Hoe Joe Lo Truglio zijn rol op 'Brooklyn Nine-Nine' belandde

Inhoudsopgave:

Hoe Joe Lo Truglio zijn rol op 'Brooklyn Nine-Nine' belandde
Hoe Joe Lo Truglio zijn rol op 'Brooklyn Nine-Nine' belandde
Anonim

Comedyshows kunnen waanzinnig vermakelijk zijn, maar slechts weinigen veranderen in cultklassiekers. De populaire sitcom Brooklyn Nine-Nine is goed op weg om voor altijd herinnerd te worden, dankzij zijn positie als een van de grootste shows van het decennium. De serie, die zich richt op een gebied van komische detectives, was zo populair dat slechts enkele uren nadat het in 2018 door Fox was geannuleerd, NBC naar binnen dook om de show op te halen. Praten over een serie met krachtige fans! Maar wat is het geheim van het succes van Brooklyn Nine-Nine ?

Volgens sommige televisierecensenten zou het heel goed kunnen dat het unieke en uitzonderlijk open auditieproces van de show ons zoveel seizoenen aan het lachen heeft gehouden. Maar hoe verliep deze ongebruikelijke castingmethode precies? En werden beroemde acteurs als Joe Lo Truglio ook op deze uitzonderlijke manier gekozen? Laten we eens kijken:

Alleen de beste acteurs krijgen een rol

Tegenwoordig is Joe Lo Truglio vooral bekend om zijn rol als Charles Boyle in Brooklyn Nine-Nine, maar hij had een lange carrière voordat de show zelfs maar een los idee was. De acteur was eerder te zien in Wet Hot American Summer en The State, waardoor sommige fans dachten dat hij rechtstreeks door regisseurs werd benaderd om te zien of hij geïnteresseerd was in de rol. In werkelijkheid hadden de makers van sitcoms een heel andere benadering van casting, een die specifiek traditionele Hollywood-ideeën verwierp dat vrienden vrienden inhuren.

Volgens een stuk van News And Record wilden de schrijvers van de show een castingoproep openen die de meest getalenteerde mensen zou aantrekken. In plaats van hun vrienden op te roepen om met vriendjespolitiek te casten, wilden ze kansen bieden aan acteurs die niet per se bekend waren. Zoals schrijver Daniel J Goor tegen de outlet zei: "we zouden het castingproces echt voor iedereen kunnen openstellen."

Voor Lo Truglio betekende dit veel meer concurrentie - en een nog grotere prestatie - toen hij uiteindelijk werd geselecteerd om Charles Boyle te vertolken.

Een diverse cast maken

Sommige fans vragen zich misschien af of het gebruik van zo'n uniek open auditieproces echt heeft gewerkt voor de show. Het antwoord is een volmondig "ja"! Het bewijsmateriaal wijst in feite op de realiteit dat door open casting acteurs konden worden gekozen op basis van talent, in tegenstelling tot andere factoren zoals ras of persoonlijke connecties. Zoals Goor tegen News And Record zei: "we waren op zoek naar de beste (mensen)."

Vanwege deze nieuwe methode van casten, opende de show kansen voor een aantal super getalenteerde acteurs van kleur. Met name Latina-actrice Stephanie Beatriz is enorm populair geworden sinds ze zich bij de show aanmeldde. Ze heeft zelfs haar goedkeuring uitgesproken voor het auditieproces van de show door op te merken dat ze zowel verrast als blij was met de diversiteit van Brooklyn Nine-Nine.

Beatriz is vaak te zien naast mede-Latijnse actrice Melissa Fumero, die ook enorm veel succes heeft gehad in de sitcom.

Aanbevolen: