Wat fans kunnen verwachten van seizoen 3 van 'Outer Banks

Inhoudsopgave:

Wat fans kunnen verwachten van seizoen 3 van 'Outer Banks
Wat fans kunnen verwachten van seizoen 3 van 'Outer Banks
Anonim

In april 2020 bracht Netflix hun nieuwe strandschattenjacht-themaserie Outer Banks uit. Bij de release, tijdens de vroege periode van de allereerste COVID-19-lockdown, veroverde de show de wereld stormenderhand en verzamelde wereldwijd een enorme fanbase. De serie volgt een groep 'Pogues' - minder financieel bedeelde tieners die proberen het mysterie achter een van de beroemdste scheepswrakken van hun eiland te ontrafelen. Voorafgaand aan de release van de show had de relatief jonge cast nog niet echt hun doorbraak in de acteerwereld gemaakt, maar Outer Banks maakte ze tot sterren. Door de serie kon de cast echter niet alleen uitblinken in hun carrière, maar voor sommigen gaf het hen ook de kans om liefde te vinden.

Omdat de serie grotendeels gebaseerd is op mysterie en schattenjacht, is het geen verrassing dat fans over de hele wereld na de release wild werden van theorieën over wat de toekomst van de show te bieden had. Tegen het einde van het tweede seizoen in 2021 bereikten de theorieën en anticipatie hun hoogtepunt toen seizoen 2 fans deed wankelen door de enorme cliffhanger en plotlijnen die in het openbaar werden achtergelaten. Dus nu seizoen 3 al aan de gang is en in productie is, laten we eens kijken naar alles wat we tot nu toe weten over de toekomst van Outer Banks.

7 De 'Outer Banks' Seizoen 3 Vernieuwing

Tot december 2021 bleven fans van de show met een eilandthema hangen in de pure hoop dat de serie een terugkeer zou maken na de release van het tweede seizoen in juli 2021. Na lange maanden van anticipatie, het nieuws of Outer Banks' seizoen 3 vernieuwing kwam eindelijk, waardoor fans in een wervelwind van opwinding en speculatie kwamen over wat er zou komen in de toekomst van de show. Het nieuws werd aan fans onthuld via een eigenzinnige castvideo waarin ze schetsten dat het nieuws helemaal uit "Poguelandia" kwam.

6 De terugkeer van Charles Halfords Big John Routledge

Met de bevestiging dat seizoen 3 officieel aan de gang is, is het tijd voor de enthousiaste kijkers van de show om een kleine reis terug te maken naar het tweede seizoen van de show en hun geheugen op te frissen over waar we de personages voor het laatst hebben achtergelaten. Een van de belangrijkste cliffhangers van het tweede seizoen van Outer Banks kwam tijdens de allerlaatste scène van de finale van seizoen 2, "The Coastal Venture". Toen het seizoen ten einde liep, toonde de allerlaatste scène een van de belangrijkste antagonisten Carla Limbrey (Elizabeth Mitchell) die zich in een vervallen huis in Barbados waagde nadat ze was ontboden door een mysterieuze brief. In de laatste momenten van de aflevering wordt aan het publiek onthuld dat de brief inderdaad is verzonden door een zeer levende Big John Routledge (Charles Halford). Tijdens een interview met Entertainment Weekly gingen de showrunners van de serie in detail over hoe de terugkeer van Big John de verhaallijn van seizoen 3 zou beïnvloeden.

Co-creator Josh Pate verklaarde: John B's relatie met zijn vader is een enorm thema en zijn vader terug in de buurt hebben, en uiteindelijk zullen ze elkaar weer ontmoeten en moet John B zijn geïdealiseerde versie van zijn overleden vader met de realiteit van zijn levende vader. Het geeft ons veel thematische vader-zoon-dingen om mee te werken.”

5 De schattenjacht 'Outer Banks' zal doorgaan en uitbreiden

Een ander belangrijk plotpunt dat tegen het einde van het tweede seizoen van Outer Banks behoorlijk in de lucht werd gelaten, was hoe de Pogues weer op het goede spoor zouden komen voor hun schattenjacht nadat ze waren gestrand op het eiland dat ze gekroond hadden " Poguelandia". Dit leidde tot enkele vragen over de vraag of de speurtocht een belangrijk plotpunt zou blijven voor het toekomstige seizoen of dat deze meer gericht zou zijn op de reis van de Pogues van het eiland. Tijdens het EW-interview verduidelijkte de mede-maker van de show, Josh Pate, deze verwarring.

Pate verklaarde: "De schattenjacht zal zich uitbreiden en de mythologie rond de schattenjacht zal evolueren en dieper worden. We zijn behoorlijk enthousiast over hoe die mythologie zich in seizoen 3 zal uitbreiden. We hebben veel boeken gelezen en we hebben een aantal goede dingen om het op te hangen."

4 Een bloeiende romantiek zal de fans van 'Outer Banks' zeker doen juichen

Een ander belangrijk aandachtspunt dat de showrunners voor seizoen 3 schetsten tijdens het EW-interview, was het romantische aspect van de serie. Co-makers Josh Pate, Jonas Pate en Shannon Burke plaagden dat ze voor het derde seizoen van de show echt terug wilden naar het tienerromantische soapgenre dat het eerste seizoen was begonnen te verkennen. Josh Pate ging zelfs in detail over hoe ze zouden reageren op de smeekbeden van de fans om hun favoriete "schip", JJ (Rudy Pankow) en Kiara (Madison Bailey), om samen te komen.

Pate verklaarde: We wilden dat plagen voor het derde seizoen. We wilden het niet meteen doen, maar we willen het zeker doen, alleen maar omdat dat ons verraste, zoals de reactie van het publiek op JJ en Kiara en het verlangen naar die romantiek. Dus we stonden er meteen voor open omdat het een interessant idee lijkt om te verkennen, maar we hebben het voor seizoen 3 gelaten.”

3 Terwijl een gevestigde 'Outer Banks'-relatie zich verder ontwikkelt

Een andere relatie die gedurende seizoen 3 zal worden onderzocht en verder ontwikkeld, is die van hoofdrolspelers John B (Chase Stokes) en Sarah Cameron (Madelyn Cline). Tijdens een interview met ET (Via: Newsweek), ging Cline in detail over hoe de relatie van haar personage Sarah Cameron met Stoke's John B verder zou worden onderzocht in seizoen 3 van Outer Banks.

Ze verklaarde: "Het zou heel leuk zijn in seizoen 3, als we er een krijgen, om te zien dat ze elkaar echt beginnen te leren kennen in een heel echte zin." Voordat ze later toevoegen: "Ze zijn getrouwd, maar eigenlijk weten ze niet zo veel van elkaar."

2 Drew Starkey's Rafe Cameron en zijn reis in seizoen 3

Een van de complexere personages uit de serie is de oudste van de Cameron-broers en zussen, Rafe Cameron van Drew Starkey. Rafe's reis door de 2 seizoenen van de serie heeft hem zien veranderen van een verwaand rijk kind tot een volslagen moordenaar met zeer duidelijke tekenen van psychopathie. Desondanks konden kijkers tegen het einde van seizoen 2 een meer berouwvolle en enigszins morele kant van Starkey's karakter zien, aangezien hij weigert op zijn eigen zus te schieten. Terwijl hij met EW sprak, benadrukte Starkey zijn hoop op Rafe in het komende seizoen.

De acteur zei: "Ik hoop dat hij zijn relaties op een echt zinvolle manier begint te ontwikkelen. Een groot deel van zijn leven is gebaseerd op oppervlakkige relaties en connecties. Hoe meer hij in deze ruimte van zelfbewustzijn duikt en zijn identiteit probeert te begrijpen, ik hoop dat hij daadwerkelijk een aantal zinvolle relaties in zijn leven kan ontwikkelen."

1 Ward Cameron van Charles Esten en zijn morele dilemma

Een andere antagonist van de serie met morele complexiteit is de patriarch van Cameron, Ward Cameron van Charles Esten. Tijdens een interview met Us Weekly benadrukte Esten zelf hoe de karakterontwikkeling van Ward erg dubbelzinnig was en plaagde hij dat zijn karakter het potentieel had om in het komende seizoen naar beide kanten van de morele schaal te kantelen.

Hij verklaarde: Hij kan ofwel verdubbelen, verdrievoudigen en gewoon losraken van de hitlijsten, of ik vraag me af - en dat is wat zo leuk is aan Ward - er is een deel waar hij ook heen zou kunnen gaan, 'Wat is hier gebeurd 'En ik weet niet hoe dat eruit zou zien. Maar ze zullen wat tijd moeten besparen! Wat als Ward langs zou komen?'

Aanbevolen: