigd zijn, en aangezien ze zo'n giftige connectie hebben, zegt Oprah Mag dat dit een groot deel van het nieuwe seizoen zal zijn.

Jodie Comer Sandra Oh Killing Eve
Jodie Comer Sandra Oh Killing Eve

Het was absoluut een mooi en krachtig moment: de twee personages zeiden dat ze van elkaar weg zouden lopen. Ze draaiden zich echter allebei om om elkaar te zien, wat erop duidde dat ze elkaar niet echt konden verlaten.

Oprah Mag merkte op dat sinds Eve niet meer in dienst is van M16 en Villanelle iemand heeft vermoord die haar status bij de Twaalf aantast, de dingen er nu heel anders uitzien voor deze personages.

Sally Woodward Gentle, een producer van Killing Eve, vertelde Entertainment Weekly dat de finale "een beetje meer introspectief" was.

Film wanneer?

Sandra Oh en Jodie Comer over Killing Eve
Sandra Oh en Jodie Comer over Killing Eve

Fans willen weten wanneer ze nieuwe afleveringen van Killing Eve zullen zien, maar daar is geen informatie over.

In de zomer van 2020 meldde Deadline dat het filmen van seizoen vier werd onderbroken. Sid Gentle Films wilde dat het nieuwe seizoen in augustus 2020 zou beginnen met filmen. De andere drie seizoenen van de show waren elke zomer gefilmd. Door de Covid-19 pandemie kon dit niet gebeuren. Deadline zegt dat de show veel instellingen heeft in Europa en dat was gewoon niet mogelijk. Een bron vertelde Deadline: " Killing Eve schiet op meerdere Europese locaties. Vanwege de onzekerheid van de wereld als gevolg van Covid-19, zijn er op dit moment geen opnameschema's voor Killing Eve seizoen vier vastgelegd en zijn er verschillende scenario's in het spel."

Deadline denkt dat de premièredatum van seizoen vier in 2021 zou kunnen zijn.

Sally Woodward Gentle deelde met EW dat de schrijvers hard aan het werk waren en voorbereid waren wanneer er opnamen zouden kunnen worden gemaakt. Ze zei: "We werken volgens het schema dat we eerder hadden, en we zullen het zo nodig aanpassen wanneer we dichter bij de datum komen waarop we zouden beginnen met filmen. We gaan niets doen zonder dat mensen volkomen veilig zijn, en we willen de visie voor de show ook niet echt in gevaar brengen. Dus ik zie absoluut een manier waarop we in 2021 in de lucht kunnen komen."

Meer over seizoen 4

Sally Woodward Gentle vertelde Variety dat ze bij het bedenken welke actrice Eve zou kunnen spelen, er zeker van wilden zijn dat ze de juiste persoon vonden. Ze zei: "Iemand met extreme acteerprestaties, iemand van haar leeftijd en die een geschiedenis zou kunnen hebben, en iemand die legitiem binnen een Britse cast zou kunnen passen, want er kunnen ongetwijfeld verschillen zijn in acteren tussen Amerikanen en Britten."

Good Housekeeping merkte op dat toen Suzanne Heathcote een vraag-en-antwoordsessie hield met BAFTA, ze zei dat fans een heel fris seizoen konden verwachten. Ze zei dat de schrijfkamer "het ergens anders naartoe zal brengen, wat risico's inhoudt."

Het zal leuk zijn om Eve terug te zien komen, samen met Villanelle, maar wie zal er nog meer zijn in seizoen vier? Volgens Good Housekeeping lijkt het erop dat Konstanin terugkomt (gespeeld door Kim Bodnia). Andere bekende gezichten zijn Carolyn Martens (Fiona Shaw) en Geraldine (gespeeld door Gemma Whelan).

Wat fans ook denken dat er zal gebeuren in het vierde seizoen van Killing Eve, het is zeker spannend om na te denken over hoe deze nieuwe afleveringen eruit zullen zien. Fingers crossed dat het wachten niet te lang zal duren en dat het vierde seizoen in 2021 in première gaat.

Aanbevolen: